Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Propunere artistica pentru toata lumea!
+6
GEORGE
Quasimodo
lily ursu
marinic
crina
Silviu Baragau
10 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Propunere artistica pentru toata lumea!
Si ce ai propus, concret?! Sa "coloram" copacelul asta? Te intreb din nou: ne testezi psihologic? Personal, nu e o tema potrivita pentru pictat. Nu e stilul meu. Propune o alta tema :))
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
Silviu eu zic sa-l folosesti pe acesta,... este ceea ce ai cerut tu .... si este din acelasi loc de unde la-i luat pe cel alb-negru .
marinic- Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 30/09/2010
Varsta : 66
Localizare : Bucuresti
Silviu Baragau a scris:Stefan, ai strecurat un adevar in randurile tale , " a fost o provocare"! Ma bucur ca am putut discuta pe tema acestei provocari insa sunt putin dezamagit ca nu s-a gasit nimeni care sa reuseasca in ceea ce am propus.
Dezamagit acum dar cred ca o sa ne multumesti pentru ca nu te-a luat nimeni in serios . Eu sunt impotriva tauajelor desi am unul, mi l-am facut singur pe cand aveam doar 12 ani (de, ma chinuia talentul . Te rog sa ma crezi Silviule ca toata viata am regretat , asa ca eu spun sa te mai gandesti
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
am ceva in minte dar nu stiu daca ar trebui sa incerc, avem un termen limita?
10nu7z- Numarul mesajelor : 30
Data de inscriere : 27/04/2011
Varsta : 37
Localizare : Vaslui
10nu7z a scris:am ceva in minte dar nu stiu daca ar trebui sa incerc, avem un termen limita?
Incearca, poate iti iese!
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
GEORGE a scris:10nu7z a scris:am ceva in minte dar nu stiu daca ar trebui sa incerc, avem un termen limita?
Incearca, poate iti iese!
...ochiiii
Vizitato- Vizitator
Marinica,este foarte interesanta imaginea,simbolizeaza in mare parte ceea ce vreau eu sa imi fac.
Poate ca la 12 ani tatuajul respectiv insemna pt tine ceva care sa te evidentieze sau sa te deosebeasca , nu stiu sigur daca reprezenta ceva profund. Pt mn reprezinta un semn al unui nou inceput, din multe puncte de vedere.
Ionut,esti binevenit oricand cu desenul tau , mai am doua saptamani pana termin bacul si abia atunci am de gand sa mi`l fac.
Poate ca la 12 ani tatuajul respectiv insemna pt tine ceva care sa te evidentieze sau sa te deosebeasca , nu stiu sigur daca reprezenta ceva profund. Pt mn reprezinta un semn al unui nou inceput, din multe puncte de vedere.
Ionut,esti binevenit oricand cu desenul tau , mai am doua saptamani pana termin bacul si abia atunci am de gand sa mi`l fac.
Silviu Baragau- Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 07/06/2011
GEORGE a scris:
Dezamagit acum dar cred ca o sa ne multumesti pentru ca nu te-a luat nimeni in serios . Eu sunt impotriva tauajelor desi am unul, mi l-am facut singur pe cand aveam doar 12 ani (de, ma chinuia talentul . Te rog sa ma crezi Silviule ca toata viata am regretat , asa ca eu spun sa te mai gandesti
Eu am fost si voi fi impotriva tatuajelor, daca tot este un moft, mai bine fa-ti unul nepermanent.
marinic- Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 30/09/2010
Varsta : 66
Localizare : Bucuresti
Salutare!
Părerea mea este că ar trebui să renunți la ideea cu tatuajul. Mai devreme sau mai târziu o să ai regrete, oricât de interesant ți se pare acum (sau oricât de bine ai sta să îl gândești înainte). Am început să îmi fac tatuaje încă de prin liceu. La fel ca George, mi-am făcut și singur și apoi am început să tot fac modificări, că îmi veneau idei noi. Deși nu sunt ”la vedere” îmi pare rău acum că mi le-am făcut. Menționez că în forma actuală tatuajele arată foarte interesant și nu am părerile de rău că nu mai sunt de actualitate sau că îs realizate prost.
