Castigatorul celei de a III-a editii a concursului ARS LONGA, VITA BREVIS

Ultimele subiecte
» Portofoliu ...Greekman
Astazi la 6:35 am Scris de kizy

» Tabara de pictura - initiere- hooby art - la Barsana in Maramures
Ieri la 1:27 am Scris de arbexartdecor

» Portofoliu pictura Kizy
Joi Mai 10, 2012 6:42 am Scris de kizy

» Atelierul Crinei
Mier Mai 09, 2012 8:42 pm Scris de marinic

» Portofoliu pictura Lily Ursu
Mier Mai 09, 2012 8:15 pm Scris de lily ursu

» Ivanciu
Vin Mai 04, 2012 5:43 pm Scris de greekman

» PICTURA CU ACUL
Dum Apr 29, 2012 9:50 pm Scris de getasart

» Plimbare in parc 22 apr a.c.
Mier Apr 25, 2012 5:23 am Scris de crina

» Portofoliu Kizy
Sam Apr 21, 2012 9:05 am Scris de kizy

» Portofoliu pictura acrilic Mariana
Mier Apr 18, 2012 7:06 am Scris de kizy

» Ce face omul cand n-are ce face!?
Mar Apr 17, 2012 7:31 am Scris de kizy

» Invata cum sa cuceresti o femeie
Mar Apr 10, 2012 2:48 am Scris de raul2011

eMAG

Abstract
PARTENERI

Link Exchange
Comunitatea Artistilor Plastici Amatori Top66 Statistici
Promovare Gratuita - Top123

Change language forum

Portofoliul Crinei 5 5 1

Portofoliul Crinei

Pagina 4 din 5 Inapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Portofoliul Crinei

Mesaj  10nu7z la data de Joi Aug 04, 2011 6:10 am

da chiar nu imi pasa ce credeti voi, eu doar imi exprim parerea si incerc sa ajut un artist la inceputul carierei sale
Toti trebuie sa avem un artist prefereat de la care sa ne inspiram
Eu imi exprim parea cum cred eu ca ar trebui sa fie arta, cum ar privi un admirator al artei care ar vrea s cumpere un tablou pentru al agata in casa lui si al admira cand are chef
Daca ar fi dupa mine ar darui fiecare tablou al meu oricui ar avea grija de el si i-ar place, as munci zi si noapte pentru asta

10nu7z

Numarul mesajelor: 34
Data de inscriere: 27/04/2011
Varsta: 25
Localizare: Vaslui

Sus In jos

Mesaj  Vizitato la data de Joi Aug 04, 2011 10:36 am

10nu7z a scris:da chiar nu imi pasa ce credeti voi, eu doar imi exprim parerea si incerc sa ajut un artist la inceputul carierei sale
Toti trebuie sa avem un artist prefereat de la care sa ne inspiram
Eu imi exprim parea cum cred eu ca ar trebui sa fie arta, cum ar privi un admirator al artei care ar vrea s cumpere un tablou pentru al agata in casa lui si al admira cand are chef
Daca ar fi dupa mine ar darui fiecare tablou al meu oricui ar avea grija de el si i-ar place, as munci zi si noapte pentru asta

........Ooooooooooooo, ce tare esti!Incerci sa ajuti un artist la inceput de cariera!
In primul rand arta este o vocatie si nidecum o cariera!De aici pleaca totul si vei intelege !

Pardon,Ionut!...iti zic eu cum gandesti?El are vocatie ,pe cand tu ,esti acela dintr-un infinit(cu a ta cariera)!In acel moment acest artist este zero pentru tine.Cat de mediocra ,vei considera, o opera de arta ,cu un caracter nobil ,iti garantez , ca vei descoperii si vei fi atras si chiar de o simpla semnatura a artistului.Cu siguranta vei pleca bucuros ca ai reusit sa cumperi o astfel de valoare,nu vei regreta ca o detii si iti va ramane pentru tine.Si drept sa-ti spun acest lucru nu va este de inteles .

