Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
BUNA DIMINEATA !
+4
Aconti
Adi Sabau
Eugen MALIC
GEORGE
8 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: BUNA DIMINEATA !
Foarte buna idee.
Doar ca asta nu tine:
George, pune osu' la treaba ..!!!
Doar ca asta nu tine:
GEORGE a scris:.... eu voi .. participa cu lucrarea deja expusa pe acest forum in sectiune ,,LUCRARI ARTISTICE IN RELIEF ....!
Adi Sabau a scris:Foarte buna idee. Doar ca asta nu tine:GEORGE a scris:.... eu voi .. participa cu lucrarea deja expusa pe acest forum in sectiune ,,LUCRARI ARTISTICE IN RELIEF ....!
Eu am anticipat de existenta acestui concurs ,inca de acum doi ani . Dar ia spune Adi !,...atunci cand eu imi puneam osul la treaba ,...tu ce faceai ? .
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Vin Sept 11, 2009 9:30 am, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Buna dimineata dragi prieteni !
ANUNT IMPORTANT PENTRU TARA !
Incepand de astazi statia de stiri de arta online de la Londra, v-a emite din nou .
Cu aceasta ocazie tin sa multumesc celor care mi-au gripat calculatorul, deoarece m-au ajutat sa-mi achizitionez altul ,,nou'nout" .
O zi buna,tuturor !
Incepand de astazi statia de stiri de arta online de la Londra, v-a emite din nou .
Cu aceasta ocazie tin sa multumesc celor care mi-au gripat calculatorul, deoarece m-au ajutat sa-mi achizitionez altul ,,nou'nout" .
O zi buna,tuturor !
GEORGE- Admin
Doamne'ajuta!
Felicitari pentru noul computer! Se adevereste vorba romaneasca:
"Orice rau e spre bine!" ..
Felicitari pentru noul computer! Se adevereste vorba romaneasca:
"Orice rau e spre bine!" ..
La multi ani !
Adi, la multi ani !
Nu stiu exact in ce zi din saptamana este sau a fost ziua ta dar eu te felicit acum. Sa traiesti o mie !
PS. Unde are loc chermeza ? Distractie placuta !
Nu stiu exact in ce zi din saptamana este sau a fost ziua ta dar eu te felicit acum. Sa traiesti o mie !
PS. Unde are loc chermeza ? Distractie placuta !
Hehe, ce rapid ai fost ...! Multzam.
Ziua mea va fi in 12 noiembrie, saptamana viitoare.
Chermeza va fi pe forum ... dau o tzuica virtuala ..
(in paranteza fie spus: sunt nascut in aceeasi zi, luna si an cu Nadia Comaneci .. ..!..)
Vezi ca mai avem un sarbatorit in 12 ..! Iar ziua Biancai e in 9, luni.
Deci o vom tine numai in chefuri ...
Ziua mea va fi in 12 noiembrie, saptamana viitoare.
Chermeza va fi pe forum ... dau o tzuica virtuala ..
(in paranteza fie spus: sunt nascut in aceeasi zi, luna si an cu Nadia Comaneci .. ..!..)
Vezi ca mai avem un sarbatorit in 12 ..! Iar ziua Biancai e in 9, luni.
Deci o vom tine numai in chefuri ...
La multi ani ,tuturor.
grigorescu adriana- Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 53
Localizare : Campina
SARBATORI si SARBATORITI
Pentru a celebra cum se cuvine sarbatori religioase si onomastice , propun infiintarea unei noi sectiuni ,,SARBATOERI SI SARBATORITI " in care fiecare membru isi poate impartasii un gand bun catre un sarbatorit sau tuturor membrilor de pe forum .
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Dum Noi 08, 2009 7:37 pm, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
La multi ani !!!
Mult noroc,fericire,la cat mai multe lucrari reusite si inspiratie la maxim,urez tuturor membrilor acestui forum care maine isi serbeaza ziua onomastica sau celor dragi lor-Multe bucurii.SA FITI IUBITI!!
Pintilie Ionela- Numarul mesajelor : 122
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 43
Localizare : Piatra Neamt
In atentia membrilor Forumului artistilor plastici amatori !
Incepand de astazi pentru a vizualiza mesajele din sectiunea TOTUL DESPRE ARTA - CORESPONDENTA SPECIALA DE LA LONDRA, trebuie sa fiti logat . Dupa ce v-ati logat in cadrul sectiunii ARHITECTURA SI DESIGN by GEORGE puteti urmarii si un portofoliu de Interior Design .
Incepand de astazi pentru a vizualiza mesajele din sectiunea TOTUL DESPRE ARTA - CORESPONDENTA SPECIALA DE LA LONDRA, trebuie sa fiti logat . Dupa ce v-ati logat in cadrul sectiunii ARHITECTURA SI DESIGN by GEORGE puteti urmarii si un portofoliu de Interior Design .
GEORGE- Admin
Incepand de astazi la initiativa colegului nostru Bogdan s-a deschis o noua sectiune UNIVERSUL MEU . Aceasta sectiune va functiona in paralel cu activitatea de baza a forumului ,,Totul despre Arta” cu sectiunile deja existente . Deschiderea acestei noi sectiuni se vrea a fi o deschidere catre alte domenii si unde fiecare membru poate sa deschida un singur topic in care prin postari succesive sa spuna cate ceva despre interesele lui, care nu au neaparat legatura cu arta.
Mai multe informatii ne va da chiar initiatorul acestei sectiuni Bogdan caruia ii uram mult succes !
Mai multe informatii ne va da chiar initiatorul acestei sectiuni Bogdan caruia ii uram mult succes !
GEORGE- Admin
Buna initiativa !!!
Ma gandesc si eu de vreo doua zile ce sa scriu acolo .. si am constatat ca, mai nou, viata mea are numai legaturi cu arta ... ... pictura, sculptura, poezie, muzica ...!!! .. oare e normal ..!? ..
Voi incerca maine sa scriu despre ce-mi trece prin minte .. idei despre Universul meu ..
Ma gandesc si eu de vreo doua zile ce sa scriu acolo .. si am constatat ca, mai nou, viata mea are numai legaturi cu arta ... ... pictura, sculptura, poezie, muzica ...!!! .. oare e normal ..!? ..
Voi incerca maine sa scriu despre ce-mi trece prin minte .. idei despre Universul meu ..
Au mai ramas doar trei zile pana cand forumul va implinii frumoasa varta de un an . Sper ca la acest eveniment vom fi impreuna si cat mai multi membri vor participa la aceasta frumoasa aniversare . Fac precizarea ca este suficient doar sa va inregistrati .
Va asteptam cu drag !
Va asteptam cu drag !
GEORGE- Admin
Ziua devoratorilor de Arta
Maine cu prilejul implinirii varstei de un an, am numit ziua aniversarii forumului ,,Ziua devoratorilor de arta”. Cu acest prilej invitam toti membrii forumului sa-si expuna ultimile creatii in orice forma de manifestare artistica .
Viitorul forumului depinde numai de voi !
Viitorul forumului depinde numai de voi !
GEORGE- Admin
Astazi s-a creat o sectiune noua ,,Ziua devoratorilor de arta”, care va fi activa 3 zile dupa care subiectul va fi blocat si va fi activat la a doua aniversare . In schimb in toata aceasta perioada de un an se va putea vizualiza fara a fi permisa vre-o alta interventie . Revin si fac un apel la toti membrii care au lucrari noi nepostate sa faca acest lucru deoarece este o ocazie unica de exprimare a atasamentului cu acest forum .
Creati subiecte noi personalizate pe acea sectiune . Colegul nostru Eugen a spart gheata si a postat primul . Asteptam cat mai multe mesaje pe acest subiect .
Creati subiecte noi personalizate pe acea sectiune . Colegul nostru Eugen a spart gheata si a postat primul . Asteptam cat mai multe mesaje pe acest subiect .
GEORGE- Admin
Multumim celor care au fost alaturi de noi de ziua aniversara .
Cu bagajele la usa tin sa va anunt ca voi pleca intr-o lunga calatorie . Sper sa ma intorc cat de curand ( ) . Va doresc tot binele din lume ! Va las cu bine si sa ne revedem sanatosi .
Cu bagajele la usa tin sa va anunt ca voi pleca intr-o lunga calatorie . Sper sa ma intorc cat de curand ( ) . Va doresc tot binele din lume ! Va las cu bine si sa ne revedem sanatosi .
GEORGE- Admin
Drum bun,calatorie placuta si adu-ne o parte din frumusetile intalnite,in imagini foto sau filmulete Bucura-ne si pe noi,unii mai putin privilegiati de soarta,care nu au ocazia sa viziteze locuri deosebite de pe Terra.Pot fi imagini si din cosmos
Pe curand!
Pe curand!
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
Buna dimineata si bine v-am re'gasit ! . Iata-ma din nou acasa . Imi rezerv cateva zile pentru a citii toate mesajele scrise in lipsa mea, dupa care o sa incerc sa-mi reiau activitatea pe forum .
GEORGE- Admin
Bine ai revenit, George!
Sper ca pana la urma ne vei dezvalui secretul ..!. Pe unde ai umblat ..!??? ..
Prea mult nu cred ca vei avea de citit .. si eu am fost foarte ocupat in perioada asta .. dar culmea ..! azi e iarasi prima zi cand nu mai am job ..!!! .. si voi avea timp ..
Prea mult nu cred ca vei avea de citit .. si eu am fost foarte ocupat in perioada asta .. dar culmea ..! azi e iarasi prima zi cand nu mai am job ..!!! .. si voi avea timp ..
"azi e iarasi prima zi cand nu mai am job ..!!! .. si voi avea timp .. "
Ce amuzant esti,Adi!
Altii se gandesc sa ingurgiteze niste... furadan,in conditiile astea Mai bine zis,nu prea mai gandesc(vezi stirile tv)
Care este reteta optimismului tau?
Bine-ai venit,George!
Ce amuzant esti,Adi!
Altii se gandesc sa ingurgiteze niste... furadan,in conditiile astea Mai bine zis,nu prea mai gandesc(vezi stirile tv)
Care este reteta optimismului tau?
Bine-ai venit,George!
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
Adi Sabau a scris:Bine ai revenit, George!
Bun gasit Adi ! . Esti unul dintre numerosii prieteni la care m-am gandit in aceasta perioada si sincer v-am simtit lipsa la toti . Sper ca vom reveni la o stare de normalitate ,,ca pe vremurile bune"" si vom avea multe a ne spune . Cu parere de rau ,,secretul este secret " si asa va ramane . Astept cu nerabdare si vizita celorlalti prieteni sa-si semnaleze prezenta pe forum si sa-si prezinte ultimile realizari pentru ca sunt sigur ca le au . Dar apropoo, Adi !, tu care erai ,,cel mai prolific artist in viata" de pe forum,... nu mai ai ce ne arata
GEORGE- Admin
crina a scris:"Altii se gandesc sa ingurgiteze niste... furadan,in conditiile astea Mai bine zis,nu prea mai gandesc(vezi stirile tv)
Din pacate s-a stins o mare stea a muzicii romanesti . Numai ea stie ce a fost in ,,sufletul ei de artist" . Sa-i fie tarana usoara si sa se odihneasca in pace ! .
Dumnezeu sa o ierte !
GEORGE- Admin
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca! A fost una dintre artistele preferate.
Dar nu vreau sa discutam acum subiectul.
Crina, reteta e simpla: daca te vaiti, nu te ajuta nimeni ..!!!
Si atunci, are rost ..!??? ... Nu-ti ramane decat sa fii optimist. Nu mai pierzi nimic ..
George, spre rusinea mea, cred ca mi-am pierdut titulatura castigata. De aproape doua luni vegetez ...! Am cateva lucrari incepute .. dar nu am mai avut nici timp, nici chef, nici motivatie, nici starea de spirit necesara. Si am si intrat foarte rar pe forum din cauza jobului (mi-a parut rau ca am ratat si aniversarea de un an .. dar, na ..!)
Nu stiu cum se vede lumea de la Londra .. dar de aici nu se mai vede deloc ...!!!
Am tot glumit ca plec din tara .. dar acu' nu mai e de gluma. Am renuntat la job pentru ca salariul nu-mi acopera cheltuielile ..!!!!!!!!! .. si pentru a avea vtimp sa-mi fac un plan de plecare, sa ies din rahatul asta ..!!
In rest, toate bune si frumoase ..!!! ...
Viata e un cadou de care trebuie sa te bucuri ..
Dar nu vreau sa discutam acum subiectul.
Crina, reteta e simpla: daca te vaiti, nu te ajuta nimeni ..!!!
Si atunci, are rost ..!??? ... Nu-ti ramane decat sa fii optimist. Nu mai pierzi nimic ..
George, spre rusinea mea, cred ca mi-am pierdut titulatura castigata. De aproape doua luni vegetez ...! Am cateva lucrari incepute .. dar nu am mai avut nici timp, nici chef, nici motivatie, nici starea de spirit necesara. Si am si intrat foarte rar pe forum din cauza jobului (mi-a parut rau ca am ratat si aniversarea de un an .. dar, na ..!)
Nu stiu cum se vede lumea de la Londra .. dar de aici nu se mai vede deloc ...!!!
Am tot glumit ca plec din tara .. dar acu' nu mai e de gluma. Am renuntat la job pentru ca salariul nu-mi acopera cheltuielile ..!!!!!!!!! .. si pentru a avea vtimp sa-mi fac un plan de plecare, sa ies din rahatul asta ..!!
In rest, toate bune si frumoase ..!!! ...
Viata e un cadou de care trebuie sa te bucuri ..
Adi Sabau a scris:Nu stiu cum se vede lumea de la Londra .. dar de aici nu se mai vede deloc ...!!!
Este trist sa vad si sa aud la stiri ca Romania a ajuns in pragul falimentului . Maine implinesc sapte ani de pribegie si te rog sa ma crezi ca parca as fi in prima zi, adica nu s-a schimbat nimic, iar viata este mereu roz,... si cu asta cred ca am spus tot .
GEORGE- Admin
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Inscrierile continua pana pe data de 04 octombrie ora 22.00
» Buna Dimineata
» Expozitie personala George Tunariu
» Buna dimineata si bine v-am gasit
» buna
» Buna Dimineata