Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Discutii libere ,,Totul in afara de Arta" .
+4
marinic
Adi Sabau
crina
GEORGE
8 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Discutii libere ,,Totul in afara de Arta" .
Dar ce tot "trebaluiesti", draga Marinic? Ia te uita la Kizy, ne-a luat-o inainte la toti. Felicitari, Kizy. Eu ma tot chinui sa termin satra asta de tigani. Mai am 3 lulele de facut la el, dar trag de timp
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
Abia mi-au plecat zugravii, si mai am smotruiala de facut... de adus ceva mobila, perdele... tata ma asteapta si el sa-l mai ajut prin gradina, asa ca deocamdata doar la o cafea intru pe forum sa vad ce mai faceti .
Am vazut ca George nu prea mai are nici el timp, probabil e prins cu vreo lucrare, Marius nici el nu a mai postat nimic in galerie,... se pare ca nu avem timpul, linistea si celelalte conditiii necesare pe care trebuie sa le dedicam artei.
Am vazut ca George nu prea mai are nici el timp, probabil e prins cu vreo lucrare, Marius nici el nu a mai postat nimic in galerie,... se pare ca nu avem timpul, linistea si celelalte conditiii necesare pe care trebuie sa le dedicam artei.
marinic- Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 30/09/2010
Varsta : 66
Localizare : Bucuresti
Asa este. Conditiile si timpul nu prea au fost in favoarea artei, in jumatatea anului 2012. Dar ne revenim, no problem. Dupa sezonul de vara Spor la...toate!!!
crina a scris:Asa este. Conditiile si timpul nu prea au fost in favoarea artei, in jumatatea anului 2012. Dar ne revenim, no problem. Dupa sezonul de vara Spor la...toate!!!
Buna seara,
Ce vorbeati de mine ?Am fost si eu putin plecata si gata....
Da,este adevarat,am lucrat cu spor si asta datorita voua,membrilor acestui site.Mi-ati dat un impulssi va multumesc!Am terminat un tablou micut(15x25) si l-am si dat,urmeaza za vi-l arat cat de curand.
kizy- Numarul mesajelor : 109
Data de inscriere : 04/12/2011
Localizare : bucuresti
Eeeee, te barfeam putin,Kizy Dar unde ai fost plecata si tu? Mai, mai, da'toti plecati... Se pare ca, numai eu, sunt cea mai casnicuta. Asteptam sa postezi tabloul si promit ca postez si eu, zilele aceste, pe tiganii aia...
crina a scris:Eeeee, te barfeam putin,Kizy Dar unde ai fost plecata si tu? Mai, mai, da'toti plecati... Se pare ca, numai eu, sunt cea mai casnicuta. Asteptam sa postezi tabloul si promit ca postez si eu, zilele aceste, pe tiganii aia...
Am fost la locuinta mea de vara de la tara
Eheeee..., care va sa zica asa stau treburile, stimabila doamna! Aveti proprietati la tara..., hmmm, cine zice ca romanul e sarac No, bine atunci. Inseamna ca ne expui un tablou cu peisajul de la tara, de unde iti e domeniul
PS: auzi, sa te intreb ceva in soapta. Tu ai mai auzit ceva de Georgica al nostru? Unde-o fi disparut? Mi-e dor de el
PS: auzi, sa te intreb ceva in soapta. Tu ai mai auzit ceva de Georgica al nostru? Unde-o fi disparut? Mi-e dor de el
crina a scris:Eheeee..., care va sa zica asa stau treburile, stimabila doamna! Aveti proprietati la tara..., hmmm, cine zice ca romanul e sarac No, bine atunci. Inseamna ca ne expui un tablou cu peisajul de la tara, de unde iti e domeniul
Daaaaaaaaaa ( , )
De Georgica n-am mai auzit de cand am devenit membru,mi-a urat bun venit si a disparut......
tz,tz,tz.... Sa stii ca a parasit forumul. Ne-a lasat de capul nostru, sa vada cum ne descurcam. Spunea dumnealui ceva de genul asta, dar nu l-am crezut. Eh, uite, noi o sa ne ambitionam si o sa expunem lucrari, de toate genurile, nu numai arta plastica, o sa discutam intre noi si tot nu o sa "murim" fara dansul
E adevarat ca suntem toti ocupati cu viata cotidiana, ca doar suntem amatori si ne castigam existenta cu altceva, dar, din cand in cand, ne mai facem timp si intram pe aici.
