Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
TEMA CONCURSULUI
4 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: TEMA CONCURSULUI
crina a scris:Dar sa stiti, domnule Admin, ca eu chiar eram necajita ca nu vad aurora, in mod special, fenomen ce ma fascineaza de f multa vreme.
Ei, acum ai vazut ,,Aurora boreala" Crina? Pentru ca sa vezi tu pozele din sectiunea mea, am umblat in serverul principal din spatiu.
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Ultima editare efectuata de catre Daniel in Mier Sept 12, 2012 10:47 pm, editata de 1 ori
Hei, alooo! Uite cum o sa ma certe pe mine, iar, administratorul din cauza Mariei tale, stimate domn Marius, pt ca am de gand sa ma iau un pic de dumneata
Da'de ce crezi dumneata ca nu ma intereseaza pe mine si alte aspecte ale vietii decat aspectul material? Am sa te dezamagesc, dar aspectul material ma intereseaza cel mai putin in viata asta, spre dezavantajul meu, recunosc, insa fara pareri de rau
Iaca ma intereseaza si ma fascineaza tot ce tine de natura si univers, de psihologie, de stiinte oculte si de multe altele printre care si caracterologia
Fulgerica..., e bine mersi, l-am inscris, ca e baiat si se numeste LLY (crin in eng). Poate sta si in parcare, daca nu are benzina, nu se supara si nici eu. pt ca am ocazia sa "ma cert"cu voi mai mult, pe forum.
Da'de ce crezi dumneata ca nu ma intereseaza pe mine si alte aspecte ale vietii decat aspectul material? Am sa te dezamagesc, dar aspectul material ma intereseaza cel mai putin in viata asta, spre dezavantajul meu, recunosc, insa fara pareri de rau
Iaca ma intereseaza si ma fascineaza tot ce tine de natura si univers, de psihologie, de stiinte oculte si de multe altele printre care si caracterologia
Fulgerica..., e bine mersi, l-am inscris, ca e baiat si se numeste LLY (crin in eng). Poate sta si in parcare, daca nu are benzina, nu se supara si nici eu. pt ca am ocazia sa "ma cert"cu voi mai mult, pe forum.
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
crina a scris:Hei, alooo! Uite cum o sa ma certe pe mine, iar, administratorul din cauza Mariei tale, stimate domn Marius, pt ca am de gand sa ma iau un pic de dumneata
Asa-ti trebuie Crina! Dupa ce l-ai ocrotit atata timp, i-ai tinut apararea, l-ai facut mare artist(nu ca nu era! ), acum isi permite cam multe.
Apropo Crina, ia executa un desen cu Fulgerica sau LLY cum ii spui tu...
Acum va las, ma duc iar la scoala , din 03 sept. am imceput un alt nivel de pregatire al limbii engleze, mult mai avansat. O zi buna, ne revedem diseara!
GEORGE- Admin
crina a scris:Hei, alooo! Uite cum o sa ma certe pe mine, iar, administratorul din cauza Mariei tale, stimate domn Marius, pt ca am de gand sa ma iau un pic de dumneata
...Imi cer scuze!...eram sub influenta afrosidiaca.......astia-s artistii(nu ca nu eram! )...Bachus in esces!......
Bun gasit! Desi n-am mai dat pe-aici o lunga perioada, imi permit sa propun o tema de concurs. Ce-ar fi ca fiecare concurent sa faca o reinterpretare a unei lucrari ce apartine unui coleg de forum. Ne alegem fiecare o lucrare si o reinterpretam in maniera proprie, fara a copia, ca sa nu riscam sa fim acuzati de ''plagiat''. Ma gandesc sa folosim ideea si unele din elementele lucrarii sursa.
AncaManuela- Numarul mesajelor : 172
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 49
Localizare : Vaslui
Daniel a scris:
...Imi cer scuze!...eram sub influenta afrosidiaca.......astia-s artistii(nu ca nu eram! )...Bachus in esces!......
Bachus in exces..., care va sa zica! Da'ce, tu esti Picasso, domnule Marius?!
Ok, accept scuzele si esti absolvit de pacate, cel putin pt azi.
Interesant ce spui, Anca, desi nu am digerat prea bine, ideea ta. Acuma plec, dar din cate am inteles..., copiem tema unui coleg din lucrarile expuse pe forum si o interpretam plastic, fiecare dupa capul lui, care va sa zica?
Semnat: cea tare de cap, de pe forum
Semnat: cea tare de cap, de pe forum
Interesanta idee, acest gen de plagiat l-am experimentat si eu dupa o lucrare a colegei noastre Lily care m-a inspirat, bineinteles ca am executat-o in tehnica mea ,,relief" Este foarte bine sa incercam si sa vedem lucrurile din alte unghiuri sau din alt pct. de vedere.
Iata un exemplu!
Aceste lucrari a fost o inspiratie dupa lucrarea lui Lily pe care a intitulat-o ..Parfum de primavara"
Iata un exemplu!
Aceste lucrari a fost o inspiratie dupa lucrarea lui Lily pe care a intitulat-o ..Parfum de primavara"
GEORGE- Admin
AncaManuela a scris:... imi permit sa propun o tema de concurs. Ce-ar fi ca fiecare concurent sa faca o reinterpretare a unei lucrari ce apartine unui coleg de forum. Ne alegem fiecare o lucrare si o reinterpretam in maniera proprie, fara a copia, ca sa nu riscam sa fim acuzati de ''plagiat''. Ma gandesc sa folosim ideea si unele din elementele lucrarii sursa.
Interesanta idee, acest gen de plagiat l-am experimentat si eu dupa o lucrare a colegei noastre Lily care m-a inspirat, bineinteles ca am executat-o in tehnica mea ,,relief" Este foarte bine sa incercam si sa vedem lucrurile din alte unghiuri sau din alt pct. de vedere.
Iata un exemplu!
[/quote]
GEORGE- Admin
Primul "plagiat" este chiar reusit, domnule George
AncaManuela a scris: Ce-ar fi ca fiecare concurent sa faca o reinterpretare a unei lucrari ce apartine unui coleg de forum. Ne alegem fiecare o lucrare si o reinterpretam in maniera proprie, fara a copia, ca sa nu riscam sa fim acuzati de ''plagiat''. Ma gandesc sa folosim ideea si unele din elementele lucrarii sursa.
Desi anul acesta ne-am propus sa nu mai fie o tema comuna ci una la alegere, trebuie sa recunosc ca si aceasta idee ma atrage asa ca am si inceput sa umblu prin portofoliile voastra.
GEORGE- Admin
AncaManuela- Numarul mesajelor : 172
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 49
Localizare : Vaslui
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Tema concurs
» Propunere