Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
FAN CLUB BAS-RELIEF
+2
Aconti
GEORGE
6 participanți
Pagina 1 din 1
FAN CLUB BAS-RELIEF
Daca esti iubitor de Arta in relief, in aceasta sectiune va puteti manifesta dorinta de a face parte din Clubul reliefistilor .
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Re: FAN CLUB BAS-RELIEF
GEORGE a scris:Daca esti iubitor de Arta in relief, in aceasta sectiune va puteti manifesta dorinta de a face parte din Clubul reliefistilor .
"PREZENT!"
tare si raspicat...
Aconti- Admin
- Numarul mesajelor : 121
Data de inscriere : 25/06/2009
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Sunt si eu Iubitor de Arta ..
Domnilor, ati face bine sa inventati o sectiune speciala pentru fani, sustinatori, admiratori, care isi exprima dorinta de a intra in respectabilul dumneavoastra Club ...
Domnilor, ati face bine sa inventati o sectiune speciala pentru fani, sustinatori, admiratori, care isi exprima dorinta de a intra in respectabilul dumneavoastra Club ...
Adi Sabau a scris: Domnilor, ati face bine sa inventati o sectiune speciala pentru fani, sustinatori, admiratori, care isi exprima dorinta de a intra in respectabilul dumneavoastra Club ...
Ideia este minunata, trebuie doar valorificata . Eu am dat tonul, ramane ca si celelalte sectiuni sa-si creeze Fan-cluburi (pictura, sculptura, grafica si desen, design, iconografie, art-craft etc. ) .
GEORGE- Admin
Primul venit, primul servit !
Aconti a scris:
"PREZENT!"
tare si raspicat...
Fii convins ca ma voi tine de cuvant si o sa-ti trimit cat de curand MP promis, dar va trebui sa-mi promiti ca nu vei deconspira reteta, deoarece este netransmisibila . Rugamintea mea mai este sa postezi pe forum o lucrare executata din acel material .
Pentru a te edifica ce poti sa faci din acel material mai poti intra pe Forumul lui Nicu, iar la secrtiunea ATELIER DE CREATIE ROUND RELIEF vei afla toate amanutele care te intereseaza . De indata ce imi va permite calculatorul, voi relua si pe acest forum acel proiect .
http://materialepictura.com/forum/index.php?PHPSESSID=9596b35eca6d82ad9d6b5f8821d313d7&topic=112.0
GEORGE- Admin
Aduc la cunostiinta membrilor acestui forum ca astazi m-am tinut de cuvant si i-am trimis lui Aconti prin MP, reteta materialului pentru relief GEOPLAST tip 1 . Ii urez si pe aceasta cale mult succes si astept realizarea unei lucrari din acest material . Fac precizarea ca materialul poate fi imbunatatit prin adaugarea altor igrediente . Astept confirmarea !
GEORGE- Admin
Mai facut curioasa, indraznesc sa-ti cer reteta, iarta-mi indrazneala,scuze.As promite in schimb ca urgent m-as apuca de treaba.Pot sa-ti spun ca m-am si gindit la ceva ce te-ar putea ajuta cu proportiile la executia lucrarilor.O zi buna.
grigorescu adriana- Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 53
Localizare : Campina
GEORGE a scris:Aduc la cunostiinta membrilor acestui forum ca astazi m-am tinut de cuvant si i-am trimis lui Aconti prin MP, reteta materialului pentru relief GEOPLAST tip 1 . Astept confirmarea !
vinovat!
am primit cu mare drag si interes reteta
GEORGE a scris:Ii urez si pe aceasta cale mult succes si astept realizarea unei lucrari din acest material.
multumesc!
Aconti- Admin
- Numarul mesajelor : 121
Data de inscriere : 25/06/2009
Localizare : Bucuresti
Doresc si eu inscrierea in acest club,daca se poate...Cu parere de rau pot spune ca am avut multe obiecte ceramice facute de mine,dar care s-au pierdut ,sau au fost facute cadou.Stiu ca nu este acelasi lucru,dar se apropie...putin.
euuuuu- Numarul mesajelor : 127
Data de inscriere : 05/08/2009
Varsta : 48
Localizare : Romania
euuuuu a scris:Doresc si eu inscrierea in acest club,daca se poate...
Desi am observat ca ai o intensa activitate, imi voi face datoria si iti voi explica despe ce este vorba . Pentru a intelege mai bine , te rog sa consulti site'ul de mai jos .
http://materialepictura.com/forum/index.php?PHPSESSID=9596b35eca6d82ad9d6b5f8821d313d7&topic=112.0
Daca consideri ca iti doresti sa faci o lucrare asemanatoare cu acestea, iti voi trimite reteta materialului prin PM, cu obligatia de a posta pe forum o lucrare executata din acel material . Daca esti de acord cu conditiile, te poti considera membru Fan Clubului Reliefistilor pe acest forum . Astept OK'iul tau !
