Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Admin George
+2
Daniel
lily ursu
6 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Admin George
Noi am mai discutat candva despre arta moderna si nici atunci nu ajunsesem la nici un consens Arta moderna e sinonim cu arta contemporana sau cu arta abstracta? Definitia Artei Moderne e cam ambigua...
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
Cam liniste pe aici. Lumina e stinsa, doar o lampa, intr-un colt, a mai ramas, ce abia palpaie si arunca, pe pereti, umbre ciudate care te infioara...
E linistea din'aintea furtunii, Crina !crina a scris:Cam liniste pe aici. Lumina e stinsa, doar o lampa, intr-un colt, a mai ramas, ce abia palpaie si arunca, pe pereti, umbre ciudate care te infioara...
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Aoleu!!! Pai..., sa vedem furtuna, atunci. E taifun? Uragan? In arta? Vreo surpriza din partea ta?
Intamplator am dat de o pagina de facebook si mare mi-a fost mirarea sa gasesc pe marele creator al tuturor timpurilor ,,GEORGE TUNARIU"
Multumesc celui care a avut ideea sa-mi promoveze creatiile pe acest site.
https://www.facebook.com/artistiplasticiamatori
Multumesc celui care a avut ideea sa-mi promoveze creatiile pe acest site.
https://www.facebook.com/artistiplasticiamatori
GEORGE- Admin
Ai vazut cat de apreciat esti de colegi si cati admiratori ai?! Ai dat like paginii? Domnule, TUNARIU, mare artist al tuturor timpurilor, coborati din celestul dvs tron si ne onorati cu prezenta si pe noi, umilii artisti de pe pagina Artisti Plastici?
Daca ati intrat, din intamplare, pe pagina noastra inseamna ca aveti si cont pe fb. Deci care e adresa?
Daca ati intrat, din intamplare, pe pagina noastra inseamna ca aveti si cont pe fb. Deci care e adresa?
Asta-i pohta ce-am pohtit-o, eu! Toti membri sa se implice in treburile forumurului si toti sa devina administratori.crina a scris: Ai vazut cat de apreciat esti de colegi si cati admiratori ai?! Ai dat like paginii? Domnule, TUNARIU, mare artist al tuturor timpurilor, coborati din celestul dvs tron si ne onorati cu prezenta si pe noi, umilii artisti de pe pagina Artisti Plastici?
Nu am cont, dar in curand imi voi face si eu debutul pe fb. numai asa ca sa nu mor de prost:oops: .
GEORGE- Admin
Adica ai fost o rampa de lansare, stimate domn?! Iti suntem recunoscatori pe vecie si daca ai mai multa putere...lanseaza-ne si pe piata Si in cimunitatea recunoscuta a artistilor plastici. Sa dea Domnu sa ai si asemenea pohte... Te asteptam pe pagina fb.
Asta-i pohta ce-am pohtit-o, eu! Toti membri sa se implice in treburile forumurului si toti sa devina administratori.
Cand eu mi-am dat ,,cu parerea'' mi s-au rastalmacit vorbele
dar nu ar trebui sa iau in seama *** aici intotdeuna cineva a fost oaia neagra, se pare ca mi-a venit randul
Cand eu mi-am dat ,,cu parerea'' mi s-au rastalmacit vorbele
dar nu ar trebui sa iau in seama *** aici intotdeuna cineva a fost oaia neagra, se pare ca mi-a venit randul
marinic- Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 30/09/2010
Varsta : 66
Localizare : Bucuresti
Nu e timp de suparare, Marinic Si nu le mai tine minte si tu, pe toate, mai fa o selectie in amintiri Oaie neagra, fiecare dintre noi e, macar, o data in viata
Ce mai lucrezi? Ce noutati mai ai? Ai vazut pe fb ca avem un concurs CULORILE TOAMNEI ? Si unul de portrete doar ce s-a terminat. Avansam timid... , dar ne tinem aproape Participi?
Ce mai lucrezi? Ce noutati mai ai? Ai vazut pe fb ca avem un concurs CULORILE TOAMNEI ? Si unul de portrete doar ce s-a terminat. Avansam timid... , dar ne tinem aproape Participi?
