Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
INSCRIERI
+3
crina
Daniel
GEORGE
7 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
INSCRIERI
Doar in aceasta sectiune va puteti inscrie penntru concursul acestei editii.
Inscrierea se face astfel:
- pe toata durata concursului, concurentul este obligat sa-si prezinte stadiul lucrarii prin postari periodice de imagini sau clipuri;
Pentru alte informatii intrati pe alte sectiuni privind desfasurarea concursului;
https://artisti-plastici.forumgratuit.ro/f65-ars-longa-vita-brevis-editia-a-iv-a-2012
Succes !
Inscrierea se face astfel:
- pe toata durata concursului, concurentul este obligat sa-si prezinte stadiul lucrarii prin postari periodice de imagini sau clipuri;
Pentru alte informatii intrati pe alte sectiuni privind desfasurarea concursului;
https://artisti-plastici.forumgratuit.ro/f65-ars-longa-vita-brevis-editia-a-iv-a-2012
Succes !
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Re: INSCRIERI
-Onorat!...sunt de acord.Ar fi o singura problema!... notiunea timpului,conditionat,restrictiv e o mare problema ptr mine. Cred si am speranta !?!.... ca v-a fi!...o prima data cand voi dovedi o mai mare seriozitate la graiul comunitatii. Ok!...asteptam colegii...nu de alta dar doresc sa-mi scot Vip-urile din sarite la finalul acestui vernisaj.
Daniel a scris:Ok!...asteptam colegii...nu de alta dar doresc sa-mi scot Vip-urile din sarite la finalul acestui vernisaj.
Suna a amenintare! Sa inteleg ca vrei sa-i scoti din sarite cu cea mai mare creatie care va fi si premiata la finalul acestei competitii.
GEORGE- Admin
Marius, vrem sa ne scoti din sarite cu lucrarea ta, vrem sa ne scoti din sarite
Ma inscriu si eu
Ma inscriu si eu
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
Daniel a scris:-Onorat!...sunt de acord.Ar fi o singura problema!... notiunea timpului,conditionat,restrictiv e o mare problema ptr mine. Cred si am speranta !?!.... ca v-a fi!...o prima data cand voi dovedi o mai mare seriozitate la graiul comunitatii. Ok!...asteptam colegii...nu de alta dar doresc sa-mi scot Vip-urile din sarite la finalul acestui vernisaj.
Citind cu atentie cele spuse de tine nu-mi dau seama daca esti deacord sa te inscri la concurs, asa ca o sa te intreb ca la starea civila;
Cetatene Marius de buna voie si nesilit de nimeni vei participa la concursul,,Ars longa vita bravis editia a IV-a 2012" ,,Da ori Nu"
GEORGE- Admin
D-le admin lasati-ne sa ne strangem recolta de pe camp si apoi vom mai discuta, *** vad ca tot nehotarati suntem...sper sa ne ajunga o luna sa luam o hotarare...
marinic- Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 30/09/2010
Varsta : 66
Localizare : Bucuresti
Mai aveti, inca, recolta dupa seceta asta? E bine atunci. Spor la treaba. Asa ca o sa ai si tema de concurs 'La recoltat"
Trebuie sa culeg strugurii, anul acesta avem recolta frumoasa in podgoriile Vrancei, cu toate ca a fost seceta.
Totusi care e tema concursului , fratii mei ??
greekman- Numarul mesajelor : 76
Data de inscriere : 14/07/2010
Varsta : 50
greekman a scris:Totusi care e tema concursului , fratii mei ??
Aceasta rubrica este facultativa, este doar exprimarea unei dorinte de participare, nimic altceva. Pe tot parcursul competitiei, daca ii putem spune asa, concurentii pot opta sa se retraga daca vor, fara noci o problema. Castigatorul se va alege doar cu felicitari, o diploma online si postarea lucrarii castigatoare la ,,panoul de onoare" care va sta in stanga sus pana la editia a V-a a concursului ,,Ars longa vita brevis".
Sincer sa fiu nu as fi declansat acest concurs daca nu ar fi fost o traditie a forumului ,,din lipsa de cvorum"
GEORGE- Admin
Noi, toti romanii, am devenit politicieni. La asta ne pricepem cel mai bine. Sper ca, noi, cei de aici, sa dovedim, in numar cat mai mare, ca ne pricepem si la altceva, cum ar fi la arta
crina a scris: Noi, toti romanii, am devenit politicieni. La asta ne pricepem cel mai bine. Sper ca, noi, cei de aici, sa dovedim, in numar cat mai mare, ca ne pricepem si la altceva, cum ar fi la arta
Intelepte vorbele tale, Crina ! Asa este ! Chiar trebuie ca macar aici sa uitam de politica si sa demonstram ca ne pricepem si la altceva .
De ce este important sa te inscri la concurs?
Este important sa te inscri pentru ca Administratorul sa-ti deschida un domeniu privat avand numele tau. In acel spatiu concurentul este la el acasa, isi deschide cate subiecte vrea ,,pensula lui" pentru a-si promova creatiile.
Sa trecem la treaba!
Pentru a va da seama cum sta situatia, dati clik mai jos;
Au deschise domenii cocurentii care si-au exprimat dorinta ferma pana acum.
