Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
1 - Concurent GEORGE TUNARIU - sectiunea BAS RELIEF
5 participanți
ARTISTI PLASTICI :: SECTIUNE PORTOFOLII :: CONCURSURI :: ARS LONGA, VITA BREVIS; editia I-a, 2009 :: CONCURENTI
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
1 - Concurent GEORGE TUNARIU - sectiunea BAS RELIEF
Pentru ca ma simt vinovat de declansarea acesti concurs, mi-am luat inima in dinti si doresc sa fiu primul inscris . Fiti alaturi de mine si participati cu incredere, pentru ca sunt convins la final vom avea cu totii de castigat . Voi participa cu o lucrare in relief la sectiunea ,,bas-relief" . Va doresc mult, mult succes tuturor participantilor .
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Start concurs !
Banuiesc ca multi sau intrebat unde am disparut o scurta perioada de timp . Adevarul este ca am avut febra ,...contaminat de febra concursului, mi-am permis un ,,concediu medical", pentru a-mi incarca bateriile . Am in cap o groaza de imagini de felul cum va arata lucrarea de concurs, dar nici pana acum nu m-am hotarat . Sper ca o voi face in curand ! Va voi tine la curent cu eventuale noutati . Succes tuturor !
GEORGE- Admin
Bun gasit, din nou !
Trebuie sa recunosc ca acest concurs m-a indepartat de la proiectele cotidiene . Am negrijat sa mai fiu corespondentul vostru special si sa va tin la curent cu manifestarile cultural artistice de aici la Londra, am interupt pregatirea pentru facultate, mi-am negrijat unii prieteni,…si nu numai ! . Asa ca de acum inainte in paralel cu pregatirea lucrarii de concurs, ma voi axa si pe alte proiecte abandonate .
Va urez o saptamana buna !.
Va urez o saptamana buna !.
GEORGE- Admin
RELIEFISMUL
In curand voi lansa pe piata artistica un nou current artistic ,, RELIEFISMUL “ .
Fiti alturi de mine daca doriti sa intrati in istoria artelor .
Daca va pac lucrarile in relief intra in Fan clubul reliefistilor . Intrarea gratuita !
Fiti alturi de mine daca doriti sa intrati in istoria artelor .
Daca va pac lucrarile in relief intra in Fan clubul reliefistilor . Intrarea gratuita !
GEORGE- Admin
Re: 1 - Concurent GEORGE TUNARIU - sectiunea BAS RELIEF
.. nu stiu ce-i ala .. da' tin cu tine ..! ..
Adi Sabau a scris:.. nu stiu ce-i ala .. da' tin cu tine ..! ..
Pentru ca sa intelegi trebuie sa te teleportez in timp !
Anul 2o09 ,Forumul artistilor amatori .
RELIEFISMUL - Curent artistic cu expresivitate reliefista realizate de marele artist George Tunariu, care a trait in sec. XX / XXI , sfarsitul mileniului II si inceputurile mileniul III . Creatiile sale ,,unicat” sunt realizate in stil propriu, cu materiale neconventionale numit ,,GEOPLAST", 100% creatii originale . Acesta a trait in timpul marilor pictori Eugen Malic ,Adi Sabau si altii . Lansarea acestui curent artistic s-a produs pe Forumul artistilor amatori ai acelor vremuri .
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Mar Feb 09, 2010 10:06 am, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
George,
Geoplastul se poate aplica pe panza?
De exemplu, intr-un peisaj, vreau sa redau scoarta copacilor, cat mai realistic... sa o reliefez!
Geoplastul se poate aplica pe panza?
De exemplu, intr-un peisaj, vreau sa redau scoarta copacilor, cat mai realistic... sa o reliefez!
Aconti- Admin
- Numarul mesajelor : 121
Data de inscriere : 25/06/2009
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Fan Clubul Reliefistilor
Aconti a scris:George,Geoplastul se poate aplica pe panza?
Ma bucur ca ti-am starnit interesul ! . Iata o ideie foarte buna, care din pacate este nerealizabila . Panza nu suporta o greutate mai mare si cred ca din acest motiv nu este buna pentru ,,Geoplast” . Cel mai bun suport expierimentat de mine este placa de rigips (gips-carton), deoarece este foarte absorbanta, suporta foarte multa greutate, este flexibila .
Si eu m-am gandit la ceva de genu propus de tine ! . Pana acum eu am reliefat toata suprafata . Voi studia si ideia ta . Voi reliefa anumite portiuni, iar fundalul il voi picta . Pentru ca am reusit sa-ti captez atentia, esti invitatul meu in Fan Clubul Reliefistilor .
GEORGE- Admin
PRO
George, eu te sustin in initiativa ta, ca de fiecare data si incerc sa te ajut atat cat pot. Ti-ai insusit foarte bine istoria artei si ai remarcat ca arta este in continua schimbare (vorbesc de cea plastica in principal) si tot timpul vor apare si isi vor gasi locul curentele artistice. Ma bucur ca ai initiativa si iti doresc succes si sa reusesti sa strangi in jurul tau cat mai multi iubitori de arta care sa adere la curentul propus de tine.
O viata pentru o ideie !
Eugen MALIC a scris:George, eu te sustin in initiativa ta, ... iti doresc succes si sa reusesti sa strangi in jurul tau cat mai multi iubitori de arta care sa adere la curentul propus de tine.
Multumesc Eugen pentru sprijinul acordat .
Intodeauna mi-am dorit sa realizez ceva care nu a realizat nimeni pana acum . Nu doresc sa minimalizez pe nimeni, iar eu sa devin in ochii semenilor un ,,super artist" , dar ceea ce fac, este un stil neconformist, cu mijloace si materiale neconformiste . Eu cred in ideia mea, si nimeni si nimic in lumea asta, nu ma poate abate de la drumul meu . Asa ca in curand va voi invita din nou in atelierul meu . Dar pana atunci va doresc multa concentrare asupra temei de concurs ,,PEISAJ EXOTIC" .
Eu concurez singur in sectiunea bas relief, asa ca locul intai imi este asigurat . Concurenta mare va fi in sectiunea pictura carora le urez din nou,... multa putere de creatie !
GEORGE- Admin
In atentia concurentilor !
Imi pot anunta colegii de suferinta, aflati in travaliul nasterii unei idei privind concursul ARS LONGA VITA BREVIS, ca am reusit si eu sa procur materialele necesare confectionarii suportului pentru executarea unei lucrari artistice in relief . Incepand de maine va voi invita in atelierul meu de creatie . Pe maine !
GEORGE- Admin
Atelier de creatie BAS RELIEF
Am placerea sa va arat spatiul in care voi crea lucrarea de concurs . Acest spatiu nu este un atelier de tamplarie de aluminiu, cum ar parea la prima vedere, ci o mansarda in plina amenajare care a fost construita 100% de mine (dar asta este o alta discutie) .
Dupa cum vedeti am cumparat o scandura de 120/18 mm, pentru rama tabloului . Cu ajutorul circularului am debitat materialul la 45 de grade, pentru al fixa pe placa de rigips .
In mesajul urmator, confectionarea propiu-zisa a suportului in vederea executarii lucrarii de concurs .
Dupa cum vedeti am cumparat o scandura de 120/18 mm, pentru rama tabloului . Cu ajutorul circularului am debitat materialul la 45 de grade, pentru al fixa pe placa de rigips .
In mesajul urmator, confectionarea propiu-zisa a suportului in vederea executarii lucrarii de concurs .
GEORGE- Admin
Uaaaa .. ce loc faain ....!!!! Esti demn de invidiat ..!
Dabia astept sa vad etapele de lucru ..
Spor la treaba!
Dabia astept sa vad etapele de lucru ..
Spor la treaba!
Buna treaba
Subscriu si eu la postarea lui Adi referitor la spatiul tau, bravo.
Foarte bun inceputul realizarii unei lucrari. Asteptam etapele celelalte. Succes !
PS. Eu o voi continua pe a mea in weekend.
Foarte bun inceputul realizarii unei lucrari. Asteptam etapele celelalte. Succes !
PS. Eu o voi continua pe a mea in weekend.
Suport Bas relief
Ma bucur foarte mult ca va place spatiul in care voi executa lucrarea de concurs . Este un spatiu nou, special construit pentru atelier de creatie .
Imaginiile cred ca nu necesita prea multe comentarii . Totusi voi comenta img.2 care este spatele suportului, iar pe colturi am pus niste intarituri care dupa uscare vor fi inlaturate .
Daca sunt totusi nelamuriri, va stau la dispozitie !
In mesajul urmator, confectionarea stativului .
Imaginiile cred ca nu necesita prea multe comentarii . Totusi voi comenta img.2 care este spatele suportului, iar pe colturi am pus niste intarituri care dupa uscare vor fi inlaturate .
Daca sunt totusi nelamuriri, va stau la dispozitie !
In mesajul urmator, confectionarea stativului .
GEORGE- Admin
GEORGE a scris:Ma bucur ca ti-am starnit interesul ! Pentru ca am reusit sa-ti captez atentia, esti invitatul meu in Fan Clubul Reliefistilor .
Cred ca daca vei trage o privire in portoliul meu, la trandafirii ceruiti, iti vei da si singur seama ca sunt un impatimit al picturii in relief... Deci, ce ziceai de fan-clubul reliefistilor?
Aconti- Admin
Fan-clubul reliefistilor(proiect)
Aconti a scris: ... Deci, ce ziceai de fan-clubul reliefistilor?
Fan clubul reliefistilor este un proiect de-al meu mai vechi in care doresc sa adun toti iubitorii de arta in relief . Materialele Geoplast cu care am lucrat au doua retete . Sa zicem Geoplast 1, care este si materialul cu care am inceput si cu care am executat lucrarile de pionerat, intentionez sa o fac cunoscuta gratuit(in anumite conditii ) . Pentru ca esti primul care ti-ai manifestat interesul pentru relief si chiar ai executat o lucrare intr-o anumita tehnica, te numesc membru de onoare al acestui club si vei primii reteta prin MP, numai daca si tu iti doresti acest lucru . Reteta Geoplast 2 , din motive lesne de inteles v-a ramane secreta .
GEORGE- Admin
GEORGE a scris:Fan clubul reliefistilor este un proiect de-al meu mai vechi in care doresc sa adun toti iubitorii de arta in relief.
Geoplast 1, care este si materialul cu care am inceput si cu care am executat lucrarile de pionerat, intentionez sa o fac cunoscuta gratuit(in anumite conditii ). Pentru ca esti primul care ti-ai manifestat interesul pentru relief si chiar ai executat o lucrare intr-o anumita tehnica, te numesc membru de onoare al acestui club si vei primii reteta prin MP, numai daca si tu iti doresti acest lucru .
Lesne de inteles ca astept MP-ul de la tine!
Aconti- Admin
Lesne de inteles ca astept MP-ul de la tine!
Mai asteapta ..! George inca se lupta cu virusii ..!!
P.S. Ma gandeam sa-i trimit o pastila de Piramidon ... ...
Adi Sabau a scris: Mai asteapta ..! George inca se lupta cu virusii ..!!
P.S. Ma gandeam sa-i trimit o pastila de Piramidon ... ...
Ai dreptate Adi, am mare nevoie de pastile anti-gripale !, deoarece am contactat si eu virusul de la calculator . Gripa nu este de tip A, este de la tip P de la ,,Porc cu doua piciare", deoarece numai aceste animale trimit virusi si la calculatoare . Dupa ce imi reformatez calculatorul, ma jur sa nu mai dau clik pe site'uri necunoscute . Cine doreste sa comunice cu noi sa posteze imagini direct pe forum . M-am facut rau, nu-i asa !
GEORGE- Admin
GEORGE a scris: M-am facut rau, nu-i asa !
Nu .. tot baiat bun esti .. ai doar simptome de la gripa !...
GEORGE- Admin
Amator ?
Amatori - amatori dar vad ca la tine lucrurile sunt serioase nu gluma.
Esti priceput si faci lucruri profesioniste. Esti meserias !
Astept si primele imagini cu lucrarea propriuzisa.
Esti priceput si faci lucruri profesioniste. Esti meserias !
Astept si primele imagini cu lucrarea propriuzisa.
Eugen MALIC a scris: Amatori - amatori dar vad ca la tine lucrurile sunt serioase nu gluma . Esti priceput si faci lucruri profesioniste. Esti meserias !
Asai Eugen, sunt meseris ! . De un an si jumatate ma ocup de ameajarea unei case Londoneze, care apartine familiei . La parter in living pe un perete va trona lucrarea in relief ,,heghelia de cai" . Nu stiu daca iti mai aduci aminte dar pe unul din forumuri spuneam ca lucrarile mele fiind pe suport de gips-carton, se preteaza incororarea in perete . Acum visul urmeaza sa devina realitate . In curand pentru cei interesati in sectiunea LUCRARI ATISTICE IN RELIEF, voi posta si aceasta tehnica de incorporare . O seara buna !
Adevarul este ca studiind istoria artelor am citit de foarte multi artisti care au sfarsit in mizerie si saracie, asa ca m-am gandit sa ma apuc de munca .
Eugen MALIC a scris: Astept si primele imagini cu lucrarea propriuzisa.
Daca ai stii cat de greu imi este sa ma hotarasc la felul in care va arata lucrarea . Am foarte multe idei si imi este teama ca daca concurez de unul singur la seciunea relief, sa nu ajung pe locul doi . Mai este o problema daca fac materialul trebuie sa am foarte bine conturata imaginea deoarece risc sa mi se usuce materialul .
GEORGE- Admin
GEORGE a scris:
.... studiind istoria artelor am citit de foarte multi artisti care au sfarsit in mizerie si saracie .....
Da, dar stranepotii lor o duc bine ...! E investitie in timp ...
Si eu sunt curios de evolutia lucrarii ..!
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Portofolii concurenti sectiunea bas relief .
» 3 - Concurent ACONTI - sectiunea PICTURA
» 4 - Concurent Adi Sabau - sectiunea PICTURA
» Galeria de Arta George Tunariu
» Portofoliu pictura abstracta George Tunariu.
» 3 - Concurent ACONTI - sectiunea PICTURA
» 4 - Concurent Adi Sabau - sectiunea PICTURA
» Galeria de Arta George Tunariu
» Portofoliu pictura abstracta George Tunariu.
ARTISTI PLASTICI :: SECTIUNE PORTOFOLII :: CONCURSURI :: ARS LONGA, VITA BREVIS; editia I-a, 2009 :: CONCURENTI
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Ian 06, 2017 10:09 am Scris de arbexartdecor
» SARBATORI SI SARBATORITI
Lun Ian 02, 2017 11:01 pm Scris de crina
» Poezii Katalina
Lun Noi 14, 2016 9:40 am Scris de katalina
» Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2016
Joi Ian 14, 2016 3:30 pm Scris de arbexartdecor
» Arbex Art Decor te invita la expozitia de pictura ''Natura cu Fluturi''
Sam Oct 31, 2015 6:16 pm Scris de arbexartdecor