Ultima editare efectuata de catre Marius in Joi Aug 04, 2011 11:04 am, editata de 1 ori

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  crina la data de Joi Aug 04, 2011 10:52 am

Esti amuzant,Ionute....:))))) Vrei tu "sa ajuti un artist la inceputul carierei sale"....Ca si cand ai fi AS in materie, dar, oricum, te contrazici deseori si te exprimi gresit. Poate ca esti "om bun" in viata de toate zilele, dar, aici, pe forum, nestiind sa exprimi corect, in cuvinte, ceea ce simti, pozezi intr-un bufon al forumului. De ce? Posibil sa ai, tu, motivele tale sau nu iti dai seama ce faci. Parerea mea personala in privinta talentului tau? Desenezi frumusel, dar nu esti artist pentru ca nu respecti , nu intelegi si nu simti arta, dar, se pare ca nici nu faci eforturi in privinta asta .Posibil sa ramai la stadiul de a desena frumos si repede o masina, un pistol, o figura.... fara a evolua. Posibil am zis. Si abtine-te sa "ma critici", pentru ca, iti spun dinainte, sunt o amatoare intr-ale picturii si foarte departe de a intelege arta, dar ma straduiesc. Imi fac mia culpa, asa ca, posibilele tale critici, la adresa mea, le declar nule.:)))

crina

Numarul mesajelor: 999
Data de inscriere: 06/03/2010
Varsta: 51
Localizare: constanta

Sus In jos

Mesaj  GEORGE la data de Joi Aug 04, 2011 11:25 am

10nu7z a scris:Daca ar fi dupa mine as darui fiecare tablou al meu oricui ar avea grija de el si i-ar place, as munci zi si noapte pentru asta

Pentru ca sa daruiesti trebuie mai intai sa creezi, iar ca sa creezi trebuie sa fi tu insuti, iar ca sa fi tu insuti trebuie sa fi unic in felul tau . A te remarca in Arta este foarte greu iar daca nu crezi in tine si puterile tale, comunitatea nu te poate ajuta cu nimic .

GEORGE
Admin
Admin

Numarul mesajelor: 2565
Data de inscriere: 15/06/2009
Localizare: LONDON - UK

Sus In jos

Mesaj  crina la data de Dum Dec 04, 2011 2:49 am

Fetita dintre orhidee

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Piata Ovidiu (Independenta) Constanta -1912

Patimi sufletesti

Apus in delta

Floare in geam

crina

Sus In jos

Mesaj  Dreamyheart la data de Sam Ian 07, 2012 11:44 pm

crina a scris:Durere-panza 40/50 in acrilic

Daca va doriti sa purtati discutii despre lucrari sau vreti sa va impartasiti impresii vis-a-vis de portofoliul artistului folositi sectiunea ,,Discutii intre artisti"

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cateva picturi religioase sunt extrem de frumoase.Imi plac mult,precum si cele taranesti.

Dreamyheart

Numarul mesajelor: 53
Data de inscriere: 13/12/2011
Varsta: 45
Localizare: Radauti

http://www.artwanted.com/Dreamyheart

Sus In jos

Mesaj  Daniel la data de Dum Ian 08, 2012 1:16 am

Dreamyheart a scris:
crina a scris:Durere-panza 40/50 in acrilic

Daca va doriti sa purtati discutii despre lucrari sau vreti sa va impartasiti impresii vis-a-vis de portofoliul artistului folositi sectiunea ,,Discutii intre artisti"

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cateva picturi religioase sunt extrem de frumoase.Imi plac mult,precum si cele taranesti.

...Interesant

Ultima editare efectuata de catre Daniel in Dum Ian 08, 2012 3:20 am, editata de 1 ori

Daniel

Numarul mesajelor: 207
Data de inscriere: 27/10/2011

Sus In jos

Mesaj  marinic la data de Dum Ian 08, 2012 1:43 am

Nu mai fi asa dur colega Exclamation

Ceea ce face Crina nu mi se pare pictura naiva, ci mai degraba pictura dupa imagini din viata traditionala romaneasca.

marinic

Numarul mesajelor: 356
Data de inscriere: 29/09/2010
Varsta: 54
Localizare: Bucuresti

