Castigatorul celei de a III-a editii a concursului ARS LONGA, VITA BREVIS

Ultimele subiecte
» Portofoliu ...Greekman
Astazi la 6:35 am Scris de kizy

» Tabara de pictura - initiere- hooby art - la Barsana in Maramures
Ieri la 1:27 am Scris de arbexartdecor

» Portofoliu pictura Kizy
Joi Mai 10, 2012 6:42 am Scris de kizy

» Atelierul Crinei
Mier Mai 09, 2012 8:42 pm Scris de marinic

» Portofoliu pictura Lily Ursu
Mier Mai 09, 2012 8:15 pm Scris de lily ursu

» Ivanciu
Vin Mai 04, 2012 5:43 pm Scris de greekman

» PICTURA CU ACUL
Dum Apr 29, 2012 9:50 pm Scris de getasart

» Plimbare in parc 22 apr a.c.
Mier Apr 25, 2012 5:23 am Scris de crina

» Portofoliu Kizy
Sam Apr 21, 2012 9:05 am Scris de kizy

» Portofoliu pictura acrilic Mariana
Mier Apr 18, 2012 7:06 am Scris de kizy

» Ce face omul cand n-are ce face!?
Mar Apr 17, 2012 7:31 am Scris de kizy

» Invata cum sa cuceresti o femeie
Mar Apr 10, 2012 2:48 am Scris de raul2011

eMAG

Abstract
PARTENERI

Link Exchange
Comunitatea Artistilor Plastici Amatori Top66 Statistici
Promovare Gratuita - Top123

Change language forum

PICTURA CU ACUL 5 5 1

PICTURA CU ACUL

Pagina 1 din 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

PICTURA CU ACUL

Mesaj  getasart la data de Mier Apr 14, 2010 9:09 pm

Nu prea stiu,cu ce sa incep;dar cum Icoana este viata mea,am sa incep cu icoanele;

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Daca credeti ca merita,mai revin cu postari;
Doamne ajuta!

Ultima editare efectuata de catre getasart in Mier Ian 05, 2011 5:02 pm, editata de 1 ori

getasart

Numarul mesajelor: 98
Data de inscriere: 14/04/2010
Varsta: 59
Localizare: Roman/Neamt

http://www.getasart.3x.ro

Sus In jos

Re: PICTURA CU ACUL

Mesaj  GEORGE la data de Joi Apr 15, 2010 8:49 pm

getasart a scris:Nu prea stiu,cu ce sa incep;dar cum Icoana este viata mea,am sa incep cu icoanele;
Daca credeti ca merita,mai revin cu postari;
Doamne ajuta!

Eu cred ca merita ! Din puctul meu de vedere trebuie apreciata munca depusa pentru realizarea unei astfel de lucrari . Asteptam cu interes si alte lucrari !

GEORGE
Admin
Admin

Numarul mesajelor: 2565
Data de inscriere: 15/06/2009
Localizare: LONDON - UK

Sus In jos

Mesaj  getasart la data de Joi Apr 15, 2010 10:56 pm

getasart

Sus In jos

Mesaj  AncaManuela la data de Joi Apr 15, 2010 11:12 pm

Geta, bun venit pe forum! Felicitari pentru lucrari, sunt foarte frumoase, dar mai ales felicitari pentru rabdare si perseverenta de care dai dovada atunci can spui ca nimic nu te-a putut opri sa iti continui pasiunea. Iti doresc mult succes si sper sa fii un exemplu pentru multi care, atunci cand viata nu le surade, aleg sa abandoneze.

AncaManuela

Numarul mesajelor: 185
Data de inscriere: 11/03/2010
Varsta: 37
Localizare: Vaslui

Sus In jos

Mesaj  getasart la data de Joi Apr 15, 2010 11:29 pm

AncaManuela,multumesc pentru cuvintele frumoase;chiar ma gindeam de forte multe ori,daca m-ar intreba Bunul Dumenzue,ce as prefera,--sanatate,indestulare,fericire,sau acet TALANT; ei bine,cu mina pe inima spun,ca pentru nimic in lume,nu renunt la TALANTUL primit in dar;ma straduiesc sa-l inmultesc.ca atunci cind v-a veni si ma v-a intreba,sa pot sa dau mai mult decit am primit;
Doamne ajuta!

getasart

Sus In jos

Mesaj  getasart la data de Mier Apr 28, 2010 10:31 pm

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

getasart

Sus In jos

RE:PICTURA CU ACUL

Mesaj  lily ursu la data de Mar Mai 04, 2010 11:39 pm

Goblenul este greu de realizat ,presupune multa munca ,rabdare,vorbesc in cunostinta de cauza,am si eu cateva si stiu ca dureaza chiar luni de zile realizarea unuia,depinde evident si de comlexitatea lui.Din cate am vazut ...si sunt destule ,cred ca Geta lucrezi de ani buni...te delectezi cu aceasta pasiune,cu acest har ,si pentru rabdare tin sa te felicit,.... cineva spunea ca ,,fericirea consta in rabdare'',nu stiu cata dreptate a avut insa cred ca esti fericita cand lucrezi. D-zeu este Cel care sadeste in inima noastra puterea de a continua.
Mult succes!

