Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Atelierul lui George 3
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Atelierul lui George 3
In curand va voi invita in noul meu ,,Atelier de creatie" unde aveti posibolitatea sa urmariti ,,in direct" desfasurarea activitatilor zilnice ale subsemnatului !
Pe aceasta cale invit toti membrii sa-si dezvalue coltisoarele prin care dau nastere lacrarilor lor artistice si sa-si deschida noi ateliere de creatie personalizate .
Va doresc ,,Creatie placuta" !
Pe aceasta cale invit toti membrii sa-si dezvalue coltisoarele prin care dau nastere lacrarilor lor artistice si sa-si deschida noi ateliere de creatie personalizate .
Va doresc ,,Creatie placuta" !
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Dum Ian 02, 2011 12:41 pm, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Re: Atelierul lui George 3
[quote="GEORGE"]In curand va voi invita in noul meu ,,Atelier de creatie" unde aveti posibolitatea sa urmariti ,,in direct" desfasurarea activitatilor zilnice ale subsemnatului !
!
Iata ca acum am posibilitatea sa postez din mult visatul meu atelier . Deocamdata va voi arata doar partea de emisie-receptie, urmand ca pe viitor sa va prezint si alte imagini ale incaperii in care imi desfasor activitatile zilnice .
Locatia este una modesta si doar temporara minimum 6 luni, dupa care este posibil sa-mi schimb din nou resedinta in una mai stabila . Ma mut ca ,,tiganul cu cortul" . Important este ca acum nu mai deranjez pe nimeni si pot sa fac ce vreau eu in aceasta incapere . Va fi o dezordine contolata !
!
Iata ca acum am posibilitatea sa postez din mult visatul meu atelier . Deocamdata va voi arata doar partea de emisie-receptie, urmand ca pe viitor sa va prezint si alte imagini ale incaperii in care imi desfasor activitatile zilnice .
Locatia este una modesta si doar temporara minimum 6 luni, dupa care este posibil sa-mi schimb din nou resedinta in una mai stabila . Ma mut ca ,,tiganul cu cortul" . Important este ca acum nu mai deranjez pe nimeni si pot sa fac ce vreau eu in aceasta incapere . Va fi o dezordine contolata !
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Sam Ian 22, 2011 8:20 pm, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
Prima creatie artistica !
Prima pictura, prima creatie sau prima tampenie de a crea ceva ! Luati-o cum vreti ! .
Aceasta este prima incercare artistica pe suport de PFL (din recuperari) . Materialele sunt tot recuperabile dintr-un stoc de materiale de pictura carora nu-i mai gaseam nici o intrebuintare . Vor urma si alte incercari cu alte materiale !
Maine s-ar putea sa ii mai aduc imbunatatiri, sau s-ar putea sa o las asa .
Daca cineva doreste sa-i dea o interpretare, astept comentariile voastre !
Nu accept critici !
Aceasta este prima incercare artistica pe suport de PFL (din recuperari) . Materialele sunt tot recuperabile dintr-un stoc de materiale de pictura carora nu-i mai gaseam nici o intrebuintare . Vor urma si alte incercari cu alte materiale !
Maine s-ar putea sa ii mai aduc imbunatatiri, sau s-ar putea sa o las asa .
Daca cineva doreste sa-i dea o interpretare, astept comentariile voastre !
Nu accept critici !
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Mar Feb 01, 2011 2:44 pm, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
Prima modificare
Cu toate ca nu m-ati incurajat eu am facut prima modificare si iata cum arata acum !
Cred ca am inventat iar ,,roata" in Arta si o voi depasi pe ,,Osnat". Voi crea o intreaga industrie . Anagajez ucenici !
Sincer sa fiu si fara lipsa de modestie mie chiar imi place ce a iesit . Este prima incercare, dar vor urma si alte studii . Voi crea un subiect separat cu aceasta tehnica . Voi da si eu lectii nu numai Adi, dar sa vad daca gasesc si adepti ai acestui stil .
Criticile sunt interzise, astept doar aprecieri !
Cred ca am inventat iar ,,roata" in Arta si o voi depasi pe ,,Osnat". Voi crea o intreaga industrie . Anagajez ucenici !
Sincer sa fiu si fara lipsa de modestie mie chiar imi place ce a iesit . Este prima incercare, dar vor urma si alte studii . Voi crea un subiect separat cu aceasta tehnica . Voi da si eu lectii nu numai Adi, dar sa vad daca gasesc si adepti ai acestui stil .
Criticile sunt interzise, astept doar aprecieri !
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Joi Feb 03, 2011 12:21 am, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
Imagini detaliu .
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Vin Feb 04, 2011 2:14 pm, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
Peisaj floral
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Lun Feb 07, 2011 10:19 pm, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
Pete de culoare
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Mar Feb 08, 2011 9:53 pm, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
Ochiul magic
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Mier Feb 09, 2011 11:12 pm, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
Pictura abstracta
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Joi Feb 10, 2011 4:52 am, editata de 5 ori
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
Pictura abstracta
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Sam Feb 12, 2011 7:56 am, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
Pictura abstracta in relief
,,Omul din prostii invata !"
Ieri am preparat o cantitate mai mare de material si neavand ce face am adaugat in material un intaritor pentru a grabi uscarea . Am grabit-o in asa fel incat mi-am dat seama ca materialul a fost compromis, uscarea era prea rapida asa ca am luat decizia sa-l aplic pe suporti intr-o cantitate mai mare, astfel ca am realizat trei lucrari abstracte in relief .
Pictura abstracta in relief 35/55 acrilic .
Detaliu stanga sus
[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img818/2831/dsc01910j.jpg][/IMG]
Detaliu dreapta sus
Getaliu stanga jos
Detaliu dreapta jos
Tin sa precizez ca nu urmaresc valoarea artistica a lucrarii, ci ma preocupa mai mult prepararea, comportamentul si timpi de uscare al materialului .
Ieri am preparat o cantitate mai mare de material si neavand ce face am adaugat in material un intaritor pentru a grabi uscarea . Am grabit-o in asa fel incat mi-am dat seama ca materialul a fost compromis, uscarea era prea rapida asa ca am luat decizia sa-l aplic pe suporti intr-o cantitate mai mare, astfel ca am realizat trei lucrari abstracte in relief .
Pictura abstracta in relief 35/55 acrilic .
Detaliu stanga sus
[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img818/2831/dsc01910j.jpg][/IMG]
Detaliu dreapta sus
Getaliu stanga jos
Detaliu dreapta jos
Tin sa precizez ca nu urmaresc valoarea artistica a lucrarii, ci ma preocupa mai mult prepararea, comportamentul si timpi de uscare al materialului .
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
Pictura abstracta in relief 3
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Lun Feb 14, 2011 10:16 am, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Atelierul Lui George 2
» Atelierul lui George 4
» Atelierul Lui George 1
» Discutii libere - in Atelierul Lui George !
» Discutii libere despre Arta si Artisti .
» Atelierul lui George 4
» Atelierul Lui George 1
» Discutii libere - in Atelierul Lui George !
» Discutii libere despre Arta si Artisti .
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Ian 06, 2017 10:09 am Scris de arbexartdecor
» SARBATORI SI SARBATORITI
Lun Ian 02, 2017 11:01 pm Scris de crina
» Poezii Katalina
Lun Noi 14, 2016 9:40 am Scris de katalina
» Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2016
Joi Ian 14, 2016 3:30 pm Scris de arbexartdecor
» Arbex Art Decor te invita la expozitia de pictura ''Natura cu Fluturi''
Sam Oct 31, 2015 6:16 pm Scris de arbexartdecor