Sus In jos

Mesaj  crina la data de Dum Ian 08, 2012 8:20 am

Ce? Cine? Shocked Cine ma critica? Cine zice ca e pictura naiva? Ca nu e.... Rolling Eyes

crina

Sus In jos

Mesaj  marinic la data de Dum Ian 08, 2012 8:40 am

.. daca Daniel isi sterge postarile, cum sa ne mai intelegem Crina Question Exclamation

marinic

Sus In jos

Mesaj  crina la data de Dum Ian 08, 2012 10:14 am

Laughing Laughing Laughing Nu te-ai obisnuit cu asta, inca? Cu stersul mesajelor?
Care va sa zica, Marius-Daniel m-a criticaaaat.... Evil or Very Mad
Marius, repeta mesajul..., ca sunt curioasa si interesata sa aflu ce ai zis. Poate, chiar ai dreptate tongue
Marinic, zi-mi tu despre ce era vorba, ca intre noi, fetele Wink Nu de alta, dar maine, cu bagajele in brate, o sa ma gandesc toata ziua la asta tongue

crina

Sus In jos

Mesaj  marinic la data de Dum Ian 08, 2012 9:47 pm

unde pleci? unde pleci?...critica nu era la adresa ta!.. se facea o paranteza la pictura ta,..nu era nimic de rau asa ca stai linistita!..si totusi unde pleci Question

marinic

Sus In jos

Mesaj  crina la data de Dum Ian 08, 2012 11:06 pm

Plec in viataaa......, urati-mi succes Smile O noua schimbare, de astea nu duc lipsa, numai monotona nu se poate defini viata mea Twisted Evil Intr-un fel e bine "sa simti ca traiesti" in toate evenimentele ce se deruleaza in fata ta. Byron spunea: Esenta vietii e sa simti ca traiesti pana si in suferinta", stiu maxima asta de cand aveam vreo 15 ani si uite ca mi-am amintit-o si acum Smile Dar am devenit inteleapta si exclud "suferinta"din text, rectific ca nu exista "suferinta" ci doar "schimbare". Ceea ce simtim depimde de noi, de interpretarea noastra. De atitudine Wink
Filozofia ma omoara si pe mine... Twisted Evil
Asadar... cine, ce mai picteaza? Eu nu prea am timp acum, am doua comenzi de portrete in creion pt doi bebelusi si nu le pot onora Evil or Very Mad , sper sa nu imi pierd clientii... tongue
Dar mi-e dor de culoare, sa mazgalesc cu pensula, fie si o lucrare naiva, asa cum zice Daniel despre pictura mea Twisted Evil

crina

Sus In jos

Mesaj  Daniel la data de Dum Ian 08, 2012 11:11 pm

crina a scris:Plec in viataaa......, urati-mi succes Smile O noua schimbare, de astea nu duc lipsa, numai monotona nu se poate defini viata mea Twisted Evil Intr-un fel e bine "sa simti ca traiesti" in toate evenimentele ce se deruleaza in fata ta. Byron spunea: Esenta vietii e sa simti ca traiesti pana si in suferinta", stiu maxima asta de cand aveam vreo 15 ani si uite ca mi-am amintit-o si acum Smile Dar am devenit inteleapta si exclud "suferinta"din text, rectific ca nu exista "suferinta" ci doar "schimbare". Ceea ce simtim depimde de noi, de interpretarea noastra. De atitudine Wink
Filozofia ma omoara si pe mine... Twisted Evil
Asadar... cine, ce mai picteaza? Eu nu prea am timp acum, am doua comenzi de portrete in creion pt doi bebelusi si nu le pot onora Evil or Very Mad , sper sa nu imi pierd clientii... tongue
Dar mi-e dor de culoare, sa mazgalesc cu pensula, fie si o lucrare naiva, asa cum zice Daniel despre pictura mea Twisted Evil

le fac eu...si impartim banutul Twisted Evil

Daniel

Numarul mesajelor: 207
Data de inscriere: 27/10/2011

Sus In jos

Mesaj  marinic la data de Dum Ian 08, 2012 11:16 pm

Multa bafta Crina si asteptam sa treaca valtoarea si sa-ti vedem creeatiile Exclamation

marinic

Sus In jos

Pagina 4 din 5 Inapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum