Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Portofoliu Andreea
4 participanți
Pagina 1 din 1
Portofoliu Andreea
Am descoperit pictura de 7 luni (pana atunci am lucrat numai cu creionul) iar acestea sunt lucrarile mele:
tehnica mixta
sursa de inspiratie - Alexander Spivak
compozitii - contraste (din pacate n-am poza cu ea terminata )
tehnica mixta
tehnica mixta
Daca va doriti sa purtati discutii despre lucrari sau vreti sa va impartasiti impresii vis-a-vis de portofoliul artistului folositi sectiunea ,,Discutii intre artisti"
https://artisti-plastici.forumgratuit.ro/discutii-intre-artisti-f45/
tehnica mixta
sursa de inspiratie - Alexander Spivak
compozitii - contraste (din pacate n-am poza cu ea terminata )
tehnica mixta
tehnica mixta
Daca va doriti sa purtati discutii despre lucrari sau vreti sa va impartasiti impresii vis-a-vis de portofoliul artistului folositi sectiunea ,,Discutii intre artisti"
https://artisti-plastici.forumgratuit.ro/discutii-intre-artisti-f45/
Rapture- Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 24/07/2010
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Re: Portofoliu Andreea
...intre timp...
Contraste complementare:
Afis:
Majoritatea sunt experimentale/studii.
Contraste complementare:
Afis:
Majoritatea sunt experimentale/studii.
şters
Ultima editare efectuata de catre Quasimodo in Mar Sept 13, 2011 11:01 pm, editata de 1 ori
Quasimodo- Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 19/11/2010
normal daca faci cursuri , se vede ca sunt niste schite de la lectii
10nu7z- Numarul mesajelor : 30
Data de inscriere : 27/04/2011
Varsta : 37
Localizare : Vaslui
@Quasimodo: Iti multumesc pentru cuvinte si pentru vot. Nu voi mai lasa sa treaca atat timp intre postari:).
@10nu7z: Lucrarile sunt facute individual, nu sunt roadele unor cursuri. Desi sunt eleva la arte, n-am facut decat desen tehnic pana acum, insa, in ciuda acestui fapt, am vrut sa invat ce inseamna compozitia si culoarea. Daca esti amabil sa-mi critici lucrarile in sensul asta, nu pot decat sa ma fericesc si sa-ti multumesc; orice critica spusa intr-un mod contructiv mi-ar fi de mare folos in evolutia mea.
@10nu7z: Lucrarile sunt facute individual, nu sunt roadele unor cursuri. Desi sunt eleva la arte, n-am facut decat desen tehnic pana acum, insa, in ciuda acestui fapt, am vrut sa invat ce inseamna compozitia si culoarea. Daca esti amabil sa-mi critici lucrarile in sensul asta, nu pot decat sa ma fericesc si sa-ti multumesc; orice critica spusa intr-un mod contructiv mi-ar fi de mare folos in evolutia mea.
Buna seara Andreea !
Interesante studii dar cele mai interesante sunt cele neterminate . Prin Londra am vazut foarte multe schite combinate cu pictura nefinisate . Se mai practica si acel scris sau anumite semne care par ,,mazgaleli" dar care in viziunea artistului are o anumita semnificatie asa cum ai incercat si tu sa faci . La prima vedere par neterminate, parca uitate de artist, iar acum cineva le scoate la lumina . Poate ne spui si cate ceva despre ele, pentru ca sunt sigur ca fiecare lucrare are povestea lor . Pentru ca esti din Bacau imi permit sa te intreb si ce mai face D.l Boca,... dar sa nu-mi spui ca nu-l cunosti !
Daca vei continua in stilul acesta iti intrevad un viitor stralucit !
Multa bafta !
Daca vei continua in stilul acesta iti intrevad un viitor stralucit !
Multa bafta !
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Buna, George!
Lucrarile 1,2 si 6 din al 2-lea post sunt facute dupa posterele unor filme, imagini care mi s-au parut interesante pentru lucru ("Un Chien Andalou", "Sweeney Todd" si "Schindler's List").
Lucrarea 4 a fost mai mult un exercitiu de culoare, iar eu, neavand prea multa imaginatie (sunt tehnician), am creat compozitia pe baza a ce aveam la indemana: propriile maini.
