Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Concurent ANDO...,,O stare de plutire in abis''...,,Spirit cabalin''...,,Black''...,,Fulga''...
5 participanți
ARTISTI PLASTICI :: SECTIUNE PORTOFOLII :: CONCURSURI :: ARS LONGA, VITA BREVIS; editia a IV-a 2012 :: Concurenti :: CONCURENT MARIUS vs. DANIEL
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Concurent ANDO...,,O stare de plutire in abis''...,,Spirit cabalin''...,,Black''...,,Fulga''...
Ultima editare efectuata de catre Daniel in Dum Sept 15, 2013 7:38 pm, editata de 13 ori
Re: Concurent ANDO...,,O stare de plutire in abis''...,,Spirit cabalin''...,,Black''...,,Fulga''...
Daniel a scris:
...Un prim pas in realizarea acestei desfasurari artistice!..Dupa cum se obsearva am o intentie compozitionala prin gandul, ideea(oarecum plagiata ) a colegului nostru,George.V-a fi o lucrare unica,simpla si fireasca cu un titlu, un pic mai bizar dar totusi cu o mica rezonanta ..,,O stare de plutire in abis''...Cu toate acestea nu am niciun fel de nevoi,in aceasta lipsa de nevoi le am pe toate!Deoarece aceste nevoi se orienteaza in toate directiile (chiar si prin gandurile lui George)si simultan,totusi n-o fac,in neant se petrec lucruri bizare!Nevoile si dorintele duc la extinderea Unicului,lipsa de nevoi si lipsa de dorinte nu o fac.
Un inceput promitator. Deja am inceput sa-mi fac probleme si mi-ai creat o oarecare ingrijorare deoarece credeam ca voi fi singur in aceasta lume a taceri.
Mult succes Marius!
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Re: Concurent ANDO...,,O stare de plutire in abis''...,,Spirit cabalin''...,,Black''...,,Fulga''...
Multumesc,George!.....vorba Eba-ii(elena basescu)...,,poti sa ai si esecuri poti sa ai si succesuri''...GEORGE a scris:Daniel a scris:
...Un prim pas in realizarea acestei desfasurari artistice!..Dupa cum se obsearva am o intentie compozitionala prin gandul, ideea(oarecum plagiata ) a colegului nostru,George.V-a fi o lucrare unica,simpla si fireasca cu un titlu, un pic mai bizar dar totusi cu o mica rezonanta ..,,O stare de plutire in abis''...Cu toate acestea nu am niciun fel de nevoi,in aceasta lipsa de nevoi le am pe toate!Deoarece aceste nevoi se orienteaza in toate directiile (chiar si prin gandurile lui George)si simultan,totusi n-o fac,in neant se petrec lucruri bizare!Nevoile si dorintele duc la extinderea Unicului,lipsa de nevoi si lipsa de dorinte nu o fac.
Un inceput promitator. Deja am inceput sa-mi fac probleme si mi-ai creat o oarecare ingrijorare deoarece credeam ca voi fi singur in aceasta lume a taceri.
Mult succes Marius!
Daniel a scris:Multumesc,George!.....vorba Eba-ii(elena basescu)...,,poti sa ai si esecuri poti sa ai si succesuri''...
Eu cred ca vei avea doar ,,succesuri"!
GEORGE- Admin
GEORGE a scris:Daniel a scris:Multumesc,George!.....vorba Eba-ii(elena basescu)...,,poti sa ai si esecuri poti sa ai si succesuri''...
Eu cred ca vei avea doar ,,succesuri"!
...am speranta de a fi asa!
Ultima editare efectuata de catre Daniel in Sam Dec 01, 2012 6:06 pm, editata de 1 ori
O stare de plutire in abis,,Un sentiment de flotter a travers l'abime'' este o tema ce aduce prin prezenta o stare, un indemn prin graiul marelui artist Michael Lassel.
...,, In arta,ca si in viata ,numai pesti morti sunt dusi de val.Cine se lasa ispitit de ,,izme'' si mode,in loc sa inoate impotriva curentului,riscand un drum in singuratate,va pierde ocazia de a ajunge singular,unic ,,...
...,, In arta,ca si in viata ,numai pesti morti sunt dusi de val.Cine se lasa ispitit de ,,izme'' si mode,in loc sa inoate impotriva curentului,riscand un drum in singuratate,va pierde ocazia de a ajunge singular,unic ,,...
Un inceput promitator!
Marius am speranta ca de asta data te vei depasi chiar pe tine insuti. Cred ca poate fi lucrarea vieti tale. Si tu ai mari sanse la castigarea primului loc.