GEORGE- Admin
. Astept OK'iul tau !
Multumesc Promit sa tin secreta aceasta reteta si cu siguranta o sa vedeti lucrari facute de mine din acest material,cat mai curand.
Multumesc Promit sa tin secreta aceasta reteta si cu siguranta o sa vedeti lucrari facute de mine din acest material,cat mai curand.
euuuuu a scris: Promit sa tin secreta aceasta reteta si cu siguranta o sa vedeti lucrari facute de mine din acest material,cat mai curand.
Mihaela, astazi ti-am trimis si tie reteta pentru GEOPLAST Tip 1 . Acest material este un punct de plecare ! . Pentru imbunatatirea calitatii si performantei lui, depinde numai de tine . Toate postarile care le fac cu acest material in sectiunea Round relef sunt doar un indrumar . Te sfatuiesc sa incerci sa creezi propriile-ti creatii .
Cu acest material doresc sa recompensez pe totii membrii activi . Multa putere de creatie ! .
GEORGE- Admin
Multumesc mult George,am primit MP cu reteta
ADEZIUNE ..!
Cu stima si respect, subsemnatu' Adrian Marius Sabau, legitimat cu toate bunele intentii, cer permisiunea de a face parte din onorabilul Dumneavoastra Club ..!
Cu stima si respect, subsemnatu' Adrian Marius Sabau, legitimat cu toate bunele intentii, cer permisiunea de a face parte din onorabilul Dumneavoastra Club ..!
Adi Sabau a scris:ADEZIUNE ..!
SE APROBA !
GEORGE- Admin
Adi Sabau a scris: P.S. Astept cu drag recompensa ..
Chiar acum ti-am trimis miraculoasa reteta ! Sper sa ai parte de frumoase realizari .Creatie usoara !
GEORGE- Admin
Am primit-o si-ti multumesc frumos.
Trebuie sa recunosc: e total originala .. ..!!!!
Saptamana viitoare incerc sa folosesc si eu Geoplastul la vreo lucrare.
Sa vad ce-mi iese ..!
Trebuie sa recunosc: e total originala .. ..!!!!
Saptamana viitoare incerc sa folosesc si eu Geoplastul la vreo lucrare.
Sa vad ce-mi iese ..!
Ma inscriu cu entuziasm!
Vecina mea are peretii bucatariei zugraviti cu acest material de 6 ani,l-a dat cu var de vreo doua ori si este multumita de proprietatile materialului,nu stia cum se numeste in schimb,nu am aflat reteta,doar ca s-a folosit carton ,aracet,mixer...Din doua motive ideea ta este de succes-materialul este ecologic,decoratiunile de acest tip sunt de actualitate si de mare interes,doi -datorita copiilor,a trebuit sa scap atat de plante cat si de vazele din sticla de prin casa,ideea ta imi convine de minune.Astept cu nerabdare sa ma apuc de treaba ca idei am destule.Mercie!
Pintilie Ionela- Numarul mesajelor : 122
Data de inscriere : 19/10/2009
Localizare : Piatra Neamt
Pintilie Ionela a scris:Astept cu nerabdare sa ma apuc de treaba ca idei am destule.Mercie!
Incepand de astazi esti membra cu drepturi depline al Fan clubului reliefistilor si ti-am trimis reteta prin MP, asa cum am promis . Creatie placuta !
GEORGE- Admin
Multumesc!
Am reusit sa fac materialul,am incercat intai cu hartie normala si ziar,este mai greu si atunci am lasat-o imbibata sa vad maine ce-o iesi,astfel am incercat cu banala hartie igienica.Voi posta si lucrarea imediat ce este gata si spre norocul meu am si fabrica de celuloza aproape,mucavaua fiind un carton poros care absoarbe apa mai usor,m-ar ajuta mai mult.
Pintilie Ionela- Numarul mesajelor : 122
Data de inscriere : 19/10/2009
Localizare : Piatra Neamt
Pintilie Ionela a scris:Am reusit sa fac materialul,...Voi posta si lucrarea imediat ce este gata .
Pentru ca observ un interes mai mare pentru acest material si pentru ca se apropie ziua in care voi parasi acest forum, temporar sau pe o perioada nedeterminata iti voi mai posta cateva imagini de aranjamente florale din arhiva personala care consider ca iti vor fi de folos . Urmareste ROUND RELIEF ,,INTRE HOB BY SI ARTA" si vei afla mai multe informatii .
GEORGE- Admin
Subiecte similare
» TARG HANDMADE CAMDEN TAWN MARKET
» relief
» Inscrieri concurs ,,SECTIUNEA DIVERSE TEHNICI DE EXPRIMARE ARTISTICA "
» LUCRARI ARTISTICE IN RELIEF
» Bas relief Londonez
» relief
» Inscrieri concurs ,,SECTIUNEA DIVERSE TEHNICI DE EXPRIMARE ARTISTICA "