Lucrearea 5 este numita "Pair", reprezentand, evident, o pereche unificata/suprapusa.
Afisul a fost facut pentru concursul national "Luna Padurii", iar ultima lucrarea reprezinta, oarecum, grecia antica.
Nu au cine stie ce povesti in spatele lor, dupa cum am zis, sunt mai mult pe postul de studii. Ceea ce am in vizor este tehnica, armonia compozitiei, si culoarea, insa sunt constienta de faptul ca mai am mult de munca.
Il cunosc pe Ilie Boca, am fost la vernisajul dumnealui in urma cu vreo 3 luni, inca e in putere. Cu toate ca nu i-am gustat stilul, cromatica mi s-a parut foarte frumoasa pe alocuri.
Sunt curioasa, cum de il stii? Mai stii si alti artisti bacauani?
Multumesc!
Lucrarile 1,2 si 6 din al 2-lea post sunt facute dupa posterele unor filme, imagini care mi s-au parut interesante pentru lucru ("Un Chien Andalou", "Sweeney Todd" si "Schindler's List").
Lucrarea 4 a fost mai mult un exercitiu de culoare, iar eu, neavand prea multa imaginatie (sunt tehnician), am creat compozitia pe baza a ce aveam la indemana: propriile maini.
Lucrearea 5 este numita "Pair", reprezentand, evident, o pereche unificata/suprapusa.
Afisul a fost facut pentru concursul national "Luna Padurii", iar ultima lucrarea reprezinta, oarecum, grecia antica.
Nu au cine stie ce povesti in spatele lor, dupa cum am zis, sunt mai mult pe postul de studii. Ceea ce am in vizor este tehnica, armonia compozitiei, si culoarea, insa sunt constienta de faptul ca mai am mult de munca.
Il cunosc pe Ilie Boca, am fost la vernisajul dumnealui in urma cu vreo 3 luni, inca e in putere. Cu toate ca nu i-am gustat stilul, cromatica mi s-a parut foarte frumoasa pe alocuri.
Multumesc!
Rapture a scris:Il cunosc pe Ilie Boca, am fost la vernisajul dumnealui in urma cu vreo 3 luni, inca e in putere. Cu toate ca nu i-am gustat stilul, cromatica mi s-a parut foarte frumoasa pe alocuri.
Multumesc!
Pot sa ma mandresc ca Ilie Popa mi-a fost primul, dar din nefericire si ultimul dascal . Candva am frecventat si eu o Scoala Populara de Arta . N-am terminat-o pentru ca acolo am gasit un raspuns la intrebarea ,,daca am s-au nu talent" . Tin minte ca la sfarsitul unui trimestru am avut drept tema ,,tapiserie cu fluturi" . Fiecare cursant a executat cate o lucrare si a expus-o pe unul din pereti atelierului din scoala . Am fost foarte mandru de acea lucrare fiind si foarte apreciata de marele artist bacauan . Desi trebuia sa mai stau o lunga perioada de timp pana la terminarea scolii, eu am considerat ca acea lucrare a fost lucrarea mea de diploma si am abandonat acea scoala . Valurile vietii m-au purtat paralel cu viata artistica dar in minte aveam intodeauna speranta ca intr-o zi voi avea posibilitate sa continui ceeace incepusem candva . Daca regret vreodata ca nu am frecventat o scoala superioara de arta este ca nu am obtinut acea ,,diploma" care iti confera dreptul de a accesa ,,lumea buna" . Din punctul meu de vedere ,,un artist plastic amator" nu are nicio sansa sa penetreze ,,lumea artistica" . Din acest motiv ii incurajez pe toti tinerii care considera ca au un talent nativ sa-si continue studiile pentru a obtine acea blestemata ,,diploma" . Eu raman la convingerea ca scoala iti formeaza doar un orizont, dar fiecare artist trebuie sa-si gaseasca un stil propiu, original si unic pentru a putea atrage prin creatiile lui atentia privitorului . Fiind si foarte tanara iti urez ,,Drum bun in viata" !
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Ian 06, 2017 10:09 am Scris de arbexartdecor
» SARBATORI SI SARBATORITI
Lun Ian 02, 2017 11:01 pm Scris de crina
» Poezii Katalina
Lun Noi 14, 2016 9:40 am Scris de katalina