lily ursu

Numarul mesajelor: 111
Data de inscriere: 27/08/2009
Varsta: 43
Localizare: iasi

Sus In jos

Mesaj  getasart la data de Mier Mai 05, 2010 4:07 pm

Da; ai dreptate;este greu de realizat,dar atunci,cind faci dine lucru un mod de viata,nu mai este asa greu; fiind diagnosticara cu multe boli urite si fara vindecare,gobelinul a devenit "prietenul"meu;Rugaciunea si cusutul,ma ajuta sa depasesc greutatile si durerile;
Lucrez de la virsta de 30 ani,de cind dupa al doilea preinfard am fost pensionata pe caz de boala;am asteptat eu citeva saptamini sa mor,si vazind ca nu,m-am apucat de treaba;si uite asa,am ajuns la un nr, de peste 500 buc.;dar in casa,mai am doar 200;restul sunt raspindite prin SUA;Anglia,Italia,Grecia,Portugalia,Romania;Canada;si cine mai stie oare;am 10 expozitii personale,si foarte multe de grup;daracum,o data cu anii,cu inmultirea bolilor si durerilor,nu mai fac expozitii;Am o lucrare formata din 13 tablouri--APOCALIPSA dupa Ioan; am avut expozitie si la Iasi;---http://getasart-picturacuacul.blogspot.com/ ---se poate vedea lucrarea si alte multe;Pe 12 iunie 2004 a luat diploma CarteaTvRecordurilor;Daca imi mai ingaduie Bunul Dumnezeu voi lua binecuvintare de la duhovnic,sa fac si --DRUMUL CRUCII--cu toate cele 15 opriri;
Doamne ajuta!

getasart

Sus In jos

Mesaj  oziero la data de Mier Mai 05, 2010 10:26 pm

Doamne ajuta!
Imi plac foarte mult lucrarile dumneavoastra. Va doresc sanatate si multa putere de munca.

oziero

Numarul mesajelor: 20
Data de inscriere: 15/10/2009

Sus In jos

Mesaj  getasart la data de Mier Mai 05, 2010 11:35 pm

oziero,iti multumesc;
sanatate,bucurii si impliniri duhovnicesti,o rog pe Maica Domnului sa-ti daruiasca;
Doamne ajuta!

getasart

Sus In jos

Mesaj  Vizitato la data de Mier Mai 05, 2010 11:44 pm

faceti o munca extraordinara.pe langa arta,multe ore in rugaciune!
Doamne ajuta!

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  getasart la data de Mier Mai 05, 2010 11:53 pm

cristianastancu,am sa-ti spun ceva;ii multumesc lui bunul Dumnezeu,ca pe linga multimea bolilor,mi-a daruit un TALANT;si eu,incerc sa-l inmultesc,ca atunci cind v-a veni,sa pot prezenta mai mult;
sanatate,bucurii,fericire si impliniri,sa-ti daruiasca bunul Dumenzeu; ai viata inainte; lupta pentru credinta,si pentru Iisus;
Doamne ajuta!

getasart

Sus In jos

Mesaj  getasart la data de Mar Mai 18, 2010 4:52 pm

Am sa va arat si alt gen de lucrari,facute de mine si care se gasesc in casa;
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Promit ca mai postez;dar nu vreau sa va plictisesc prea tare;
Doamne ajuta!

getasart

Sus In jos

Felicitari

Mesaj  Pintilie Ionela la data de Mier Mai 19, 2010 3:36 am

Foarte interesante lucrari,mi-a placut Apocalipsa,subiect de mare profunzime si de interes .Mult spor!

Pintilie Ionela

Numarul mesajelor: 124
Data de inscriere: 19/10/2009
Varsta: 31
Localizare: Piatra Neamt

Sus In jos

Mesaj  getasart la data de Mier Mai 19, 2010 4:32 pm

Multumesc; cind am lucrat Apocalipsa,cu binecuvintarea pr.duhovnic,am citit timp de un an,tot ce am primit de la duhovnic,legat de acest lucru;si am gasit multe informatii,care,atunci le consideram "gresit tiparite";[r.mi-a spus-=--sa am rabdare--;ei bine,se pare ca deja a inceput [[sfirsitul;semnele se vad;
Daca imi ingaduie Bunul Dumenzue,si primesc binecuvintare,imi doresc sa fac si--DRUMUL CRUCII-15 ICOANE;
DOAMNE AJUTA!;

getasart

Sus In jos

Pagina 1 din 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: