Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Bun gasit!
2 participanți
Pagina 1 din 1
Bun gasit!
Bun gasit tuturor!
Eu sunt din Craiova, de profesie maseuza. Ma atrage ipsosul...dar deocamdata sunt in stadiul de descifrare a tainelor sale, asa ca nu va asteptati sa vedeti mari opere de arta care sa-mi apartina... pana atunci invat de la voi...
Eu sunt din Craiova, de profesie maseuza. Ma atrage ipsosul...dar deocamdata sunt in stadiul de descifrare a tainelor sale, asa ca nu va asteptati sa vedeti mari opere de arta care sa-mi apartina... pana atunci invat de la voi...
Vizitato- Vizitator
Re: Bun gasit!
Bine ai venit.
Nu inteleg de ce te-ai gandit la ipsos.
Nu inteleg de ce te-ai gandit la ipsos.
Bogdan- Moderator
- Numarul mesajelor : 65
Data de inscriere : 28/12/2009
Localizare : bucuresti
Sa fiu sincera ideea mi-a venit din dorinta de a confectiona ingeri iar ipsosul este un material destul de accesibil financiar. Problema este ca nu am matrita... si deci... ...
... sau poate in subconstientul meu, altfel s-a nascut ideea... la urgenta cu fractura de picior... (acum 9 zile)...
... sau poate in subconstientul meu, altfel s-a nascut ideea... la urgenta cu fractura de picior... (acum 9 zile)...
Vizitato- Vizitator
Am inteles, astept sa vad ceva la rubrica de craft-art atunci cand o sa gasesti matrita.
Daca vrei sa incepi sculptura iti recomand lutul pentru modelaj. Este si el accesibil financiar. Vezi pe pagina de materiale a lui Nicolae sau cauta un magazin in orasul tau.
Daca vrei sa incepi sculptura iti recomand lutul pentru modelaj. Este si el accesibil financiar. Vezi pe pagina de materiale a lui Nicolae sau cauta un magazin in orasul tau.
Bogdan- Moderator
Bogdan a scris:Am inteles, astept sa vad ceva la rubrica de craft-art atunci cand o sa gasesti matrita.
Bine Bogdane te credeam prieten, dar de pasta de modelaj Geoplast Tip 1 si Geoplast Tip 2 de ce nu spui nimic ? .
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Pai maestre, am crezut ca reteta e secreta. Cred ca am reusit sa deslusesc undeva pe forum ceva despre una dintre ele(nu stiu daca 1 sau 2) dar despre cealalta nu stiu nimic. O sa o incerc si eu cand o sa am ocazia, nu de alta, dar cineva cred ca ar avea de obiectat daca ma apuc sa experimentez cu "material celulozic" pe aragaz.
Bogdan- Moderator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Ian 06, 2017 10:09 am Scris de arbexartdecor
» SARBATORI SI SARBATORITI
Lun Ian 02, 2017 11:01 pm Scris de crina
» Poezii Katalina
Lun Noi 14, 2016 9:40 am Scris de katalina