Da voi participa! sunt foarte ocupata dar pana la sfarsitul lunii voi reusi sa finalizez ceva.
marinic- Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 30/09/2010
Varsta : 66
Localizare : Bucuresti
Hai sa fim seriosi Mariana, cum crezi ca cineva pote fi ,,oaia neagra" pe acest forum. In mesajele anterioare eu am glumit pe seama unor propuneri de'ale tale cu toate ca erau foarte pertinente dar total nerealizabile, din p.m.d.v.marinic a scris: Cand eu mi-am dat ,,cu parerea'' mi s-au rastalmacit vorbele
Creatii placute!
GEORGE- Admin
George, hai pe fb sa participi la concurs cu o toamna abstracta
Multumesc pentru invitatie Crina dar dupa cum am mai spus eu voi ramane ultimul pe acest forum sa sting lumina. Nu cred ca in alta parte voi gasi ceea ce nu am reusit sa gasesc pe acest forum. Poate candva voi intra pe fb. doar ca un simplu vizitator fara a participa activ.crina a scris:George, hai pe fb sa participi la concurs cu o toamna abstracta
Dupa cate observ promovati foarte mult fb'ul. dar nu sunt atat de sigur ca acest forum a fost promovat pe fb. sau alte site'uri.
GEORGE- Admin
Te inseli, George. Numai eu de cate ori am recomandat acest forum. Ai intrat deja pe pagina de pe fb, ai vazut cum e prezentata, cuvintele sunt de prisos. Si acolo merge...ca si aici, adica mai mult NU Dar cine suntem noi ca sa fim prea mult luati in seama? Iaca, niste umili artisti.
In sfarsit...vrei sa intri pe fb sau nu, este alegerea ta; zic si eu cum ziceai tu candva, nu poti obliga pe nimeni sa faca ceva impotriva principiilor sale.
In sfarsit...vrei sa intri pe fb sau nu, este alegerea ta; zic si eu cum ziceai tu candva, nu poti obliga pe nimeni sa faca ceva impotriva principiilor sale.
Sunt convins Crina ca daca toti am fi ca tine ar fi sute de artisti interesati de acest forum, dar ,,cu o floare nu se face primavera"crina a scris: Te inseli, George. Numai eu de cate ori am recomandat acest forum. Ai intrat deja pe pagina de pe fb, ai vazut cum e prezentata, cuvintele sunt de prisos. Si acolo merge...ca si aici, adica mai mult NU Dar cine suntem noi ca sa fim prea mult luati in seama? Iaca, niste umili artisti.
De obicei artistii sunt conservatori, prefera mai mult sa primeasca decat sa ofere ceva. Unii cred ca doar ei sunt cei mai buni si nu se coboara la nivelul celorlalti.
GEORGE- Admin
Domnule George, mi-am luat bilet pentru avion, ca sa ajung la vernisajul dvs, din pacate tre' sa-l returnez ca, deja, 1 nov a trecut Asa ca, ramane pe 1 nov viitor Cum a fost? Multa bafta incontinuare
Asta inseamna ca nu te-ai prins, uita-te la an!crina a scris:Domnule George, mi-am luat bilet pentru avion, ca sa ajung la vernisajul dvs, din pacate tre' sa-l returnez ca, deja, 1 nov a trecut Asa ca, ramane pe 1 nov viitor Cum a fost? Multa bafta incontinuare
Asa ca stai linistita Crina, mai ai pana in anul 2213.
Operele mele de arta vor fi apreciate la adevarata lor valoare abea peste cateva sute de ani.
GEORGE- Admin
He, he...De aia am avut de pierdut in viata, ca nu am fost atenta la detalii Dar si tu..., vezi ce prost "te programezi"?! De ce nu ai ales 2014, de exemplu, in nov? Te programai mental si uite asa, ajungeam si eu la Londra, in era noastra. Vin si peste 2 sute de ani, no pb, sunt convinsa ca existi si atunci, dar sa imi transmiti sub ce identitate te gasesc
Am mai vorbit noi Crina, un artist in viata nu face doi bani. Creatiile artistice sunt considerate de snobi o investritie pe termen lung. Valoarea artistica se masoara in zeci si sute de ani. Daca ai mare noroc poti prinde si gusta din laurii succesului si in viata dar asta este o raritate si o realitate iluzorie. Din acest motiv eu o sa va bantui intr-un viitor indepartat.crina a scris:He, he...De aia am avut de pierdut in viata, ca nu am fost atenta la detalii Dar si tu..., vezi ce prost "te programezi"?! De ce nu ai ales 2014, de exemplu, in nov? Te programai mental si uite asa, ajungeam si eu la Londra, in era noastra. Vin si peste 2 sute de ani, no pb, sunt convinsa ca existi si atunci, dar sa imi transmiti sub ce identitate te gasesc
Asta-i viata de artist!.........
