Castigatorul celei de a III-a editii a concursului ARS LONGA, VITA BREVIS

Ultimele subiecte
» Portofoliu ...Greekman
Astazi la 6:35 am Scris de kizy

» Tabara de pictura - initiere- hooby art - la Barsana in Maramures
Ieri la 1:27 am Scris de arbexartdecor

» Portofoliu pictura Kizy
Joi Mai 10, 2012 6:42 am Scris de kizy

» Atelierul Crinei
Mier Mai 09, 2012 8:42 pm Scris de marinic

» Portofoliu pictura Lily Ursu
Mier Mai 09, 2012 8:15 pm Scris de lily ursu

» Ivanciu
Vin Mai 04, 2012 5:43 pm Scris de greekman

» PICTURA CU ACUL
Dum Apr 29, 2012 9:50 pm Scris de getasart

» Plimbare in parc 22 apr a.c.
Mier Apr 25, 2012 5:23 am Scris de crina

» Portofoliu Kizy
Sam Apr 21, 2012 9:05 am Scris de kizy

» Portofoliu pictura acrilic Mariana
Mier Apr 18, 2012 7:06 am Scris de kizy

» Ce face omul cand n-are ce face!?
Mar Apr 17, 2012 7:31 am Scris de kizy

» Invata cum sa cuceresti o femeie
Mar Apr 10, 2012 2:48 am Scris de raul2011

eMAG

Abstract
PARTENERI

Link Exchange
Comunitatea Artistilor Plastici Amatori Top66 Statistici
Promovare Gratuita - Top123

Change language forum

propun un nou tip de concurs on line

Pagina 2 din 3 Inapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: propun un nou tip de concurs on line

Mesaj  Daniel la data de Joi Ian 05, 2012 10:03 am

crina a scris: lol! Marius, replicile tale parca sunt copiate din piesele lui Caragiale Laughing

Chiar imi place acest subiect! Sper sa nu ma plictiseasca prea repede.Un subiect de o fantezie, pur copilareasca !O intoarcere in anii copilariei cand eram la gradinita!In perioada zilei de 8 Martie la care fantezia si puritatea, mergeau in pas de dans cu creativitatea,aducand un gram de bucurie unei mame din partea contemplarii divine.Felicitari cu un mesaj sublim de sarbatoare....

Dar stau si ma gandesc acum! A fost candva dar astazi nu se mai poarta,brosuri ,afise si un pamplezir.... monser! Twisted Evil

Daniel

Numarul mesajelor: 207
Data de inscriere: 27/10/2011

Sus In jos

Mesaj  Ivanciu Ionut la data de Joi Ian 05, 2012 10:06 am

de ce sa nu incercam si asta .. timpul trece .... Very Happy

Ivanciu Ionut

Numarul mesajelor: 80
Data de inscriere: 20/11/2011
Localizare: Romania

Sus In jos

Mesaj  Daniel la data de Joi Ian 05, 2012 10:15 am

Ivanciu Ionut a scris:de ce sa nu incercam si asta .. timpul trece .... Very Happy

O carte-i digitala,reclama virtuala, poate la alegeri, schimband galeata-n arta! Twisted Evil

Daniel

Sus In jos

Mesaj  Daniel la data de Joi Ian 05, 2012 10:17 am

Ivanciu Ionut a scris:de ce sa nu incercam si asta .. timpul trece .... Very Happy

.......O pierdere de timp!Lasa prostiile, Ionut vreau sa iti vad arta si nu mai trage mata de coada!

Gandeste-te putin,Ionut la cat vei fi cotat pe piata de arta contemporana cu astfel de pampleziruri!Iti pot spune ...eu!?! Mai mult de 2ron nu cred ca vei ajunge! Twisted Evil Asa ca apucate serios de treaba si lasa marisoarele. Twisted Evil

Sincer, daca le-ai face ti-ar fi rusine sa stai cu ele in piata!

Ultima editare efectuata de catre Daniel in Joi Ian 05, 2012 10:29 am, editata de 2 ori

Daniel

Sus In jos

Mesaj  Ivanciu Ionut la data de Joi Ian 05, 2012 10:22 am

arta e ceea ce simtim , un concurs liber in care sa ne exprimam in felul in care simtim fara limite si fara conditii

Ivanciu Ionut

Sus In jos

Mesaj  Daniel la data de Joi Ian 05, 2012 10:26 am

Ivanciu Ionut a scris:arta e ceea ce simtim , un concurs liber in care sa ne exprimam in felul in care simtim fara limite si fara conditii

Limita este piata si conditia de moment este o oarecare lene! Twisted Evil

Daniel

Sus In jos

Mesaj  Ivanciu Ionut la data de Joi Ian 05, 2012 10:31 am

eu nu am cerut si nu voi cere niciodata bani pentru lucrarile mele , este un dar pe care il voi darui si eu
arta in Romania nu a fost, si nu va fi niciodata apreciata ., artistii plastici sunt niste retardati fara idei si fara valoare , asta e parerea mea dupa tot ce am am vazut pana acum .... artistii plasticii nu sunt incurajati in scoala si renunta pentru a trai in tara asta fara viitor

Ivanciu Ionut

Sus In jos

Mesaj  Daniel la data de Joi Ian 05, 2012 12:31 pm

Multumesc!...okkkk, hai ca ma retrag din acest dialog!Am de lucru in aceasta noapte sa-mi incurajez arta,ideile pe cand tie nu pot sa-ti doresc decat: Noapte buna!

Daniel

Sus In jos

Mesaj  crina la data de Joi Ian 05, 2012 2:32 pm

Felicitari, domnule Daniel, ai prins intelepciune intre timp Smile Pt prima oara nu ai raspuns la provocari tongue Te-ai retras din discutie ca un gentleman. Ionut a vrut el sa zica ceva si ar fi avut si dreptate in ceea ce zice, dar s-a exprimat putin stangaci Smile PACE VOUA!!! Twisted Evil

crina

Numarul mesajelor: 999
Data de inscriere: 06/03/2010
Varsta: 51
Localizare: constanta

Sus In jos

Mesaj  Dreamyheart la data de Joi Ian 05, 2012 6:14 pm

[quote="Ivanciu Ionut"]eu nu am cerut si nu voi cere niciodata bani pentru lucrarile mele , este un dar pe care il voi darui si eu
arta in Romania nu a fost, si nu va fi niciodata apreciata ., artistii plastici sunt niste retardati fara idei si fara valoare , asta e parerea mea dupa tot ce am am vazut pana acum .... artistii plasticii nu sunt incurajati in scoala si renunta pentru a trai in tara asta fara viitor[/quote
Eu am vazut mai multe expozitii ale artistilor profesionisti si unii chiar au lucrari frumoase,clasice si vand cateva ...Un artist plastic amator e mult mai sufletist,vinde mai putin si daruieste mult...si mie tot asa mi se intampla,sau daca vand la preturi infime...dar sunt fericita ca lucrarile mele sunt apreciate si ca am un public,nu numai feminin! Very Happy flower

Dreamyheart

Numarul mesajelor: 53
Data de inscriere: 13/12/2011
Varsta: 45
Localizare: Radauti

http://www.artwanted.com/Dreamyheart

Sus In jos

Mesaj  Daniel la data de Joi Ian 05, 2012 11:01 pm

crina a scris:Felicitari, domnule Daniel, ai prins intelepciune intre timp Smile Pt prima oara nu ai raspuns la provocari tongue Te-ai retras din discutie ca un gentleman. Ionut a vrut el sa zica ceva si ar fi avut si dreptate in ceea ce zice, dar s-a exprimat putin stangaci Smile PACE VOUA!!! Twisted Evil