Ei sunt;
- CRINA
- GEORGE
https://artisti-plastici.forumgratuit.ro/f73-concurenti
Sa trecem la treaba!
Pentru a va da seama cum sta situatia, dati clik mai jos;
Au deschise domenii cocurentii care si-au exprimat dorinta ferma pana acum.
Ei sunt;
- CRINA
- GEORGE
GEORGE- Admin
GEORGE a scris:Daniel a scris:Ok!...asteptam colegii...nu de alta dar doresc sa-mi scot Vip-urile din sarite la finalul acestui vernisaj.
Suna a amenintare! Sa inteleg ca vrei sa-i scoti din sarite cu cea mai mare creatie care va fi si premiata la finalul acestei competitii.
....Nu imi doresc acest lucru !....nu am un intelect atat de mare incat sa pot irita vizual.
crina a scris: Noi, toti romanii, am devenit politicieni. La asta ne pricepem cel mai bine. Sper ca, noi, cei de aici, sa dovedim, in numar cat mai mare, ca ne pricepem si la altceva, cum ar fi la arta
....Hai sa dovedim !?!...in numar mare(...unul,doi si c-am atat )...este o realitate si nidecum o rautate!
Daniel a scris:crina a scris: Noi, toti romanii, am devenit politicieni. La asta ne pricepem cel mai bine. Sper ca, noi, cei de aici, sa dovedim, in numar cat mai mare, ca ne pricepem si la altceva, cum ar fi la arta
....Hai sa dovedim !?!...
Hai ca am reusit sa te ambitionam si pe tine Marius. Presimt ca ne vei lua ,,caimacul" la toti si anul acesta te vom pune la ,,panoul de onoare al forumului" cu creatiile tale!
Raspunsul tau este totusi evaziv, reese ca vom dovedi noi, da-mi un raspuns clar ,,Da ori Nu" pentru ati deschide ,,o proprietate privata"
GEORGE- Admin
Da, George, ma inscriu si eu .
...am ambitionat colegii!Asa v-a vreau,fratilor!...Hai sa iesim la rampa.
Trebuie musai ca eu sa ma tiganesc pentru a face o treaba impreuna.
....Ma INSCRIU si eu!!!!!!....nici nu stiti ce v-a asteapta!
Trebuie musai ca eu sa ma tiganesc pentru a face o treaba impreuna.
....Ma INSCRIU si eu!!!!!!....nici nu stiti ce v-a asteapta!
greekman a scris:Da, George, ma inscriu si eu .
Bun venit Greekman in randul concurentilor! Dupa cum vei vedea mai jos am deschis un mini-forum cu numele tau. Acolo iti poti desfasura activitatea pana la sfarsitul concursului. Cu alte cuvinte esti administaratorul acelui domeniu. Poti deschide cate subiecte vrei, poti posta ce vrei legat de arta si creativitate. Poti aborda mai multe lucrari dar la sfarsitul concursului vei prezenta pentru jurizare doar lucrarile care le doresti. Mult succes si de ce nu castigarea primului loc.
GEORGE- Admin
Bine v-am regasit! Ma inscriu si eu!
AncaManuela- Numarul mesajelor : 172
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 49
Localizare : Vaslui
AncaManuela a scris:Bine v-am regasit! Ma inscriu si eu!
Bine-ai revenit! Anca. Cred ca ai foarte multe sa ne spui ce ai facut in ultimii cinci ani. Intra te rog pe sectiunea ta si trimite un mesaj insotit de o imagine pentru a vedea daca fuctioneaza. Mult succes si sper sa ajungi pe locuri fruntase si de ce nu castigarea marelui premiu.
GEORGE- Admin
Voi participa si eu la concurs si ma bucur ca tema a ramas la latitudinea fiecarui concurent.
marinic a scris: Voi participa si eu la concurs si ma bucur ca tema a ramas la latitudinea fiecarui concurent.
Bun venit in randul concurentilor. Sincer sa fiu te asteptam sa te inscri si tu fiind si finalista concursului de anul trecut,,Ars longa, vita bravo" editia a III
Iti urez mult succes pentru castigarea unui nou trofeu.
In linkul de mai jos vei gasi o sectiune personalizata purtand numele tau. Incepand de astazi iti apartine!
Sper ca pana la 01 oct. ac. sa ni se alature cat mai multi membri!
GEORGE- Admin
Ce mai trece timpul au mai ramas doar cinci zile si incepe concursul!
GEORGE- Admin
GEORGE a scris:Ce mai trece timpul au mai ramas doar cinci zile si incepe concursul!
Au mai ramas doua zile de relax, iar de luni vom intra in febra concursului. Toti participanti pot incepe sa ,,mazgaleasca" (vorba lu'Marius! ) in sectiunile deja deschise. Anuntam pe acesta cale ca au mai ramas cateva locuri libere.
Multe succesuri!(Vorba ebey)
GEORGE- Admin
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Inscrieri concurs ,,SECTIUNEA PICTURA"
» Inscrieri concurs ,,SECTIUNEA DIVERSE TEHNICI DE EXPRIMARE ARTISTICA "
» Inscrieri concurs ,,SECTIUNEA DIVERSE TEHNICI DE EXPRIMARE ARTISTICA "
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum: