Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Bun gasit dragilor...
3 participanți
Pagina 1 din 1
Bun gasit dragilor...
Sunt o mare admiratoare de frumos,imi place pictura,broderia,goblenul,ceramica,sculptura,si multe altele(gravura,sticla,etc),dar cel mai mult si mai mult imi place pictura si broderia (sau pictura cu acul)si asta pt.ca ma reprezinta ,am o mare libertatede miscare.Cand nu am culori,am ata...Am sa incerc sa va arat din lucrarile mele ,atat cat timpul mi-o va permite,pregatesc o noua expozitie acum de Pasti si sunt cam in criza de timp.Pt inceput ''pictura cu acul''-broderie .Sa vedem:
Am uitat sa spun ca ceea ce vedeti(ma refer la ''pictura cu acul'' )sunt unicate.
Picasso-''Autoportret''
St.Luchian-''Landscape''
''Case la Sighisoara''-Ghe.Petrascu
Venetia''-Ghe.Petrascu[img]https://2img.net/h/oi51.tinypic.com/k2444.jpg
Cina din Emaus''-icoana veche-autor necunoscut
''
Maica Domnului-Hodighitria''
Trandafir(compozitie proprie)
Maci (compozitie proprie)
si ''Flori de camp''
Atat deocamdata.Daca va plac data viitoare va arat lucrari de pictura pe piatra.Astept parerile voastre si bune si rele.Multumesc
adelinad- Numarul mesajelor : 57
Data de inscriere : 30/03/2011
Varsta : 55
Localizare : tg.jiu
Bun venit Adelina !
adelinad a scris:Sunt o mare admiratoare de frumos,imi place pictura,broderia,goblenul,ceramica,sculptura,si multe altele(gravura,sticla,etc),dar cel mai mult si mai mult imi place pictura si broderia (sau pictura cu acul)si asta pt.ca ma reprezinta ,am o mare libertatede miscare.Cand nu am culori,am ata...Am sa incerc sa va arat din lucrarile mele ,atat cat timpul mi-o va permite,pregatesc o noua expozitie acum de Pasti si sunt cam in criza de timp.Pt inceput ''pictura cu acul''-broderie .
Bun venit Adelina !
Oricand ai timp si simti nevoia sa te exprimi Forumul nostru iti sta la dispozitie . In sectiunea ,,Portofolii" iti poti deschide subiecte personalizate in functie de preocuparile si preferintele tale .
Suntem foarte interesati despre ce expozitie este vorba, unde se organizeaza si cu ce vei participa .
adelinad a scris: Daca va plac data viitoare va arat lucrari de pictura pe piatra.Astept parerile voastre si bune si rele.
Daca ne plac sau nu parerile noastre nu pot fi decat subiective, dar in viitor ne putem exprima parerea in functie de evolutia ta in timp asa ca depinde doar de tine cum iti vei valorifica lucrarile pe acest forum .
Mult succes !
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Mar Apr 05, 2011 10:26 am, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Re: Bun gasit dragilor...
Sunt minunate lucrarile tale Adelina , astept cu nerabdare sa vad si picturile pe piatra si poate ne spui si dimensiunile lor si daca tratezi cumva suprafata pietrei innainte de a o picta. Iti doresc mult spor si sa ne aduci poze de la expozitie.
marinic- Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 30/09/2010
Varsta : 66
Localizare : Bucuresti
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Ian 06, 2017 10:09 am Scris de arbexartdecor
» SARBATORI SI SARBATORITI
Lun Ian 02, 2017 11:01 pm Scris de crina
» Poezii Katalina
Lun Noi 14, 2016 9:40 am Scris de katalina