Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Portofoliu pictura cu acul Valentin
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi •
Portofoliu pictura cu acul Valentin
Primul contact cu arta a fost pictura cu acul , goblenul , mi-a placut acel sentiment ca din mainele mele poate iesi ceva frumos si cu valoare . Am lucrat sase goblenuri si al saptele a ramas neterminta.Am renuntat la acest tip de arta din cauza oboselei ochilor , cusand uneori chiar si sase sau sapte ore pe zi , este o munca frumoasa dar cu anumite riscuri , mai ales cele ale vederii. Concentrarea si atentia pe panza imi obosea enorm privirea si am ales sa renunt . Tot nu am vrut sa renunt la arta asa ca treptat treptat am ales pensula si vopsea , fiind un domeniu in care puteam sa las frau liber imaginatiei si sa fac compozitii fara a mai urma o diagrama ca in cazul goblenului.

Dacă va doriţi să purtaţi discuţii despre lucrări sau vreţi să vă împărtăşiţi impresii vis-a-vis de portofoliul artistului folosiţi secţiunea de mai jos:
http://artisti-plastici.forumgratuit.ro/discutii-intre-artisti-f45/impresii-despre-portofoliile-lui-valentin-t863.htm#5818

Dacă va doriţi să purtaţi discuţii despre lucrări sau vreţi să vă împărtăşiţi impresii vis-a-vis de portofoliul artistului folosiţi secţiunea de mai jos:
http://artisti-plastici.forumgratuit.ro/discutii-intre-artisti-f45/impresii-despre-portofoliile-lui-valentin-t863.htm#5818

» Pictura icoanelor pe diverse materiale
» La Multi Ani, de Sf. Valentin!
» S7 - Inimi, inimioare si multa multa dragoste - SF. Valentin
» Pictura modernista si avangardista
» Quilling-arta de a rula hartia(2)
» La Multi Ani, de Sf. Valentin!
» S7 - Inimi, inimioare si multa multa dragoste - SF. Valentin
» Pictura modernista si avangardista
» Quilling-arta de a rula hartia(2)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum