Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Expo-Market
Pagina 2 din 2 • Impartiti •
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Re: Expo-Market
...se pare ca nici pe aici nu ne prea intelegem

marinic- Numarul mesajelor: 326
Data de inscriere: 29/09/2010
Varsta: 54
Localizare: Bucuresti
marinic a scris:...se pare ca nici pe aici nu ne prea intelegem![]()
![]()
Aha..., intr-un sfarsit am inteles
Dreamy a vrut sa zica ca ar fi mai usor pictatul icoanelor pe sticla decat altfel. Eeee, ma scuzati acuma, fiindca nu am fost pe faza, din cauza oboselii, cred. Ma mut, iar,
Marinic, era o mustrare la adresa mea?

crina- Numarul mesajelor: 930
Data de inscriere: 06/03/2010
Varsta: 51
Localizare: constanta
Nu..nici o mustrare, intradevar Dreamy a inteles gresit ca ai picta pe sticla. Am crezut ca pleci in vacanta. Ti-ai construit casa visurilor tale?

marinic- Numarul mesajelor: 326
Data de inscriere: 29/09/2010
Varsta: 54
Localizare: Bucuresti
Nu inca, nu ma lasa sistemul
Dar nu renunt....
Caile Domnului sunt multe, intortocheate si pline de surprize. Viata mea e ca un roman pe care, din ce il citesti, devine mai interesant, de la capitol la capitol, cu evenimente pline de surprize si captivant. Deloc plictisitor, monoton, din contra. De multa vreme gandesc cam in felul acesta:"oare la anul ce va fi?" Cu o curiozitate nedisimulata si deloc, cu teama de viitor
Dar amanuntele le vel citi in cartea autobiografica "Suflet rebel", cand va vrea ea sa fie scrisa
Un singur lucru am invatat bine, de la viata si anume ca tot ce iti doresti se implineste si rau si bine, doar calea de a ajunge acolo e, uneori, surprinzatoare. Visele se implinesc intotdeauna, iar daca nu se implinesc e pt ca nu ne-am dorit destul sau renuntam pe traseu din teama sau lasitate. Hai ca iar am dat-o pe filozofie
O saptamana frumoasa va doresc, dragi prieteni si va urez sa vi se implineasca si voua toate visele frumoase
O saptamana frumoasa va doresc, dragi prieteni si va urez sa vi se implineasca si voua toate visele frumoase

crina- Numarul mesajelor: 930
Data de inscriere: 06/03/2010
Varsta: 51
Localizare: constanta
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Portofoliu pictura acrilic Mariana
» Portofoliu Desene Crina
» Portofoliu ...Greekman