ARTISTI PLASTICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Castigatorul celei de a III-a editii a concursului ARS LONGA, VITA BREVIS

Ultimele subiecte
» Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2017
TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 EmptyVin Ian 06, 2017 10:09 am Scris de arbexartdecor

» SARBATORI SI SARBATORITI
TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 EmptyLun Ian 02, 2017 11:01 pm Scris de crina

» Poezii Katalina
TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 EmptyLun Noi 14, 2016 9:40 am Scris de katalina

» Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2016
TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 EmptyJoi Ian 14, 2016 3:30 pm Scris de arbexartdecor

» Arbex Art Decor te invita la expozitia de pictura ''Natura cu Fluturi''
TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 EmptySam Oct 31, 2015 6:16 pm Scris de arbexartdecor

» O noua tabara de pictura pentru incepatori
TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 EmptyVin Sept 11, 2015 12:40 pm Scris de arbexartdecor

» Hai sa ne-ntalnim 14 iunie
TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 EmptyMier Iun 17, 2015 10:57 pm Scris de crina

» Tabara de pictura Hobby Art - Apuseni
TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 EmptyJoi Iun 04, 2015 3:03 pm Scris de arbexartdecor

» Indian
TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 EmptySam Mai 02, 2015 8:44 pm Scris de termitawoodworks

» Pirografie I. Tibor
TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 EmptySam Mai 02, 2015 8:39 pm Scris de termitawoodworks

» lucrare
TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 EmptySam Mai 02, 2015 8:25 pm Scris de termitawoodworks

» pirografie
TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 EmptyMier Apr 29, 2015 1:05 pm Scris de Vizitator

eMAG

Abstract
PARTENERI

Link Exchange
Comunitatea Artistilor Plastici Amatori Top66 Statistici
Promovare Gratuita - Top123

Change language forum

TEMA CONCURSULUI

4 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 Empty Re: TEMA CONCURSULUI

Mesaj  GEORGE Mar Sept 11, 2012 8:23 pm

crina a scris:Dar sa stiti, domnule Admin, ca eu chiar eram necajita ca nu vad aurora, in mod special, fenomen ce ma fascineaza de f multa vreme.

Ei, acum ai vazut ,,Aurora boreala" Crina? Embarassed Pentru ca sa vezi tu pozele din sectiunea mea, am umblat in serverul principal din spatiu. Twisted Evil
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK

Sus In jos

Mesaj  Daniel Mar Sept 11, 2012 8:56 pm

Embarassed

Ultima editare efectuata de catre Daniel in Mier Sept 12, 2012 10:47 pm, editata de 1 ori

Daniel

Numarul mesajelor : 397
Data de inscriere : 27/10/2011
Varsta : 51

http://www.muzartgrafica.ro/lucrarileMele.php?sortareLucrari=all

Sus In jos

Mesaj  crina Mier Sept 12, 2012 1:16 am

Hei, alooo! Suspect Uite cum o sa ma certe pe mine, iar, administratorul din cauza Mariei tale, stimate domn Marius, pt ca am de gand sa ma iau un pic de dumneata Mad
Da'de ce crezi dumneata ca nu ma intereseaza pe mine si alte aspecte ale vietii decat aspectul material? Am sa te dezamagesc, dar aspectul material ma intereseaza cel mai putin in viata asta, spre dezavantajul meu, recunosc, insa fara pareri de rau Twisted Evil
Iaca ma intereseaza si ma fascineaza tot ce tine de natura si univers, de psihologie, de stiinte oculte si de multe altele printre care si caracterologia Twisted Evil
Fulgerica..., e bine mersi, l-am inscris, ca e baiat si se numeste LLY (crin in eng). Poate sta si in parcare, daca nu are benzina, nu se supara si nici eu. Smile pt ca am ocazia sa "ma cert"cu voi mai mult, pe forum. Twisted Evil
crina
crina

Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta

Sus In jos

Mesaj  GEORGE Mier Sept 12, 2012 8:02 am

crina a scris:Hei, alooo! Suspect Uite cum o sa ma certe pe mine, iar, administratorul din cauza Mariei tale, stimate domn Marius, pt ca am de gand sa ma iau un pic de dumneata

Asa-ti trebuie Crina! Dupa ce l-ai ocrotit atata timp, i-ai tinut apararea, l-ai facut mare artist(nu ca nu era! Razz ), acum isi permite cam multe. Twisted Evil
Apropo Crina, ia executa un desen cu Fulgerica sau LLY cum ii spui tu... Very Happy
Acum va las, ma duc iar la scoala study , din 03 sept. am imceput un alt nivel de pregatire al limbii engleze, mult mai avansat. O zi buna, ne revedem diseara! Very Happy
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Daniel Mier Sept 12, 2012 8:18 pm

crina a scris:Hei, alooo! Suspect Uite cum o sa ma certe pe mine, iar, administratorul din cauza Mariei tale, stimate domn Marius, pt ca am de gand sa ma iau un pic de dumneata Mad
Da'de ce crezi dumneata ca nu ma intereseaza pe mine si alte aspecte ale vietii decat aspectul material? Am sa te dezamagesc, dar aspectul material ma intereseaza cel mai putin in viata asta, spre dezavantajul meu, recunosc, insa fara pareri de rau Twisted Evil
Iaca ma intereseaza si ma fascineaza tot ce tine de natura si univers, de psihologie, de stiinte oculte si de multe altele printre care si caracterologia Twisted Evil
Fulgerica..., e bine mersi, l-am inscris, ca e baiat si se numeste LLY (crin in eng). Poate sta si in parcare, daca nu are benzina, nu se supara si nici eu. Smile pt ca am ocazia sa "ma cert"cu voi mai mult, pe forum. Twisted Evil

...Imi cer scuze!...eram sub influenta afrosidiaca.......astia-s artistii(nu ca nu eram! Twisted Evil )...Bachus in esces!......

