Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
TEMA CONCURSULUI
4 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
TEMA CONCURSULUI
In aceasta sectiune asteptam propunerile privind tema concursului.
Pentru alte informatii intrati pe alte sectiuni privind desfasurarea concursului;
https://artisti-plastici.forumgratuit.ro/f65-ars-longa-vita-brevis-editia-a-iv-a-2012
Succes!
Pentru alte informatii intrati pe alte sectiuni privind desfasurarea concursului;
https://artisti-plastici.forumgratuit.ro/f65-ars-longa-vita-brevis-editia-a-iv-a-2012
Succes!
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Re: TEMA CONCURSULUI
Tema concursului este simpla!... dar totusi foarte complicata.Nu conteaza o tema anume darrrr sa reflecte esenta creativitatii(...acel mijloc de supravietuire artistica prin studiu,compozitie si idei)......pe inteles!... un acel mic efort pentru cei care iubesc natura,vor fi prezenti in natura!....ptr. cei care iubesc figurativul sa-si caute o muza pentru a o ilustra!....ptr cei care iubesc abstractul sa-si dezvolte mental o imagine iluzionista chiar si atunci in miezul zilei la prima cantare ,,Cucu-rigu gagu canta ca mosneagu'' savurand licoarea aromei de cafea( acel banal caimac serpuind frenetic ilustrand chiar un abstract).
-Bineanteles,glumesc!...dar totusi cred la un raspuns.
De exemplu!...anul trecut,am prins printr-o ilustratie cu un tel.mobil un moment hazliu,la tara,zona Dobrogei, intr-un cos de nuiele sta infoiat un cocos alb si dragalas, cantand de zor ,,cucu-rigu gagu canta ca mosneagu''.Eeeh!...am stat si m-am gandit! asta da opera de arta.
Un alt exemplu!...colindand prin satul miorit dobrogean am fost atras printr-o sclipire la un moment dat de un peisaj arhitectonic cu acea puritate transcedentala si anume in fata unei case trecute de vreme, domnea un splendid pom cu gutui galbene prin culoarea paiului la care printr-o raza solara umbrind a sa casa.Eeeh!...am stat si m-am gandit!...uite!?!... o alta opera de arta.
De exemplu!...anul trecut,am prins printr-o ilustratie cu un tel.mobil un moment hazliu,la tara,zona Dobrogei, intr-un cos de nuiele sta infoiat un cocos alb si dragalas, cantand de zor ,,cucu-rigu gagu canta ca mosneagu''.Eeeh!...am stat si m-am gandit! asta da opera de arta.
Un alt exemplu!...colindand prin satul miorit dobrogean am fost atras printr-o sclipire la un moment dat de un peisaj arhitectonic cu acea puritate transcedentala si anume in fata unei case trecute de vreme, domnea un splendid pom cu gutui galbene prin culoarea paiului la care printr-o raza solara umbrind a sa casa.Eeeh!...am stat si m-am gandit!...uite!?!... o alta opera de arta.
Daniel a scris:Tema concursului este simpla!... dar totusi foarte complicata.Nu conteaza o tema anume darrrr sa reflecte esenta creativitatii(...acel mijloc de supravietuire artistica prin studiu,compozitie si idei)......pe inteles!... un acel mic efort pentru cei care iubesc natura,vor fi prezenti in natura!....ptr. cei care iubesc figurativul sa-si caute o muza pentru a o ilustra!....ptr cei care iubesc abstractul sa-si dezvolte mental o imagine iluzionista chiar si atunci in miezul zilei la prima cantare ,,Cucu-rigu gagu canta ca mosneagu'' savurand licoarea aromei de cafea( acel banal caimac serpuind frenetic ilustrand chiar un abstract).
Marius nu te mai recunosc! ,...sa nu-mi spui ca te-ai lepadat de Bahus!
Vezi cand nu esti rautacios cum iti mai lucreaza rationamentul. Ma intreb pe buna dreptate de ce nu poti fi asa tot timpul
GEORGE- Admin
Daniel a scris:
Fooarte frumos si sunt total de acord cu o tema de genul acesta Adica, o secventa vie din natura, cum a spus si Marius, un cocos cantand, o gutuie crescand, un copil jucandu-se, o mama spaland etc etc.