Kizy, iti procuri materialele de la Hanul cu tei? Am fost si eu o singura data, in primavara asta si mi-a placut f mult. Daca ma mut in Bucuresti, cred ca imi voi face un obicei sa ma plimb pe Lipscani
E adevarat ca suntem toti ocupati cu viata cotidiana, ca doar suntem amatori si ne castigam existenta cu altceva, dar, din cand in cand, ne mai facem timp si intram pe aici.
Kizy, iti procuri materialele de la Hanul cu tei? Am fost si eu o singura data, in primavara asta si mi-a placut f mult. Daca ma mut in Bucuresti, cred ca imi voi face un obicei sa ma plimb pe Lipscani
Mi-am mai cumparat si de acolo , dar in ultima perioada am cumparat din alta parte.Anul trecut mi-a cumparat o ruda cateva materiale dintr-un depozit din Tulcea.Am cataloagele si mi se pare super aprovizionat.La Hanul cu tei imi place sa merg si sa privesc tablourile expuse.crina a scris:tz,tz,tz.... Sa stii ca a parasit forumul. Ne-a lasat de capul nostru, sa vada cum ne descurcam. Spunea dumnealui ceva de genul asta, dar nu l-am crezut. Eh, uite, noi o sa ne ambitionam si o sa expunem lucrari, de toate genurile, nu numai arta plastica, o sa discutam intre noi si tot nu o sa "murim" fara dansul
Hai, cand vii in Bucuresti ?De exemplu sambata este noaptea muzeelor deschise.As vrea sa merg si eu,daca o sa am cu cine
Mi-ar fi placut, drept sa-ti spun, dar nu cred ca ajung. S-ar putea sa ma mut in Bucuresti, din toamna, cred; si nu stiu pentru cat timp. Asa ca, o sa vizitam galeriile impreuna. Bucurestiul, pt mine, e complet strain, intortocheat si dificil oras. Nici nu prea imi place, dar...., daca e musai ?!
crina a scris:Mi-ar fi placut, drept sa-ti spun, dar nu cred ca ajung. S-ar putea sa ma mut in Bucuresti, din toamna, cred; si nu stiu pentru cat timp. Asa ca, o sa vizitam galeriile impreuna. Bucurestiul, pt mine, e complet strain, intortocheat si dificil oras. Nici nu prea imi place, dar...., daca e musai ?!
Te astept
Ploua,ploua,ploua
Ooo,ce bucurie !
S-asculti cum ploua,
Ce melencolie !
Sper ca nu se supara Bacovia.Eu am ascultat cum ploua pe umbrela,ca am fost prin oras.
Aaa ,am uitat sa va spun ca in Bucuresti ploua de azi dimineata.La voi ploua ?
Si cam ce faceti pe o vreme ca asta.ca este weekend ? Eu incerc sa termin un tablou
Ooo,ce bucurie !
S-asculti cum ploua,
Ce melencolie !
Sper ca nu se supara Bacovia.Eu am ascultat cum ploua pe umbrela,ca am fost prin oras.
Aaa ,am uitat sa va spun ca in Bucuresti ploua de azi dimineata.La voi ploua ?
Si cam ce faceti pe o vreme ca asta.ca este weekend ? Eu incerc sa termin un tablou
Da!....si la Braila,ploua.
Astept si eu ajutorul de handicap,sa-mi cumpar un creion si o guma elastica,dupa care trec la desenat.
Astept si eu ajutorul de handicap,sa-mi cumpar un creion si o guma elastica,dupa care trec la desenat.
Bravooo, Daniel! Bine ca mai poti fi spiritual pe asa o vreme
La noi, nu ca ploua, e POTOP S-au inundat strazi si multe alte zone din oras si judet. Dar..., ce sa-i faci!? Asa e primavara, capricioasa. Dupa amiaza, ploaia a stat, am iesit cu catelul afara, ca sa se faca ca purcelul si sa ma enerveze, apoi am plecat la rude, in Valu lui Traian.
Kizy, poate terminam deodata tablourile si le expunem
Continuarea celor spuse mai sus, asa arata Constanta dupa amiaza
S.O.S. suntem naufragiati...
S.O.S. suntem naufragiati...
Transmisiune speciala de la Londra
Buna dimineata tuturor supravietuitorilor!
Ma bucur ca inca mai existati si ca ati facut fata cu brio tuturor cataclismelor de pe forum.
Ma bucue ca, Crina a facut fata si potopului. Dupa un cod rosu si un cod galben in curand poate se va anunta si un cod verde. Sper sa ma intorc in curand pe forum asa cum sper de foarte mult timp sa se intoarca si alti artisti plastici ratacitori.
Pe curand!
Ma bucur ca inca mai existati si ca ati facut fata cu brio tuturor cataclismelor de pe forum.
Ma bucue ca, Crina a facut fata si potopului. Dupa un cod rosu si un cod galben in curand poate se va anunta si un cod verde. Sper sa ma intorc in curand pe forum asa cum sper de foarte mult timp sa se intoarca si alti artisti plastici ratacitori.
Pe curand!
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Buna dimineataGEORGE a scris:Buna dimineata tuturor supravietuitorilor!
Pe curand!
te asteptam George, ti se simte lipsa!
marinic- Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 30/09/2010
Localizare : Bucuresti
Ooooooo...., ce onoare!!! Carui fapt datoram aceasta duminica surprinzatoare, in mod placut?! Cum de ti-a fost mila, domnule George de umilii tai slujitori, de la Curtea Regelui (George al Londrei) sa ne da-ti o veste despre Inaltimea Voastra? Bine ai revenit, Alteta!
Dupa cum vezi, nu am facut mare lucru, in lipsa ta, dar nici prostii. Cumintzei..., in general
Dupa cum vezi, nu am facut mare lucru, in lipsa ta, dar nici prostii. Cumintzei..., in general
George e viu !!!
Ivanciu Ionut- Numarul mesajelor : 126
Data de inscriere : 20/11/2011
Ivanciu Ionut a scris:George e viu !!!
Ionut esti cam dezamagit, eu cred ca tu te pregateai sa-mi faci si parastasul!
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Risc de R.Kipling(ca raspuns la cele scrise de Ionut la portofoliul meu)
Razand,risti sa pari nebun.
Plangand,risti sa pari sentimental.
Intinzand mana cuiva,
Risti sa te implici.
Tradandu-ti sentimentele,
Risti sa te arati pe tine insuti.
Vorbind in fata multimii despre ideile si visurile tale,
Risti sa pierzi.
Iubind,risti sa nu fii iubit la randul tau
Traind,risti sa mori.
Sperand , risti sa disperi.
Incercand macar,
Risti sa dai gres.
Dar daca nu risti nimic,
Nu ai nimic,
Nu esti nimic......
Razand,risti sa pari nebun.
Plangand,risti sa pari sentimental.
Intinzand mana cuiva,
Risti sa te implici.
Tradandu-ti sentimentele,
Risti sa te arati pe tine insuti.
Vorbind in fata multimii despre ideile si visurile tale,
Risti sa pierzi.
Iubind,risti sa nu fii iubit la randul tau
Traind,risti sa mori.
Sperand , risti sa disperi.
Incercand macar,
Risti sa dai gres.
Dar daca nu risti nimic,
Nu ai nimic,
Nu esti nimic......
Crina,acum am citit mesajul tau cu pana de inspiratie.Si eu am spus ca am incepute multe tablouri dar mi-e mai greu sa le termin ,nu atat din lipsa de timp,cat din teama de a nu le reusi.Asa ca facem un parteneriat,eu le incep si le termini tu. Ce zici?
ha,ha,ha...., buna idee! Ce-ar fi sa incercam? Le comercializam si facem si banii fifty-fifty
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Discutii libere despre Arta si Artisti .
» Discutii libere despre Forum
» Discutii libere -in Atelierul Crinei
» Discutii libere: Atelierul Ancai
» Discutii libere despre regulament .
» Discutii libere despre Forum
» Discutii libere -in Atelierul Crinei
» Discutii libere: Atelierul Ancai
» Discutii libere despre regulament .
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Ian 06, 2017 10:09 am Scris de arbexartdecor