Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Salut,Bianca este numele meu
2 participanți
Pagina 1 din 1
Salut,Bianca este numele meu
Salut,Bianca este numele meu, sunt studenta anul 2, la Universitatea de Arte din Bucuresti, sectia Design, specializarea Design Grafic, am facut 3 ani de lb straine, engleza-japoneza la Spiru Haret, dar cum nu prea se face carte p-acolo, si cum mi-am ales gresit profilul,intrucat nu mi-a placut de nici o culoare japoneza(cu toate ca aveam mari sanse sa gasesc ceva fain in cariera), n-am reusit sa-mi dau licenta, si anul asta m-am transferat la sectia engleza-germana, ca sa dau licenta( fara o diploma, te descurci mai greu). Nu prea am avut tangente cu lumea artei.Intamplarea a facut ca acum 2 ani de zile, sa vad niste schite de caricaturi ale unei prietene care a terminat liceu de arte,si asa m-am impulsionat sa incerc si eu. Bineinteles ca la inceput faceam niste portrete de clasa a-2a, dar incet incet au inceput sa-mi iasa( desenele in creion din sectiunea "portofolii" cam atunci sunt facute. Dupa ce am avut esecul cu facultatea, m-am decis sa ma perfectionez in domeniul artelor, si am decis sa dau la Arhitectura, dar cum nu aveam nici un fel de pregatire,si cum la liceu din clasa a 10-a n-am mai facut matematica, eram foarte sceptica.Cu 2 saptamani inainte de admitere, am aflat de sectia de design de la Universitatea de Arte, mi-am schimbat rapid traiectoria, am fost la cursurile de pregatire de 2 saptamani de la Universitate, am dat examenul,si...am aflat ca am picat a 3-a sub linie:( Cum era de asteptat(cu toate ca eram trista,plansa,depresiva si nu mai imi dadeam nici o sansa), s-au retras foarte multi, si am fost admisa. A trecut un an foarte frumos, in care m-am descurcat la fel de bine ca si colegii mei ce au terminat Tonitza, si peste o saptamana incepe al 2-lea an in care o sa invat si mai multe lucruri faine. Ar mai fi multe lucruri de zis, dar nu vreau sa plictisesc pe nimeni, asa ca c'ya around, si bafta tuturor.
Vizitato- Vizitator
BUNA BIANCA !
Iti spuneam ca incerc sa-ti descopar viciile . Unul am spus ca este ,,desenul” . Acum ti-am descoperit un alt viciu,, sinceritatea” . Din punctual meu de vedere ai fost foarte sincera . Nu spun ca trebuia sa ne minti, dar ai fi putut sa ocolesti unele adevaruri (asa cum fac eu cateodata ) . Spuneai ca nu vrei sa plictisesti pe nimeni . Eu iti pot raspunde ,…plictiseste-ma ! . Asteapta-te si la unele intrebari mai putin comode din partea mea, dar iti dau ragaz sa te obisnuiesti cu noi . Astept cu nerabdare postarea lucrarilor tale, pe forum . Mult succes !
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Re: Salut,Bianca este numele meu
Ambele postari sunt de referinta ..! Frumos.
George, suntem de aceeasi parere - dar tu te pricepi mai bine ca mine la vorbe ..! ...
Bine ai venit pe forum, Bianca!
George, suntem de aceeasi parere - dar tu te pricepi mai bine ca mine la vorbe ..! ...
Bine ai venit pe forum, Bianca!
Subiecte similare
» BUNA!! NUMELE MEU ESTE MOCANU MIHAELA
» Van Gogh, Vincent
» Ce este sculptura ?
» Ce este dumnezeu
» Ce este arta ?
» Van Gogh, Vincent
» Ce este sculptura ?
» Ce este dumnezeu
» Ce este arta ?
Pagina 1 din 1