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
Eu propun ca de asta data sa fie o tema la alegerea participantului. La sfarsitul concurentul vom prezenta una sau mai multe lucrari pe care le vom supune jurizarii. Conditia prezentarii segvential pe tot parcursul concursului( 01 oct.- 31. nov.) ramane valabil.
GEORGE- Admin
greekman a scris:Totusi care e tema concursului , fratii mei ??
GEORGE a scris:Eu propun ca de asta data sa fie o tema la alegerea participantului. La sfarsitul concurentul vom prezenta una sau mai multe lucrari pe care le vom supune jurizarii. Conditia prezentarii segvential pe tot parcursul concursului( 01 oct.- 31. nov.) ramane valabil.
Anul acesta as dori sa fie diferit de ceilalti ani. Toti participantii sunt liberi sa creeze si sa expuna ce doresc. Lucrarile finale vor fi postate in perioada 01 dec.-14 dec. ac. iar votarea se va face in periaoda 15 - dec. 25 dec.
GEORGE- Admin
Adica, in ziua de craciun avem surpriza. Frumos!
Si daca tot vrei sa fie diferit de ceilalti ani, eu zic atunci, sa primeasca toti cate o diploma de participare, cei care participa, bineinteles, iar premiantii si o diploma de premiu, evident. Nu de alta, dar prea sunt frumoase diplomele, dar e si o vorba "important e sa participi, nu sa castigi neaparat"
Si daca tot vrei sa fie diferit de ceilalti ani, eu zic atunci, sa primeasca toti cate o diploma de participare, cei care participa, bineinteles, iar premiantii si o diploma de premiu, evident. Nu de alta, dar prea sunt frumoase diplomele, dar e si o vorba "important e sa participi, nu sa castigi neaparat"
Daniel a scris:Tema de concurs!....,,Liberte d'expression''...
Daniel a scris:Tema de concurs...,,Dans une autre vie''...,,dintr-o alta viata''
Cred ca ai ceva cu frantuzi si mai vad ca ai multe idei,... de ce nu le pui in practica Iti deschid un domeniu pe numele tau
GEORGE- Admin
GEORGE a scris:Daniel a scris:Tema de concurs!....,,Liberte d'expression''...Daniel a scris:Tema de concurs...,,Dans une autre vie''...,,dintr-o alta viata''
Cred ca ai ceva cu frantuzi si mai vad ca ai multe idei,... de ce nu le pui in practica Iti deschid un domeniu pe numele tau
......Deschide-l,George!...sa vad cum stau cu practica.
Daniel a scris:GEORGE a scris:
Cred ca ai ceva cu frantuzi
....in curand un bilet dus.
Ar fi minunat, vom avea un corespondent special de la Paris.
GEORGE- Admin
GEORGE a scris:Daniel a scris:GEORGE a scris:
Cred ca ai ceva cu frantuzi
....in curand un bilet dus.
Ar fi minunat, vom avea un corespondent special de la Paris.
...astept clipa.
Daniel a scris:
......Deschide-l,George!...sa vad cum stau cu practica.
Dupa o munca seculara te-am convins sa ne arati ce poti!
Iata ca l-am deschis Marius. Incepand de astazi ai un domeiu in care poti sa-ti demonstrezi maiestria si capacitatea artistica. Ai ocazia sa lupti cu VIP'urile pentru a ajunge pe primul loc. Mult succes si tie!
https://artisti-plastici.forumgratuit.ro/f73-concurenti
GEORGE- Admin
........acum il caut!......sa imi bag o descriere despre marea mea tampenie artistica
...........nu mai am rabdare si voi divulga un prim secret la care este de asteptat un final asa cum imi doresc!...Voi merge intr-o noua tehnica in creatia artistica folosindu-ma doar de un simplu bisturiu chirurgical.Voi face arta doar cu acest instrument pe lemn.
[img] [/img]
........mi-am dorit de mult timp sa incep aceasta tehnica practicata de al meu maestru din scoala, pierduta in tineretea artei de cca 40 ani.Acum doresc sa o scot la lumina.Sper si mare imi este curiozitatea spre final al acestei lucrarii fiind si la o prima incercare.
[img] [/img]
........mi-am dorit de mult timp sa incep aceasta tehnica practicata de al meu maestru din scoala, pierduta in tineretea artei de cca 40 ani.Acum doresc sa o scot la lumina.Sper si mare imi este curiozitatea spre final al acestei lucrarii fiind si la o prima incercare.