Daniel

Numarul mesajelor : 397
Data de inscriere : 27/10/2011
Varsta : 51

http://www.muzartgrafica.ro/lucrarileMele.php?sortareLucrari=all

Sus In jos

Mesaj  AncaManuela Joi Sept 13, 2012 9:02 am

Bun gasit! Desi n-am mai dat pe-aici o lunga perioada, imi permit sa propun o tema de concurs. Ce-ar fi ca fiecare concurent sa faca o reinterpretare a unei lucrari ce apartine unui coleg de forum. Ne alegem fiecare o lucrare si o reinterpretam in maniera proprie, fara a copia, ca sa nu riscam sa fim acuzati de ''plagiat''. Ma gandesc sa folosim ideea si unele din elementele lucrarii sursa.
AncaManuela
AncaManuela

Numarul mesajelor : 172
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 49
Localizare : Vaslui

Sus In jos

Mesaj  crina Joi Sept 13, 2012 10:47 am

Daniel a scris:

...Imi cer scuze!...eram sub influenta afrosidiaca.......astia-s artistii(nu ca nu eram! Twisted Evil )...Bachus in esces!......

lol! Bachus in exces..., care va sa zica! Laughing Da'ce, tu esti Picasso, domnule Marius?! Laughing
Ok, accept scuzele si esti absolvit de pacate, cel putin pt azi. Twisted Evil
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  crina Joi Sept 13, 2012 10:50 am

Interesant ce spui, Anca, desi nu am digerat prea bine, ideea ta. Acuma plec, dar din cate am inteles..., copiem tema unui coleg din lucrarile expuse pe forum si o interpretam plastic, fiecare dupa capul lui, care va sa zica?
Semnat: cea tare de cap, de pe forum Twisted Evil
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  GEORGE Joi Sept 13, 2012 5:02 pm

Interesanta idee, acest gen de plagiat l-am experimentat si eu dupa o lucrare a colegei noastre Lily care m-a inspirat, bineinteles ca am executat-o in tehnica mea ,,relief" Very Happy Este foarte bine sa incercam si sa vedem lucrurile din alte unghiuri sau din alt pct. de vedere.
Iata un exemplu!
TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 58108544

TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 17201157

Aceste lucrari a fost o inspiratie dupa lucrarea lui Lily pe care a intitulat-o ..Parfum de primavara"

TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 Liliresjpghhhjpgj11

GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  GEORGE Joi Sept 13, 2012 5:04 pm

AncaManuela a scris:... imi permit sa propun o tema de concurs. Ce-ar fi ca fiecare concurent sa faca o reinterpretare a unei lucrari ce apartine unui coleg de forum. Ne alegem fiecare o lucrare si o reinterpretam in maniera proprie, fara a copia, ca sa nu riscam sa fim acuzati de ''plagiat''. Ma gandesc sa folosim ideea si unele din elementele lucrarii sursa.

Interesanta idee, acest gen de plagiat l-am experimentat si eu dupa o lucrare a colegei noastre Lily care m-a inspirat, bineinteles ca am executat-o in tehnica mea ,,relief" Very Happy Este foarte bine sa incercam si sa vedem lucrurile din alte unghiuri sau din alt pct. de vedere.
Iata un exemplu!

TEMA CONCURSULUI - Pagina 2 17201157

Aceste lucrari a fost o inspiratie dupa lucrarea lui Lily pe care a intitulat-o ..Parfum de primavara"

[/quote]
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  crina Joi Sept 13, 2012 7:30 pm

Primul "plagiat" este chiar reusit, domnule George Smile
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  GEORGE Vin Sept 14, 2012 7:22 am

AncaManuela a scris: Ce-ar fi ca fiecare concurent sa faca o reinterpretare a unei lucrari ce apartine unui coleg de forum. Ne alegem fiecare o lucrare si o reinterpretam in maniera proprie, fara a copia, ca sa nu riscam sa fim acuzati de ''plagiat''. Ma gandesc sa folosim ideea si unele din elementele lucrarii sursa.

Desi anul acesta ne-am propus sa nu mai fie o tema comuna ci una la alegere, trebuie sa recunosc ca si aceasta idee ma atrage asa ca am si inceput sa umblu prin portofoliile voastra. Twisted Evil
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  AncaManuela Vin Sept 14, 2012 11:20 am

GEORGE a scris: ...Iata un exemplu!

Foarte interesant! Rolling Eyes Le-am vazut mai demult, mi-au placut amandoua, dar n-am facut legatura.
AncaManuela
AncaManuela

Numarul mesajelor : 172
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 49
Localizare : Vaslui

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2