Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Expozitii de pictura
+6
Pintilie Ionela
euuuuu
lily ursu
Eugen MALIC
Adi Sabau
GEORGE
10 participanți
Pagina 1 din 5
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Expozitii de pictura
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Dum Oct 11, 2009 9:19 pm, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Foarte frumoase
Lucrarile din ce vad eu sunt foarte reusite insa la volumul mare cu acelasi model de rama folosita iti da usor senzatia de lucrari facute pe banda rulanta dar per ansamblu este o idee foarte buna de strangere de fonduri si de stimulare a viitorilor pictori.
George, faci o treaba extraordinara.
George, faci o treaba extraordinara.
Ce este compromisul in Arta !
Eugen MALIC a scris:.......... per ansamblu este o idee foarte buna de strangere de fonduri si de stimulare a viitorilor pictori.
Un artist plastic poate crea fara compromisuri ?
Este ,Arta compromisului ! , sau compromisul ,este o Arta ?
Ce este compromisul in Arta ?
Compromisul ,este o nobila concesie?
Poate fi justificat compromisul ?
Compromisul este un mod de existenta ?
Poate fi compromisul ,cheia succesului ?
Compromisul este arta supravietuirii unui artist ?
Nu intamplator am pus acest titlu si nu intamplator am postat aceasta expozitie stradala .
Daca sunt pareri ,,pro sau contra" compromisului in arta ,nu ezitati sa le expuneti !
GEORGE- Admin
M-am informat astazi !
Adi Sabau a scris:Hmmmm .. la ce preturi se vand ..?
Cand am facut fotografiile nu m-am uitat la preturi ,deoarece nu m-a interesat . Dar daca tu ai intrebat ,un corespondent special care se respecta trebuie sa se intereseze si sa aduca informatia . Preturile variaza intre £14 cele foarte mici ,si ajung pana in jur de £300 cele foarte mari . Expozitia este pe gardul Green Park ,langa vestitul Hotel si Cazinou RITZ .
GEORGE- Admin
Re: Expozitii de pictura
Hehe .. multumesc pentru informatie! Interesant!
Vad ca azi ai fost constiincios, asa cum ii sta bine unui corespondent special ..
Informatiile tale ne sunt foarte utile.
Banuiesc ca te-ai uitat mai atent la ele. Cum ti s-au parut de aproape? Sunt lucrate cu grija, se vede talent la pictura .. sau sunt asaaa .. dai sa mearga? Oare se si vand? Cred ca da, din moment ce sunt expuse acolo !!!
In legatura cu compromisul in arta.
Aici e o problema. Ar trebui sa definim notiunea intai.
De exemplu: daca un tablou este bine realizat, chiar daca reprezinta un pisaj clasic cu cer, deal, camp, pom, rau, drum, gard si casa - facut cu scopul de a se vinde - nu consider ca e un compromis. Chiar daca artistul considera ca nu-i de valoarae lui.
Kichul trebuie delimitat clar de valoare. Iar eu cred ca valoarea unei picturi tine intotdeauna de talent, de munca, de mesaj, de sufletul pe care il pune artistul in lucrare.
In general sunt adeptul lucrurilor frumoase si bine facute, si fac abstractie de snobismul ipocrit al adeptilor artei vizuale moderne cu mesaj subliminal - trei linii si niste stropi de culoare .... ..pffff .. Poate n-am eu gusturi. Dar imi mentin parerea.
Nu pot aprecia o expozitie a unui artist care picteaza numai bile, conuri si linii, stiind despre el ca nu-i in stare sa deseneze un cal.
Ma intreb daca el face in acest caz un compromis de dragul modei sau compromisul insusi e nivelul valorii lui!
Vad ca azi ai fost constiincios, asa cum ii sta bine unui corespondent special ..
Informatiile tale ne sunt foarte utile.
Banuiesc ca te-ai uitat mai atent la ele. Cum ti s-au parut de aproape? Sunt lucrate cu grija, se vede talent la pictura .. sau sunt asaaa .. dai sa mearga? Oare se si vand? Cred ca da, din moment ce sunt expuse acolo !!!
In legatura cu compromisul in arta.
Aici e o problema. Ar trebui sa definim notiunea intai.
De exemplu: daca un tablou este bine realizat, chiar daca reprezinta un pisaj clasic cu cer, deal, camp, pom, rau, drum, gard si casa - facut cu scopul de a se vinde - nu consider ca e un compromis. Chiar daca artistul considera ca nu-i de valoarae lui.
Kichul trebuie delimitat clar de valoare. Iar eu cred ca valoarea unei picturi tine intotdeauna de talent, de munca, de mesaj, de sufletul pe care il pune artistul in lucrare.
