Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Concurent George - Lumea subacvatica.
+2
Daniel
GEORGE
6 participanți
ARTISTI PLASTICI :: SECTIUNE PORTOFOLII :: CONCURSURI :: ARS LONGA, VITA BREVIS; editia a IV-a 2012 :: Concurenti :: CONCURENT GEORGE
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Re: Concurent George - Lumea subacvatica.
Iti urmaresc evolutia lucrarii , domnule George Iti admir tenacitatea si inocenta unui spirit pur care vrea sa descopere misterele planetei si sa le redea prin culoare. Se observa clar, starea de spirit, lipsita de grijile cotidiene, majore, se vede ca nu te-ai lasat cuprins de efervescenta problemelor materiale, ale omenirii si ca ti-ai pastrat, macar o parte din inocenta si curiozitatea copilului din tine. M-as bucura enorm sa fiu la fel ca tine si se spuna si despre mine acelasi lucru, altfel te-as invidia
Sunt convinsa ca mai sunt destui oameni-copii, curiosi, inocenti, veseli cautatori de frumos, dar si pastratori. Pentru asta, Planeta-Mama nu poate decat sa zambeasca.
Sunt convinsa ca mai sunt destui oameni-copii, curiosi, inocenti, veseli cautatori de frumos, dar si pastratori. Pentru asta, Planeta-Mama nu poate decat sa zambeasca.
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
crina a scris:Iti urmaresc evolutia lucrarii , domnule George Iti admir tenacitatea si inocenta unui spirit pur care vrea sa descopere misterele planetei si sa le redea prin culoare. Se observa clar, starea de spirit, lipsita de grijile cotidiene, majore, se vede ca nu te-ai lasat cuprins de efervescenta problemelor materiale, ale omenirii si ca ti-ai pastrat, macar o parte din inocenta si curiozitatea copilului din tine. M-as bucura enorm sa fiu la fel ca tine si se spuna si despre mine acelasi lucru, altfel te-as invidia
Multumesc Crina pentru comentariu. Nu am nici o indoiala ca este sincer si plim de masaje pozitive, conctructive. Un adevarat artist trebuie sa dea si in mintea copiilor.
Tehnica mea tine in esenta de joaca si creativitate, iar acum cu atat mai mult am ocazia sa dau din nou in mintea copiilor. Dar acest lucru nu inseamna sa nu ma luati in serios, macar pe perioada concursului.
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
Ha, ha, haaaa...
Hai ca, acum chiar te invidiez...Am niste trairi tumultoase in ultima vreme cauzate de problemele cotidiene incat, chiar imi doresc din toata inima sa dau "in mintea copiilor"asa cum spui tu
Si nu ar fi nici prea greu fiindca, din tot zodiacul Gemenii si Sagetatorul reusesc asta. Adica ei sunt copiii zodiacului si din cate imi amintesc, tu esti in Gemeni.
Lasand gluma la o parte, am fost sincera in aprecieri, te felicit pentru tenacitate cum am spus, dar si pt idei. De-abia astept sa vad finalul.
Si apropo... , care era tema concursului???
Sagetatorul...,poate fi un copil uituc, aerian, retardat...
Hai ca, acum chiar te invidiez...Am niste trairi tumultoase in ultima vreme cauzate de problemele cotidiene incat, chiar imi doresc din toata inima sa dau "in mintea copiilor"asa cum spui tu
Si nu ar fi nici prea greu fiindca, din tot zodiacul Gemenii si Sagetatorul reusesc asta. Adica ei sunt copiii zodiacului si din cate imi amintesc, tu esti in Gemeni.
Lasand gluma la o parte, am fost sincera in aprecieri, te felicit pentru tenacitate cum am spus, dar si pt idei. De-abia astept sa vad finalul.
Si apropo... , care era tema concursului???
Sagetatorul...,poate fi un copil uituc, aerian, retardat...
crina a scris:Si apropo... , care era tema concursului???
Tema este la alegerea fiecaruia! Important este sa participi!,...dar daca si castigi satisfactia este foarte mare.
