Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Micul cersetor-creion
3 participanți
ARTISTI PLASTICI :: SECTIUNE PORTOFOLII :: CONCURSURI :: ARS LONGA, VITA BREVIS; editia a II-a, 2010 :: Concurenti :: crina
Pagina 1 din 1
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
Felicitari Crina !
Foarte frumos Crina ! Schita este foarte reusita ! Da-mi voie sa fiu primul care te felicita . Ai inteles foarte bine mesajul meu de a posta cat mai multe schite si in orice faza de lucru . Farmecul acestui concurs nu este a concura cu ceilalti, ci pentru a concura cu tine insuti . Inainte de a arata celorlalti valoarea ta, trebuie sa te convingi tu de acest lucru . Daca vom merge in ritmul acesta sunt convins ca vom avea un ,,An nou fericit"
Pe parcursul a trei luni se pot posta mai multe incercari, dar lucrarea finala se va preda in ziua de 01 dec. ac si va fi postata intr-o expozitie alaturi de lucrarile celorlalti concurenti .
Pe parcursul a trei luni se pot posta mai multe incercari, dar lucrarea finala se va preda in ziua de 01 dec. ac si va fi postata intr-o expozitie alaturi de lucrarile celorlalti concurenti .
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Re: Micul cersetor-creion
idem
Ultima editare efectuata de catre Marius in Mier Sept 14, 2011 2:26 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Va multumesc,prieteni! E o onoare pt mine sa primesc aprecieri si felicitari de la maestrii. Sunt la un "tarziu inceput de drum",scoala...ioc(!) ,asa ca..."fur"de la voi,de colo,de dincolo,nu pricep tot,dar ma straduiesc .Toti sunt buni,pe acest site,comparativ cu mine,dar,e constructiv
Mi-ar placea sa se posteze multe,dar multe lucrari pe site,ca sa LE PRIVESC,pur si simplu sau sa ma inspir ,nu m-as satura de asta....Am innebunit familia,pierzandu-mi timp mult liber,navigand pe net si,uitandu-ma la picturi,desene,poze...Am virusat calculatorul de n ori,i-am disperat pe cei din casa Or sa-si ia lumea in cap,ca ei trebuie sa mi-l curete.
Visez,desi copiii mai au vise din acestea..., sa dau o lovitura cu o lucrare,deosebita,stiu eu...,iesita din comun,care sa REVOLUTIONEZE lumea artei si sa devin peste noapte,faimoasa,apoi,dupa acea"capodopera",celelalte lucrari mediocre,vor deveni,automat,valoroase
Glumesc...
Mi-ar placea sa se posteze multe,dar multe lucrari pe site,ca sa LE PRIVESC,pur si simplu sau sa ma inspir ,nu m-as satura de asta....Am innebunit familia,pierzandu-mi timp mult liber,navigand pe net si,uitandu-ma la picturi,desene,poze...Am virusat calculatorul de n ori,i-am disperat pe cei din casa Or sa-si ia lumea in cap,ca ei trebuie sa mi-l curete.
Visez,desi copiii mai au vise din acestea..., sa dau o lovitura cu o lucrare,deosebita,stiu eu...,iesita din comun,care sa REVOLUTIONEZE lumea artei si sa devin peste noapte,faimoasa,apoi,dupa acea"capodopera",celelalte lucrari mediocre,vor deveni,automat,valoroase
Glumesc...
idem
Ultima editare efectuata de catre Marius in Mier Sept 14, 2011 2:26 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Crina, m-ai surprins placut! Felicitari ..!!!
Marius, esti in pericol ..!! Picioarele Crinei sunt mai echilibrate decat ale tale ..!!! .. .. dar ai deja o bila alba pentru ca ai recunoscut .. ! ..
Marius, esti in pericol ..!! Picioarele Crinei sunt mai echilibrate decat ale tale ..!!! .. .. dar ai deja o bila alba pentru ca ai recunoscut .. ! ..
Thank's
Asteptam si schitele tale,Ady.Ce?! E nevoie sa ne rugam sa fi disponibilizat de la locul de munca,pt a avea timp de lucrari?!
Asteptam si schitele tale,Ady.Ce?! E nevoie sa ne rugam sa fi disponibilizat de la locul de munca,pt a avea timp de lucrari?!
He,he, nu! Nu e nevoie. Sunt deja liber-profesionist ..! ..
Am fost putin plecat zilele astea, dar ma apuc cat de curand. Astept sa-mi mai vina idei ..!
Am fost putin plecat zilele astea, dar ma apuc cat de curand. Astept sa-mi mai vina idei ..!
Si tu astepti idei?! Tre' sa-mi vina si mie un transport,dar s-a blocat prin vreun punct de vama... pe undeva
Eeeeeeee,sa zicem ca tu ai o deschidere spre....exterior
idem
Ultima editare efectuata de catre Marius in Mier Sept 14, 2011 2:27 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
thank you
idem
Ultima editare efectuata de catre Marius in Mier Sept 14, 2011 2:28 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Marius a scris:Beautiful sunflower.Congratulations.
crina a scris:thank you
GEORGE- Admin
Marius a scris:Beautiful sunflower.Congratulations.
crina a scris:thank you
Marius a scris:with pleasure
V-ati cam englezit, boieri D.vs'tra !
GEORGE- Admin
Numai tu?!
idem
Ultima editare efectuata de catre Marius in Mier Sept 14, 2011 2:28 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Cum Crina, tu ai doar doua pasarici . Eu am un stol intreg, care acum sunt reproducatori . Aviz amatorilor care vor sa achizitioneze ,,pui de rasa" cu ,,pedigree" !
GEORGE- Admin
Ehee,nu vrei sa stii...,pe langa "pasarele",mai am si o varietate de gargauni la cap ,dar,nu mai zic nimic in plus.De asta seara m-am facut cuminte ,ca zice lumea ca sunt
prea indiscreta,prea de la tara(vorba Paraschivei din reclama)
Si...,iaca,priveste la "subiecte recente" ultimile 6 mesaje cine crezi ca le-a trimis? CRINA
Asta inseamna ca" vorbesc "cam mult
prea indiscreta,prea de la tara(vorba Paraschivei din reclama)
Si...,iaca,priveste la "subiecte recente" ultimile 6 mesaje cine crezi ca le-a trimis? CRINA
Asta inseamna ca" vorbesc "cam mult
Subiecte similare
» Discutii privind tema concursului
» MICUL PASTOR
» Portofoliu in creion
» Portofoliu Desene in creion Freya
» Portofoliu Desene Creion si Penita Bianca C.
» MICUL PASTOR
» Portofoliu in creion
» Portofoliu Desene in creion Freya
» Portofoliu Desene Creion si Penita Bianca C.
ARTISTI PLASTICI :: SECTIUNE PORTOFOLII :: CONCURSURI :: ARS LONGA, VITA BREVIS; editia a II-a, 2010 :: Concurenti :: crina
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Ian 06, 2017 10:09 am Scris de arbexartdecor
» SARBATORI SI SARBATORITI
Lun Ian 02, 2017 11:01 pm Scris de crina
» Poezii Katalina
Lun Noi 14, 2016 9:40 am Scris de katalina
» Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2016
Joi Ian 14, 2016 3:30 pm Scris de arbexartdecor
» Arbex Art Decor te invita la expozitia de pictura ''Natura cu Fluturi''
Sam Oct 31, 2015 6:16 pm Scris de arbexartdecor