In general sunt adeptul lucrurilor frumoase si bine facute, si fac abstractie de snobismul ipocrit al adeptilor artei vizuale moderne cu mesaj subliminal - trei linii si niste stropi de culoare .... ..pffff .. Poate n-am eu gusturi. Dar imi mentin parerea.
Nu pot aprecia o expozitie a unui artist care picteaza numai bile, conuri si linii, stiind despre el ca nu-i in stare sa deseneze un cal.
Ma intreb daca el face in acest caz un compromis de dragul modei sau compromisul insusi e nivelul valorii lui!
Industria ,,tablourilor de arta autentica
Eugen MALIC a scris:Lucrarile din ce vad eu sunt foarte reusite ....
M-am uitat astazi foarte atent . Se vede foarte bine ca cei care le-au executat ,au mana de artist . Unele sunt chiar semnate ,iar peste cateva sute de ani ,le vei vedea prin galeriile de arta .
GEORGE- Admin
Adi Sabau a scris:Banuiesc ca te-ai uitat mai atent la ele. Cum ti s-au parut de aproape? Sunt lucrate cu grija, se vede talent la pictura .. sau sunt asaaa .. dai sa mearga? Oare se si vand? Cred ca da, din moment ce sunt expuse acolo !!!
Dupa cum ai observat ti-am anticipat intrebarile ,chiar atunci i-am raspuns lui Eugen .
Ce pot sa mai adaug ! ,sunt lucrate foarte ,foarte bine . Eu ii vad de cand sunt in Londra si daca sunt tot acolo si n-au dat faliment ,asta inseamna ca se vand .
Parerea mea este ca un vizitator la Londrei cauta sa ia cate o amintire si tablourile fiind eftine adevarate chilipiruri ,,made england" ,da bine pe un perete acasa . Unde mai pui ca negustorul banuiesc ca da si un act de autenticitate cu blazon .
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
Dumnezeule ce de lucrari! Nu am acum starea sa vorbesc mai mult despre acest subiect dar am o curiozitate.
Ai intalnit si romani printre expozanti?
Ai intalnit si romani printre expozanti?
Vizitato- Vizitator
Bianca C a scris:Dumnezeule ce de lucrari! ,...Ai intalnit si romani printre expozanti?
Dupa cum am mai spus ,toate lucrarile sunt originale . De comercializare nu se ocupa autorii . Cred ca este o adevarata industrie care se ocupa cu inramarea ,ambalarea si valorificarea picturilor .
GEORGE- Admin
EXPOZITIE DE PICTURA
Astazi am vizitat o expozitie dintr-o piata vizitata de multe personaje din lumea artelor .
Dupa ce am intrat am incercat vigilenta supraveghetorului, am scos aparatul si am inceput sa forografiez cu tupeu . Am reusit sa fotografiez toata expozitia . Pentru inceput voi posta numai imagini cu lucrari din expozitie . Spre final voi posta si cadre generale, iar ultima va avea un personaj care sta pe un scaunel . Ramane voi sa stabiliti daca este o supraveghetoare sau chiar autorul(f) acestei expozitii .
Dupa ce am intrat am incercat vigilenta supraveghetorului, am scos aparatul si am inceput sa forografiez cu tupeu . Am reusit sa fotografiez toata expozitia . Pentru inceput voi posta numai imagini cu lucrari din expozitie . Spre final voi posta si cadre generale, iar ultima va avea un personaj care sta pe un scaunel . Ramane voi sa stabiliti daca este o supraveghetoare sau chiar autorul(f) acestei expozitii .
GEORGE- Admin
EXPOZITIE DE PICTURA 2
Adi Sabau a scris:Pun pariu ca-i autoarea ..! ... de-asta te-a si lasat sa pozezi ...
Adi am o rugaminte ! . Stiu ca esti foarte abil la interpretari, asa ca te rog sa faci din cand in cand unele comentarii despre lucrarile din acesta expozitie, care se pare ca au legatura intre ele . Alaturi de tine ii rog si pe ceilalti membrii sa comenteze lucrarile si sa le dea o identificare, mai precis ,,similitudini" . La final o sa aveti parte de o mare surpriza .
Si acum urmariti un alt set de lucrari din expozitie .
GEORGE- Admin
Recompensa !
Pentru a veni in sprijinul vostru si pentru a va stimula, va propun un targ . Cine posteaza un raspuns, va primii cate un set de fotografi din expozitie .
GEORGE- Admin
Incalcita treaba ...precum subiectul lucrarii intre atatea fire. Privind imaginile ,gandul ma duce la cunoscuta legenda din mitologia greaca ,,Lana de aur" .
lily ursu- Numarul mesajelor : 150
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 56
Localizare : iasi
GEORGE- Admin
Expozitie de pictura 4
lily ursu a scris:Incalcita treaba ...precum subiectul lucrarii intre atatea fire. Privind imaginile ,gandul ma duce la cunoscuta legenda din mitologia greaca ,,Lana de aur" .
Trebuie sa recunosc ca ma gandeam la orice, numai la mitologie si la lana de aur, nu m-as fii gandit in nici un caz . Felicitari Lily, imi place cum gandesti !,...dar mai astept si alte interpretari .
De ex. ; Ce ne puteti spune despre micile animalute, care apar in anumite lucrari ? . De ce in unele lucrari apare un personaj, iar in altele apar, doua ? . Exista asemanari intre personaje ? . Ce semnificatie au sceptrurile si mastile ? etc. Iata cateva intrebari dar poate si altele la care sa fiu sincer nici eu nu am un raspuns clar . Poate ma ajutati voi sa inteleg ! .
Pentru ca am facut si eu o interventie, tot conform intelegerii voi primii un set de fotografii . Inaca mai astept si alte pareri !
GEORGE- Admin
Inca mai astept o interventie pe acest post !,...bineanteles daca se mai doreste continuarea prezentarii expozitiei .
GEORGE- Admin
Se doreste ..! .. orice informatie e bine venita!
(Acu' , daca tot am intervenit, vreau si eu setul de poze cadou ..!)
Chestia e ca autoarea, cine o fi ea, are o problema ...!
De-asta n-am vrut sa ma bag .. poate nu-ti convine ..! ..
Problema ei e de natura psihica .. imi pare a fi o tipa care refuleaza prin lucrari, isi pune pe masa propriile vise, trairi, poate amintiri ..!
Faptul ca apare constant imaginea cu sangele pe sanul stang si parul legat in jurul gatului, ca un streang, nu-i Ok ..!!! Daca tipa nu ia droguri cand deseneaza, atunci chiar are o o problema!
Na, ti-am raspuns ..!
(Acu' , daca tot am intervenit, vreau si eu setul de poze cadou ..!)
Problema ei e de natura psihica .. imi pare a fi o tipa care refuleaza prin lucrari, isi pune pe masa propriile vise, trairi, poate amintiri ..!
Faptul ca apare constant imaginea cu sangele pe sanul stang si parul legat in jurul gatului, ca un streang, nu-i Ok ..!!! Daca tipa nu ia droguri cand deseneaza, atunci chiar are o o problema!
Na, ti-am raspuns ..!
Parerea mea este ca autorul acestor lucrari este un cunoscator al acestui domeniu,adica profesionist.Despre ce transmit aceste lucrari inca nu m-am decis ,dar cu siguranta este ca o poveste ce se refera la anumite sentimente ,mie personal imi transmite disconfort psihic, durere,dar personajele par ireale si nu umane ,cu fete de papusi. Feminitatea se simte puternic si este impletita bine cu un sentiment de viclenie.Sunt cu siguranta lucrari foarte originale si cu o personalitate bine definita.Despre compozitie pot spune ca este bine realizata ,fiind alternate spatiile agitate cu cele libere,iar paleta de culoare,desi foarte linistita este inviorata cu mici artificii.Cu siguranta nu este genul de arta care se bazeaza pe comercial ci acea arta proprie care ne defineste ca si artisti.GEORGE a scris:Inca mai astept o interventie pe acest post !,...bineanteles daca se mai doreste continuarea prezentarii expozitiei .
Ultima editare efectuata de catre euuuuu in Mier Oct 14, 2009 12:14 am, editata de 1 ori
euuuuu- Numarul mesajelor : 127
Data de inscriere : 05/08/2009
Varsta : 48
Localizare : Romania
Adi Sabau a scris:(Acu' , daca tot am intervenit, vreau si eu setul de poze cadou ..!)
Na, ti-am raspuns ..!
Autoarea nici nu o cunosc, asa ca nu ma deranjeaza nici o interventie .
Interesanta si interpretarea ta, din acest motiv am cerut mai multe interventii deoarece expozitia este mai ciudata,...acum trebuie sa platesc .
Am redus ratia pentru a avea posibilitatea sa recompensez si alti membri .
GEORGE- Admin
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Van Gogh, Vincent
» Expozitia de pictura a participantilor Taberelor de pictura Hobby Art
» Arta - de la pasiune ...la afacere
» Pictura pe P.F.L
» Atelierul lui George 3
» Expozitia de pictura a participantilor Taberelor de pictura Hobby Art