Oricum, faci tot cum vrei, dar când îți spun mai mulți...ar trebui să te mai gândești.
Numai bine,
...un purtător de tatuaje de mai bine de 15 ani
Părerea mea este că ar trebui să renunți la ideea cu tatuajul. Mai devreme sau mai târziu o să ai regrete, oricât de interesant ți se pare acum (sau oricât de bine ai sta să îl gândești înainte). Am început să îmi fac tatuaje încă de prin liceu. La fel ca George, mi-am făcut și singur și apoi am început să tot fac modificări, că îmi veneau idei noi. Deși nu sunt ”la vedere” îmi pare rău acum că mi le-am făcut. Menționez că în forma actuală tatuajele arată foarte interesant și nu am părerile de rău că nu mai sunt de actualitate sau că îs realizate prost.
Oricum, faci tot cum vrei, dar când îți spun mai mulți...ar trebui să te mai gândești.
Numai bine,
...un purtător de tatuaje de mai bine de 15 ani
oziero- Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 16/10/2009
ce ingamfati si plini de aere sunt artistii "batrani" de pe forumul acesta de parca numai ei sunt talentele de pe forum, imi dau seama de acet lucru chiar daca nu am talent , forumul acesta a fost facut doar pentru voi bafta
PS am spus ceea ce simt faceti ce vreti
"Ati vrea, ca imaginea , desenul castigator sa capete viata, si asta inseamnand ca el sa existe undeva si nu doar pe foaie?"
poate exista si ca sentiment, ceea ce simti in interiorul tau
PS am spus ceea ce simt faceti ce vreti
"Ati vrea, ca imaginea , desenul castigator sa capete viata, si asta inseamnand ca el sa existe undeva si nu doar pe foaie?"
poate exista si ca sentiment, ceea ce simti in interiorul tau
Aoleuuuu!!! Cine e "batran" pe acest forum? Si eu care ma consideram, la 50 de ani, o "tanara matura"....Chestia cu "aere, ingamfari, talente....", ma intereseaza mai putin, dar sa zici tu ca suntem batrani....,tz,tz,tz! Mi-ai stricat seara :(((
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
pentru mine arta e un blestem
daca ai voce esti o vedeta , daca ai talent la desen esti un nimic
10nu7z a scris:pentru mine arta e un blestem
...Sunt de acord cu tine Ionut!
Vizitato- Vizitator
Interesant..
Ai voce esti vedeta....nu prea cred,sunt voci fenomenale ,artisti pe care nu-i sprijina nimeni..daca nu pozezi in reviste pt barbati/femei n-ai nici o sansa,sunt atatea pseudo-vedete care nu au nici voce dar acum ce mai,se promoveaza degradarea umana,non-valorile,talentul mai putin ,poate cine stie va veni si era noastra,si tot de noi tine,daca maneaua,kitch-ul,prostul gust nu s-ar mai vinde atunci am avea o sansa.
Pintilie Ionela- Numarul mesajelor : 122
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 43
Localizare : Piatra Neamt
da sunt de acord acum se promoveaza doar prostia, cu cat esti mai prost e mai bine sa nu se ajunga ca in filmul Idiocracy
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» salutari la toata lumea
» Propunere pentru functia de Critic de Arta .
» Propunere pentru functia de CRITIC LITERAR
» INFIINTAREA UNEI ASOCIATII PENTRU TOTI ARTISTI
» A sosit vremea bilantului !
» Propunere pentru functia de Critic de Arta .
» Propunere pentru functia de CRITIC LITERAR
» INFIINTAREA UNEI ASOCIATII PENTRU TOTI ARTISTI
» A sosit vremea bilantului !
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Ian 06, 2017 10:09 am Scris de arbexartdecor
» SARBATORI SI SARBATORITI
Lun Ian 02, 2017 11:01 pm Scris de crina
» Poezii Katalina
Lun Noi 14, 2016 9:40 am Scris de katalina
» Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2016