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
ce zambet are pestele )
Ivanciu Ionut- Numarul mesajelor : 126
Data de inscriere : 20/11/2011
Ivanciu Ionut a scris:ce zambet are pestele )
Misterios!
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
Mi-ai "amestecat" gandurile , domnule George... Umblu cu laptopul prin casa, il rotesc prin aer, au intrat membrii familiei, la idei, cu privire la sanatatea mea mintala... si totusi nu reusesc sa inteleg ce semnifica imaginea din mijloc.
"O figura abstracta, intr-o lume a abstractului , unde ne napadesc ganduri abstracte si plutim intr-un neant abstract..." si tot asa...
Cum vedeti lumea, voi, abstractionistii astia? -stau sa ma intreb. Ma macina gandul, de ceva vreme, sa pictez ceva abstract, dar... ma pierd in real. Unde o fi mai comod? Avand in vedere ca realul de azi, ma sperie
Domnule George, daca nu iei locul intai , la concursul nostru, cred ca dai lovitura la targ, cu imaginile subacvatice, cu multe zerouri la lirele dvs Felicitari si bafta!
"O figura abstracta, intr-o lume a abstractului , unde ne napadesc ganduri abstracte si plutim intr-un neant abstract..." si tot asa...
Cum vedeti lumea, voi, abstractionistii astia? -stau sa ma intreb. Ma macina gandul, de ceva vreme, sa pictez ceva abstract, dar... ma pierd in real. Unde o fi mai comod? Avand in vedere ca realul de azi, ma sperie
Domnule George, daca nu iei locul intai , la concursul nostru, cred ca dai lovitura la targ, cu imaginile subacvatice, cu multe zerouri la lirele dvs Felicitari si bafta!
...nici eucrina a scris:Mi-ai "amestecat" gandurile , domnule George... Umblu cu laptopul prin casa, il rotesc prin aer, au intrat membrii familiei, la idei, cu privire la sanatatea mea mintala... si totusi nu reusesc sa inteleg ce semnifica imaginea din mijloc.
crina a scris:"O figura abstracta, intr-o lume a abstractului , unde ne napadesc ganduri abstracte si plutim intr-un neant abstract..." si tot asa...
Ti-aduci aminte Crina de artisti abstractioonisti pe care ii ironizam,...Aceia acum ne bantuie!
crina a scris:Cum vedeti lumea, voi, abstractionistii astia? -stau sa ma intreb. Ma macina gandul, de ceva vreme, sa pictez ceva abstract, dar... ma pierd in real. Unde o fi mai comod? Avand in vedere ca realul de azi, ma sperie
Arta abstracta este cea mai simpla arta. Creezi aiurea, lasi totul la voia intamplari dupa care ii dai o interpretare sau lasi privitorul sa-si inchipuie orice.
crina a scris:
Poate peste o suta de ani!
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
pacat de lila-ul acela reusit...
crina a scris:pacat de lila-ul acela reusit...
Arta cere sacrificii si mie imi pare rau
GEORGE- Admin
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Concurent George - Lumea Universala
» Portofoliu Foto Alina
» Bancul zilei
» salutari la toata lumea
» Lumea lui Pablo Picasso
» Portofoliu Foto Alina
» Bancul zilei
» salutari la toata lumea
» Lumea lui Pablo Picasso
ARTISTI PLASTICI :: SECTIUNE PORTOFOLII :: CONCURSURI :: ARS LONGA, VITA BREVIS; editia a IV-a 2012 :: Concurenti :: CONCURENT GEORGE
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Ian 06, 2017 10:09 am Scris de arbexartdecor
» SARBATORI SI SARBATORITI
Lun Ian 02, 2017 11:01 pm Scris de crina
» Poezii Katalina
Lun Noi 14, 2016 9:40 am Scris de katalina
» Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2016
Joi Ian 14, 2016 3:30 pm Scris de arbexartdecor
» Arbex Art Decor te invita la expozitia de pictura ''Natura cu Fluturi''
Sam Oct 31, 2015 6:16 pm Scris de arbexartdecor