Am dat cu batu-n balta pentru a atinge un dialog,indiferent de stare!Si cum prinde bine,mascarada am gonflat acest subiect.Dar sincer o zic cu tot respectul pentru prima generatie timpurile s-au schimbat ,a fost candva prin ani '80 cu felicitari!...postere!...design vestimentar!...afise.Piata e plina,omenirea este in viteza, prea dezinteresati intr-o uratenie continua!Nu pot sau chiar nu isi doresc, sunt blocati pe un fir de apa(ex...daca candva un mic butic pe langa biscuiti accepta a vinde si eugenii ,acum in aste zile, el vinde biscuiti si doar atat !...de restul nu il mai intereseaza, chiar daca ar fi pe gratis).In timp banda neuro-craniana se v-a ingusta!...,,Privesc de multe ori si imi aduc aminte cum alta data vremea era ea mai cuminte si pura si frumoasa la pensionari acasa .Acum in plina dimineata indiferent de zi uimita iti este fata ce nu o poti privi atunci cand vezi in crama nimic si altcineva decat un grup batran de pensionari ,ce bea''...Imi este greu, a intelege, aceste schimbari de atitudine formate in pruncie .Sa vezi zi de zi oriunde te-ai strecura prin micul citadin, crame full- online cu pensionari,full-online in parcuri cu pensionari jucand o babaroaza.Efectiv ma depasc aceste starii si efecte din aste zile!

De multe ori stau si ma gandesc cum ar fi bine sa dau curs la dialog indiferent ce vine sau s-a stau si sa ma uit precum acela.... de prin a noastre bancurii ce nu imi vine-n minte!

Vorba lui Creanga...,,Dar muieti-s posmagii ................'' este mai bine cal decat bou!

,,Boii ara si caii mananca''.....mai bine o fac pe calul precum mai multi din noi si filozofi ramanem.

Daniel

Sus In jos

Mesaj  GEORGE la data de Vin Ian 06, 2012 1:46 am

Ivanciu Ionut a scris:arta e ceea ce simtim , un concurs liber in care sa ne exprimam in felul in care simtim fara limite si fara conditii

Mi se pare mie sau voi ati fi amatori de un alt concurs! Razz
Ti se pare Ionut ca cineva a obstructionat modul de exprimare al vre-o unui concurent. Ti se pare ca cineva a limitat sau a conditionat pe cineva. Tematica concursului a fost supusa unui vot, desfasurarea concursului s-a facut transparent, departajarea concurentilor s-a facut etapizat si prin vot secret. Dar lansez o provocare!... Se apropie sfintele sarbatori de pasti asa ca daca cineva poate organiza un alt fel de concurs, forumul ii sta la dispozitie cu o singura conditie fara sponsorizarea concursului din pensii, salarii sau ajutor de somaj. Embarassed
Astept comentarii pe aceasta tema!

GEORGE
Admin
Admin

Numarul mesajelor: 2565
Data de inscriere: 15/06/2009
Localizare: LONDON - UK

Sus In jos

Mesaj  crina la data de Vin Ian 06, 2012 2:10 am

Teme??? O gramada de teme ar putea fi, ca de exemplu primavara, 8 Martie, sarbatori religioase cu obiceiurile vechi, de la tara si ar mai putea fi o tema interesanta: 21-12-2012, apocalipsa in viziunea fiecaruia sau.....NONapocalipsa Twisted Evil

crina

Numarul mesajelor: 999
Data de inscriere: 06/03/2010
Varsta: 51
Localizare: constanta

Sus In jos

Mesaj  GEORGE la data de Vin Ian 06, 2012 6:48 am

crina a scris:Teme??? O gramada de teme ar putea fi, ca de exemplu [color=red]primavara, 8 Martie, sarbatori religioase cu obiceiurile vechi, de la tara

Tot n-ai inteles Crina, membri nostri doresc un concurs liber, fara a li se impune o tema anume!
Nu ai auzit de libertatea de exprimare artistica:?: Razz

GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  GEORGE la data de Vin Ian 06, 2012 6:54 am

crina a scris:... si ar mai putea fi o tema interesanta: 21-12-2012, apocalipsa in viziunea fiecaruia sau.....NONapocalipsa Twisted Evil

Daca apocalipsa va fi pe 21 12 2012 inseamna ca nu mai prindem premierea din 25 12! Smile

GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Pagina 2 din 3 Inapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum