Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Impresii despre ,,Portofoliu Pictura pe sticla si ceramica"
2 participanți
Pagina 1 din 1
Impresii despre ,,Portofoliu Pictura pe sticla si ceramica"
Foarte frumoase lucrarile de pictura pe sticla si ceramica . Tehnica trebuie sa fie interesanta si din acest motiv te invit sa ni te alaturi si sa deschizi un atelier de creatie in sectiunea cu acelasi nume .
Membri forumului vor fi incantati sa afle cat mai multe informatii despre aceasta indeletnicire .
Cristina iti urez si tie
mult succes !
Membri forumului vor fi incantati sa afle cat mai multe informatii despre aceasta indeletnicire .
Cristina iti urez si tie
mult succes !
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Re: Impresii despre ,,Portofoliu Pictura pe sticla si ceramica"
Incepand de astazi te invit in sectiunea ,,Ateliere de creatie" unde ti-am deschis un coltisor personalizat pe numele tau ,,Cristina" . Acolo poti sa-ti desfasori activitatea in domeniul picturii pe sticla si ceramica pe anumite faze si etape de lucru . In acest fel poti furniza informatii despre aceasta tehnica, dar poti primi si raspunsuri la unele probleme cu care te confrunti . Mult succes si tie !
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Re: Impresii despre ,,Portofoliu Pictura pe sticla si ceramica"
multumesc frumos ptr incurajare. despre tehnica nu stiu ce sa spun decat ca "astern" pe suprafata cam ce-mi vine, si ii cam greu sa lucrezi cu vopsea ptr ceramica/sticla/metal, combinandu-le (vopseaua ii cu uscare la rece, este si cu uscare la cald), ptr ca se si intareste destul de repede daca le combini (si va rog sa ma credeti ca-mi place mult sa combin, si le combin de foarte multe ori aiurea ptr a ma surprinde cu rezultatu')... in plus fiind cu uscare la rece vopseaua asta ce-o folosesc este destinata suprafetelor strict decorative (am facut greseala sa pictez o farfurioara cu ceva modele si am pus-o sub un suport ptr ulei parfumat, rezultand intr-un mic dezastru..). poate cand oi avea bani mai multi o sa-ncerc si cea cu uscare la cald. inc-o data multumesc, dupa cum am mai spus intr-un mesaj din sectiunea PICTURA PE STICLA/CERAMICA, n-am aparat foto personal si doar cand imprumut pot posta (stiu ca poate n-as dezamagi daca ar ramane gol acel coltisor deschis de dvs., da' o sa-ncerc sa postez cand vor mai fi alte "subiecte"). o zi buna si succes si dvs.GEORGE a scris:Foarte frumoase lucrarile de pictura pe sticla si ceramica . Tehnica trebuie sa fie interesanta si din acest motiv te invit sa ni te alaturi si sa deschizi un atelier de creatie in sectiunea cu acelasi nume .
Cristina iti urez si tie
mult succes !
cristinap- Numarul mesajelor : 32
Data de inscriere : 20/07/2010
Localizare : Timisoara
Subiecte similare
» Impresii despre ,,Portofolii Desen si pictura" Crina
» Impresii despre ,,Portofoliu pictura Mariana"
» Impresii despre ,,Portofoliu pictura Kizi"
» Impresii despre: "Portofoliu pictura Aconti"
» Impresii despre ,,Portofoliu pictura" PANTIRU GABRIELA
» Impresii despre ,,Portofoliu pictura Mariana"