Succes!
Marius am speranta ca de asta data te vei depasi chiar pe tine insuti. Cred ca poate fi lucrarea vieti tale. Si tu ai mari sanse la castigarea primului loc.
Succes!
GEORGE- Admin
De depasit ,nu cred!...predomina o limita evolutiva.Din prea multa modestie prefer sa ofer un prim loc oricarui coleg.Ce fac la acest moment o fac prin dorinta personala.Sunt intr-o continua cautare pentru a nu ma plafona.Intradevar dorintele mele sunt mult mai mari decat potentialul din prezent.Darrr.......implica multe ore de studiu.
...,,O stare de plutire in abis''...lucrare concurs
Ultima editare efectuata de catre Daniel in Dum Sept 15, 2013 7:39 pm, editata de 1 ori
spirit cabalin
Ultima editare efectuata de catre Daniel in Dum Sept 15, 2013 7:40 pm, editata de 1 ori
Apoi...., sa ma ierte Dumnezeu! Cu asemenea TITANI in ale artei, Marius, George si nu numai, ce sanse sa am eu, la concursuri sau ce-o mai fi pe aici...
Eh..., dar e de bine, no pb, va multumim ca existati.
Frumoase lucrari, domnule Marius-Daniel, nu exista ceva sa nu placa si sa nu impresioneze, la lucrarile tale,
Frumoase lucrari, domnule Marius-Daniel, nu exista ceva sa nu placa si sa nu impresioneze, la lucrarile tale,
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
crina a scris:Apoi...., sa ma ierte Dumnezeu! Cu asemenea TITANI in ale artei, Marius, George si nu numai, ce sanse sa am eu, la concursuri sau ce-o mai fi pe aici...
....Multumesc, draga colega!Sansele sunt egale...imi place atm.din comunitate, benefic prin artele noastre.Sper sa tinem acest ritm !
....e posibil sa mai am timp de inca o reprezentatie artistica.
Felicitari Marius, imi plac aceste creionari care au culorile pronuntate, aduc a fotografii alb negru!
marinic- Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 30/09/2010
Varsta : 66
Localizare : Bucuresti
marinic a scris:Felicitari Marius, imi plac aceste creionari care au culorile pronuntate, aduc a fotografii alb negru!
...Multumesc,Mariana!...am creat un mixton prin pastel,carbune,grafit 6B,8B si creion 2HB.
Ultima editare efectuata de catre Daniel in Dum Noi 11, 2012 7:01 pm, editata de 1 ori
oooo..., nuuuu! Si mai ziceati de mine ca prezint lucrari triste (lectura).
Stiindu-l pe Daniel, cat de mult iubeste caii, ma intreb ce l-a determinat sa deseneze asa ceva?! Astenia de toamna, astenia..., va zic eu.
Stiindu-l pe Daniel, cat de mult iubeste caii, ma intreb ce l-a determinat sa deseneze asa ceva?! Astenia de toamna, astenia..., va zic eu.
..........
Perfect!
eeh!!! ce sanse sa mai am!!! si inca nu s-au postat toate lucrarile
Asa ai zis si randul trecut si ne-ai rupt dintii cu lucrarea ta Parca vad ca ne sufli premiul si de data asta
Ultima editare efectuata de catre Daniel in Dum Sept 15, 2013 7:40 pm, editata de 1 ori
...lucrarea concurs 2012...,,BLACK''
Ultima editare efectuata de catre Daniel in Dum Sept 15, 2013 7:41 pm, editata de 1 ori
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» ...@ANDO Gallery...
» ROUND RELIEF ,,INTRE HOBBY SI ARTA"
» Poezii Ando
» creionari...Ando
» Galerie Ando'art
» ROUND RELIEF ,,INTRE HOBBY SI ARTA"
» Poezii Ando
» creionari...Ando
» Galerie Ando'art
ARTISTI PLASTICI :: SECTIUNE PORTOFOLII :: CONCURSURI :: ARS LONGA, VITA BREVIS; editia a IV-a 2012 :: Concurenti :: CONCURENT MARIUS vs. DANIEL
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Ian 06, 2017 10:09 am Scris de arbexartdecor
» SARBATORI SI SARBATORITI
Lun Ian 02, 2017 11:01 pm Scris de crina
» Poezii Katalina
Lun Noi 14, 2016 9:40 am Scris de katalina
» Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2016
Joi Ian 14, 2016 3:30 pm Scris de arbexartdecor
» Arbex Art Decor te invita la expozitia de pictura ''Natura cu Fluturi''
Sam Oct 31, 2015 6:16 pm Scris de arbexartdecor