Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
GALERIE DE ARTA AUTENTICA
3 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: GALERIE DE ARTA AUTENTICA
GEORGE a scris:Dupa cum va spuneam pozele sunt luate din afara expozitiei, de pe domeniul public unde nu are ce sa-mi faca supravechetorul
Va supun atentiei aceste lucrari care pe mine m-au intrigat dintr-un anumit punct de vedere . Pentru a va ajuta si pe voi sa judecati aceste lucrari va voi da niste relatii .
Dupa cum vedeti lucrarile au tema ,,arhitecura mai noua sau mai veche a Londrei . Langa lucrare (observati ca ma feresc sa le spun ,,creatii") este expusa fotografia locului , iar pretul lucrarilor era unic, £ 1600 (fiecare) .
Astept comentariile voastre dupa care imi voi da si eu cu parerea !
Va propun sa vedeti inca odata lucrarile !
Am spus si imi asum raspunderea ca aceste lucrari m-au intrigat deoarece le consider o ,,blasfemie" la adresa Artei in general .
Si acum sa ma motivez !
Materialele folosite sunt de proasta calitate, mult diluate aruncate in bataie de joc . Desii tema este arhitectura ,,veche sau moderna" nu mai are importanta, nu se repecta proportiile, simetriile, perspectiva, conturul etc. Pretul este cu mult peste valoarea lucrarilor . Ma veti acuza de lipsa de educatie in domeniul artelor mai nou ,,Arta moderna, contemporana" dar eu nu pot fii ,,prostit" chiar daca ,,sunt" .
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
-Sunt excelente lucrarile .Imi plac absolut toate odata ce sunt postate intr-o galerie sunt recunoscute de galerist drept opere de arta.Au o valoare mai greu se ajunge cu o expunere intr-o galerie si nu oriunde.
Vizitato- Vizitator
Marius a scris:-Sunt excelente lucrarile .
Marius fii convins ca iti respect parerea si nici prin ruptul capului nu incerc sa ti-o schimb . Avem viziuni diferite, avem opinii diferite, avem gusturi diferite(ca doar suntem oameni), dar asta nu inseamna ca detinem adevarul absolut .
Marius a scris: Imi plac absolut toate odata ce sunt postate intr-o galerie sunt recunoscute de galerist drept opere de arta . Au o valoare mai greu se ajunge cu o expunere intr-o galerie si nu oriunde .
Mai ambitionat voi deschide o galerie de arta (Romanian Art de ex. ) . Daca inchiriez ,,Galeria" pot deveni galerist si pot expune orice drept ,,opere de arta" . Spune-mi si mie cine ma poate expertiza si cine ma poate contrazice, ca nu sunt ,,creatii artistice autentice " .
GEORGE- Admin
Iti propun Marius sa aprofundam problema ! Uita-te la lucrarea de pe mijloc, mie personal imi creaza impresia ca este dupa un seism si da sa cada . Uitate la urmatoarea lucrare, este numai ,,boita"(vopsire superficiala) ai putea spune ca i s-a terminat vopseaua . Daca astea sunt ,,creatii artistice" sau ,,opere de arta" da-mi voie sa ma apuc de ,,agricultura " ca acolo lucrurile sunt mult mai clare Parerea mea !
GEORGE- Admin
Marius a scris:-Sunt excelente lucrarile .Imi plac absolut toate ...
Eu mi-am spus parerea, am adus chiar argumente . Daca vrei sa ma convingi ca sunt excelente te rog sa vii si tu cu argumeste in favoarea celor sustinute de tine si sa-mi explici ,...de ce sunt excelente
Pe bune Marius, nu fac ,,misto" eu recunosc ca imi lipsesc cunostintele, dar dupa cum am mai spus, pot sa ma tratez ,...si de ce nu iti pot da chiar dreptate .
GEORGE- Admin
de ce? habar nam si nam cu ce !...singur fapt ca sunt expuse in LONDRAAAAAA....eu nici in 100 de ani nu voi expune ...eu la anul vreau sa plec din Romania ca mi-a c-am ajuns cutitul la os si voi da cu banul unde pica, pica...
Vizitato- Vizitator
Marius a scris:...singur fapt ca sunt expuse in LONDRAAAAAA....
Sa presupunem prin absurd ca ar fi expuse intr-o galerie in Romania ! . Ti-ai schimba parerea sau vei ramane la aceeas parere .
GEORGE- Admin
absolut ca imi schimb parerea...ma oftica ca o lucrare lipsita de valoare kistch sau mai jos decat kisth-ul are prioritate tinand cont si de tehnica daca imi pun mintea cu vopseau fac 20 de tabloide de acest gen intr-o luna...dar nu ma atrag efectiv este o obsesie formata in timp...imi place sa formez eu nuantarea dorita cromatica dorita si nu sa manjesc cu culoare gata mura-n gura si manjesc pana o sa se ajunga la un punct comun ...asaaaa prin tehnica mea daca am gresit o etapa de nuantare lucrarea este pur si simplu rebut o fac suport de veioza...eu nu pot interveni sa zgarii cu cutitul sau eu mai stiu ce scula ascutita pe placa ca se vede de la o posta ce fac nu s-ar mai numi pirografie artistica poate basorelief mixata cu ardere...nu am incercat sa ridic aceasta tehnica in picioare dar acesta este adevarul ...Un dialog intre galerist si artist.GALERISTUL:Sti care este norocul tau ca ai succes in valorificarea munci tale.
Artistul exclama:Care?
GALERISTUL: ,,In lume sunt 300.000 de pictori ca tine darrrr prin tehnica ta flamanda sunteti doar 10,,...acum intervin eu in discutie deci dl. artist este roman de nationalitate a locuit o perioada in Germania dupa care sa stabilit in Franta .Lucrarile acestui artist sunt valorificate in toata lumea Franta,Singapore,America,China....valoarea unui tablou la o dim 1m/1m trece de 80.000euro si ce depaseste dim. de 1m la 150.000euro.. deci tehnica flamanda bineanteles vopseluri de calitate(prafuri prin extractie naturala)...panza pregatita profesional de in ...bumbacul se lasa in timp....
Artistul exclama:Care?
GALERISTUL: ,,In lume sunt 300.000 de pictori ca tine darrrr prin tehnica ta flamanda sunteti doar 10,,...acum intervin eu in discutie deci dl. artist este roman de nationalitate a locuit o perioada in Germania dupa care sa stabilit in Franta .Lucrarile acestui artist sunt valorificate in toata lumea Franta,Singapore,America,China....valoarea unui tablou la o dim 1m/1m trece de 80.000euro si ce depaseste dim. de 1m la 150.000euro.. deci tehnica flamanda bineanteles vopseluri de calitate(prafuri prin extractie naturala)...panza pregatita profesional de in ...bumbacul se lasa in timp....
Vizitato- Vizitator
Marius a scris:.......absolut ca imi schimb parerea...ma oftica ca o lucrare lipsita de valoare kistch sau mai jos decat kisth-ul are prioritate tinand cont si de tehnica daca imi pun mintea cu vopseau fac 20 de tabloide de acest gen intr-o luna...
Ai ajuns la vorba mea ca unii ,,artisti" fac lucrarile ,,la misto" fara a investi munca, sentimente, trairi interioare, suflet, etc. Dar stiti de ce o fac ? Pentru ca nu depind de acea lucrare, sunt convins ca are ce isi doreste . De ce ? Pentru ca este smecher ,,ii prosteste pe prosti !"
Marius a scris:...ma oftica ca o lucrare lipsita de valoare kitsch sau mai jos decat kitsh-ul are prioritate tinand cont si de tehnica daca imi pun mintea cu vopsea eu fac 20 de tabloide de acest gen intr-o luna...dar nu ma atrag efectiv este o obsesie formata in timp...imi place sa formez eu nuantarea dorita cromatica dorita ...
Vezi Marius daca ai gandit mai profund, ai inversat valorile . Acele lucrari pe care le considerai ,,opere de arta" au ajuns ,,Kitsch'uri" iar ,,kitsch'urile tale", sunt adevarate ,,opere de arta" tinand cont de munca depusa si conditiile in care le creezi .
Marius a scris:...imi place sa formez eu nuantarea dorita cromatica dorita ...asaaaa prin tehnica mea daca am gresit o etapa de nuantare lucrarea este pur si simplu rebut o fac suport de veioza...eu nu pot interveni sa zgarii cu cutitul sau eu mai stiu ce scula ascutita pe placa ca se vede de la o posta ce fac nu s-ar mai numi pirografie artistica poate basorelief mixata cu ardere...nu am incercat sa ridic aceasta tehnica in picioare dar acesta este adevarul ...
Spune-mi Marius mai cunosti pe cineva care lucreaza pirografie la acest nivel artistic ? Dupa parerea mea esti unic si stapinesti tehnici pe care alti nici nu le viseaza . Ai toata stima mea, esti un adevarat creator !
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
18.000 de lire ...!!!??? .. din bronz ..!? .. pfff ..!
.. poate daca era poleit cu aur faceam o cheta si-l luam noi, .. ca mascota ..
Dupa cum vad, are vreo 3 metri inaltime.
Ca sa-l cumperi, trebuie sa-ti iei intai castel ...
.. poate daca era poleit cu aur faceam o cheta si-l luam noi, .. ca mascota ..
Dupa cum vad, are vreo 3 metri inaltime.
Ca sa-l cumperi, trebuie sa-ti iei intai castel ...
Adi Sabau a scris:... poate daca era poleit cu aur faceam o cheta si-l luam noi, .. ca mascota .. Dupa cum vad, are vreo 3 metri inaltime.Ca sa-l cumperi, trebuie sa-ti iei intai castel ...
Daca mi-as pune mintea cu materialul meu si cu o investitie minima as realiza o copie fidela Dar pentru ca nu mi-am cumparat castel, as face-o cam la 2 metri .
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Expozitii de pictura
» GALERIE DE ARTA