[img][Doar administratorii au dreptul sa vada acest link] [/img]
Domnule George, undeva, ceva nu e in regula. Tot ce faci, faci numai pt tine, noi nu vedem nimic. De ce restrictionezi? Ca sa vezi numai tu?
Domnule George, undeva, ceva nu e in regula. Tot ce faci, faci numai pt tine, noi nu vedem nimic. De ce restrictionezi? Ca sa vezi numai tu?
crina a scris:[img][Doar administratorii au dreptul sa vada acest link] [/img]
Stai!...stai Crina sa nu o luam chiar asa eu nu sunt mostenitorul lui Bill Gates sa am in proprietate forumul. Eu ca si tine si ca si oricare membru sunt tolerat si oricand cineva ne poate stange lumina asa ca sti vorba aia ,,Traieste-ti clipa!"
Daca voi nu vedeti ceva ce eu vad puteti semnala acest lucru civilizat si sa speram ca putem remedia problema. Asa ca te rog sa-mi spui exact ce nu vezi! La fel poate face oricare membru al forumului. Daca intr-o zi nu o sa mai vedeti forumul asta nu este vina mea. Forumul traieste prin activitatea membrilor activi si prin vizionarea a cat mai multe site'uri . In momentul in care se constata ca este inactiv sau nu mai prezinta interes proprietarul de drept al forumului il inchide. Acum cred ca ai inteles si tu Crina cum sta treaba! O zi buna!
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Mar Sept 11, 2012 8:28 pm, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
Daniel a scris:.
Astept cu interes orice informatie despre acest procedeu. Chiar daca esti la prima incercare, oruce lucru are un inceput, asa ca iti urez succes!
GEORGE- Admin
crina a scris:[img][Doar administratorii au dreptul sa vada acest link] [/img]
Cred ca te-am prins Crina!
Ai incercat sa vezi imaginile postate de mine fara a fi logata!
GEORGE- Admin
Raspuns gresit Eram logata. dar nu stiu ce probleme aveai ci site-ul ca nu era in regula. Acelasi lucru ti-a zis si Marius, ca nu se vede...
Ba mai mult de-atat, domnule George, nici acum nu se vede nimic, aceeasi treaba scrisa cu rosu [img][Doar administratorii au dreptul sa vada acest link] [/img] la sectiunea CONCURENT GEORGE.
Asa ca remediaza defectiunea, te rugam, ca sa vedem si noi aurora boreala. Daca nu, nu te mai osteni sa postezi poze, ca e in van.
Asa ca remediaza defectiunea, te rugam, ca sa vedem si noi aurora boreala. Daca nu, nu te mai osteni sa postezi poze, ca e in van.
crina a scris:Ba mai mult de-atat, domnule George, nici acum nu se vede nimic, aceeasi treaba scrisa cu rosu [img][Doar administratorii au dreptul sa vada acest link] [/img] la sectiunea CONCURENT GEORGE.
Mai Crina, ai dreptate ca esti grea de cap. Tu tot n-ai inteles ca eu nu postez pentru tine, eu postez pentru mine. Forumul este un fel de arhiva pentru mine, daca am nevoie e o informatie deschid forumul la subiectul respectiv si lucrez. Daca te oboseste nu mai deschide sectiunea mea. E simplu!
Deschide contul tau si scrie ceva pe el sa vad daca eu il pot deschide.
O zi buna!
GEORGE- Admin
Hmmmm! Sefu-i sef, n-ai ce zice! Suport urechelile
Dar sa stiti, domnule Admin, ca eu chiar eram necajita ca nu vad aurora, in mod special, fenomen ce ma fascineaza de f multa vreme.
Iar in contul dv personal, nu voiam sa intru, nici habar nu am. Era vorba DOAR de pozele subacvatice si aurorele. Recunosc ca sunt tare de cap, dar aici nu a fost cazul.
Dar sa stiti, domnule Admin, ca eu chiar eram necajita ca nu vad aurora, in mod special, fenomen ce ma fascineaza de f multa vreme.
Iar in contul dv personal, nu voiam sa intru, nici habar nu am. Era vorba DOAR de pozele subacvatice si aurorele. Recunosc ca sunt tare de cap, dar aici nu a fost cazul.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Tema concurs
» Propunere
» Care doriti sa fie tema concursului "ARS LONGA, VITA BREVIS; editia I"
» Discutii privind tema concursului
» Lucrare concurs .
» Propunere