GEORGE- Admin
Pai..., sa ma gandesc... Avand in vedere ca eu traiesc , cel putin, 125 de ani ( cat traiti voi, e pb voastra), hmmm..., ia sa achizitionez eu, niste lucrari de la voi, ca in 70 de ani, or prinde ele valoare O sa devenim ca cioclii, cum da coltu' un artist, hop, ii scoatem la vanzare lucrarea E o mare tampenie, dar ma rog... In loc sa achizitionezi o lucrare si sa strangi mana autorului, se prefera comemorarea, iar odata cu lucrarea, sa bagi in casa si spiritul celui dus...
Da' acumaaaa, m-am prins de ce se procedeaza asa: ca sa poata interpreta lucrarea,criticul de arta, cum ii convine, numai sa ii iasa bani multi
Da' acumaaaa, m-am prins de ce se procedeaza asa: ca sa poata interpreta lucrarea,criticul de arta, cum ii convine, numai sa ii iasa bani multi
Facem noi haz de necaz dar realitatea-i crunta.crina a scris:Pai..., sa ma gandesc... Avand in vedere ca eu traiesc , cel putin, 125 de ani ( cat traiti voi, e pb voastra), hmmm..., ia sa achizitionez eu, niste lucrari de la voi, ca in 70 de ani, or prinde ele valoare :)O sa devenim ca cioclii, cum da coltu' un artist, hop, ii scoatem la vanzare lucrarea
Crina, da-mi adresa sa-ti trimit o craeatie de- a mea ca tare mi-ar placea sa te bantuicrina a scris: E o mare tampenie, dar ma rog... In loc sa achizitionezi o lucrare si sa strangi mana autorului, se prefera comemorarea, iar odata cu lucrarea, sa bagi in casa si spiritul celui dus...
GEORGE- Admin
Pe bune? Imi trimiti? Dar acuma, viu, nuuuu... dupa ce "ai intepenit" Nu de alta, dar mostenitorii nu imi mai trimit lucrarea, ca nu-s fraieri sa imparta tezaurul Mai am o lucrare de primit, de la Adi Sabau Am castigat un concurs pe fb; a pus o intrebare, cine ghiceste in ce tehnica e pictat lucrarea sa Ävram Iancu" , primeste o lucrare de a sa. A uitat, cred, dar eu am rabdare Sau, poate s-o fi gandit, ca tine, sa imi trimita tot dupa... "ce da in primire"pe lumea asta. Dar la inventar, s-ar putea sa iasa lipsa si sa nu imi mai parvina lucrarea castigata in mod cinstit Acumaaa..., cu tine e alta pb, mi-o daruiesti din bunavointa ta ( daca nu ti-o pierzi intre timp) , dar raman la rugamintea: viu, frate, viu sa faci fapte nobile, ca, odata ce plecasi..., nu-mi ramane decat sa ma targuiesc cu sf Petru...
Mai Crina nu ai gasit si tu o alta interpretare mai blanda. De ex. ,,dupa trecerea in nefiinta"crina a scris:Pe bune? Imi trimiti? Dar acuma, viu, nuuuu... dupa ce "ai intepenit"
sau ,,dupa trecerea in lunea celor care nu cuvanta" sau dupa inaltarea la ceruri la Doamne, doamne"etc Mai ales ca un artist nu ,,intepeneste" el traieste prin creatiile sale.
Trimite0i multe salutari bunului meu prieten Adi si spune-i sa mai dea pe aici.crina a scris:Mai am o lucrare de primit, de la Adi Sabau
Stai linistita Crina nu plec ,,inca" . Daca tu vei trai 125 de ani eu voi venii cu siguranta sa-mi iau ramas bun.crina a scris:PAcumaaa..., cu tine e alta pb, mi-o daruiesti din bunavointa ta ( daca nu ti-o pierzi intre timp) , dar raman la rugamintea: viu, frate, viu sa faci fapte nobile, ca, odata ce plecasi..., nu-mi ramane decat sa ma targuiesc cu sf Petru...
GEORGE- Admin
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Atelierul Lui George 2
» Atelierul Lui George 1
» SARBATORI SI SARBATORITI
» GEORGE TUNARIU
» Artistul preferat
» Atelierul Lui George 1