Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Expozitii de pictura
+6
Pintilie Ionela
euuuuu
lily ursu
Eugen MALIC
Adi Sabau
GEORGE
10 participanți
Pagina 3 din 5
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Expozitii de pictura
Am adus in discutie imaginiile prezentate in aceasta noapte pentru a arata ce creaza proaspetii invatacei in arte, scoliti la cele mai inalte colegii de arta din Londra .
Imi pun cateodata intrebarea daca merita sa mai studiezi, arta contemporana ! Imi este frica, sa nu o iau razna ! Noapte buna !
Imi pun cateodata intrebarea daca merita sa mai studiezi, arta contemporana ! Imi este frica, sa nu o iau razna ! Noapte buna !
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Mar Mar 02, 2010 7:30 am, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
GEORGE a scris: ... Imi este frica sa nu o iau razna ! Noapte buna !
Buna dimineata ! ..
In mod sigur nu o iei razna. Se pare ca tendinta inspre ridiculizarea valorii e din ce in ce mai pregnanta, promovata si mediatizata. Probabil ca banii sunt mai importanti.
Insa te asigur. Niciodata raul nu va invinge ..
Adi Sabau a scris:In mod sigur nu o iei razna. Se pare ca tendinta inspre ridiculizarea valorii e din ce in ce mai pregnanta, promovata si mediatizata. Probabil ca banii sunt mai importanti.Insa te asigur. Niciodata raul nu va invinge ..
M-ai linistit ! .
Eu cred ca nu ar trebui sa ne dam dupa cires si ar fi bine sa recunoastem ca toti ne-am dorii sa iesim in evidenta cu ceva, care sa impresioneze pe toata lumea . Dar dupa cat am studiat pana acum, un geniu se naste odata la o mie de ani si ,,are o lume a lui" . De multe ori ma bate gandul sa creez o lucrare mai indrazneata, dar ma gandesc de fiecare data,...ce v-a zice oare privitorul si ce impresie isi v-a face despre mine ?. Trebuie sa va spun ca am mintea in colturi la care nici nu am umblat pana acum, dar la care imi este si frica sa o deranjez . De fiecare data cand citesc drama unui artist care traeste in saracie, iar dupa trecerea in nefiinta ajunge celebru, creatiile acestuia se vand cu zeci de milioane de $, ma gandesc daca mai merita sa creezi !. Mai cred ca o opera de arta este ca o moneda de schimb, care creaza si o plus valoare . Inclin sa mai cred ca o lucrare de valoare este ca un vin nobil, cu cat este mai vechi, cu atat este mai valoros .
Ma opresc aici,...dar subiectul ramane deschis ! .
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
Astept mai multe poze!
doar e tehnica mea preferata!!!
Aconti- Admin
- Numarul mesajelor : 121
Data de inscriere : 25/06/2009
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Aconti a scris:Astept mai multe poze!
Sa stii Alin ca atunci cand am vazut acea artista lucrand, m-am gandit la tine (fara gluma !) si tot atunci m-am gandit sa ma duc la fondul plastic sa-mi procur un set de cutite . Din acest motiv am insistat de multe ori sa se faca demonstratii practice pe acest forum . Cred ca sunt foarte multi membrii al acestui forum care vor sa incerce aceasta tehnica, dar nu au vazut niciodata cum se face si de unde sa inceapa .
Ma bucur ca postarea mea pe aceasta tema te-a readus pe forum Poate te hotarasti sa ne arati ultimile realizari ! .
In mesajele urmatoare voi posta toate fotografiile pe aceasta tema !
GEORGE- Admin
Pictura ,,la cutit"
Tehnica picturii cu ajutorul cutitului este destul de interesanta si foarte simpla . Artista si-a asezat cateva culori pe o farfurie de unica folosinta din care isi lua pe cutit o anumita cantitate si o aseza pe panza intr-o anumita ordine, foarte meticulos ,,cutit dupa cutit " . Ce mi s-a parut si mai interesant este ca nu si-a curatat cutitul atunci cand lua alta culoare .
Voi reveni in mesajul urmator cu alte imagini pe aceasta tema !
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE a scris: Sa stii Alin ca atunci cand am vazut acea artista lucrand, m-am gandit la tine (fara gluma !) si tot atunci m-am gandit sa ma duc la fondul plastic sa-mi procur un set de cutite .
Iata ca m-am tinut de cuvant si am procurat cutitele de care cred ca imi sunt necesare pentru inceput . Talent am cu, caru , cutite am , cunostinte n'am dar ma tratez, imi mai trebuie timp si un motiv sa incep lucrul . Urati-mi succes !
Sunt interesat de orice material documentar despre tehnica cu ajutorul cutitului pentru pictura .
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
Adi Sabau a scris: Ohooo, frumoasa achizitie ...SUCCES ..!!!! ..
Dabia astept sa vad prima lucrare ..! Criticile vor fi "la cutite" ... :)
Prima lucrare o vei vedea in cadrul celei de a II-a editie a concursului "ARS LONGA, VITA BREVIS 2010" unde ultimul loc imi este asigurat . Te astept ,,la start" !
GEORGE- Admin
Multi dintre voi se intreaba pe buna dreptate,...de ce postez aceste lucrari artistice create de acesti artisti anonimi . Raspunsul este simplu,...atunci cand vizitez o expozitie incerc sa intru in mintea acestora si sunt curios sa aflu ce i-a determinat sa-si aleaga acesta tema . Nu va ascund faptul ca de foarte multe ori nu gasesc nici o motivatie . Dar oare nu acesta este principalul scop al creatorului ? . Cu cat perceptia privitorului este mai extompata si mult diluata, creste valoarea lucrarii ! . Voi ce credeti ?
GEORGE- Admin
Mda .. creatorul a simtit nevoia de a-si extrapola propriile refulari prin metode neconventionale, convergent exhaustive si iminent contemplative, determinand o stare de constanta ambiguitate relativ confortabila, absolut in concordanta cu starea de spirit proprie oricarei idei comune teoriei conform careia spiritul renaste din propria cenusa.
Cu alte cuvinte: eu n-as pune asa ceva pe pereti ..!!! ..
Adi Sabau a scris:Mda .. creatorul a simtit nevoia de a-si extrapola propriile refulari prin metode neconventionale, convergent exhaustive si iminent contemplative, determinand o stare de constanta ambiguitate relativ confortabila, absolut in concordanta cu starea de spirit proprie oricarei idei comune teoriei conform careia spiritul renaste din propria cenusa.
Interesant raspuns ! . Iata si alte creatii artistice nerecomandate peretilor .
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
....................
Ultima editare efectuata de catre Marius in Mier Sept 14, 2011 9:56 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
......................................
Ultima editare efectuata de catre Marius in Mier Sept 14, 2011 9:57 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Marius a scris: ....eu ca stil cu toate ca ma intorc in timp incerc sa-mi croiesc un stil clarobscur momentan oscilez
Oricat de apreciata sau criticata ar fi un anume stil de arta eu cred ca trebuie ales stilul care te caracterizeaza, stilul care te reprezinta si stilul care simti ca iti da satisfactii, dar in mod special cred ca ar trebui sa alegi un stil original, unic care nu poate fi ,,plagiat" cu usurinta . Parearea mea !
GEORGE- Admin
GEORGE- Admin
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Van Gogh, Vincent
» Expozitia de pictura a participantilor Taberelor de pictura Hobby Art