Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Impresii despre ,,Portofoliu pictura Kizi"
5 participanți
Pagina 1 din 1
Impresii despre ,,Portofoliu pictura Kizi"
kizy a scris:OK,te rog frumos,pune o vorba buna si pentru mine la echipa aceea de cleaningGEORGE a scris:crina a scris:Fiindca nu s-a facut curatenie in portofoliul Lui kizy (ma gandesc ca urmeaza) imi permit sa mai comentez aici.
Daca se va solicita curatenia cunosc eu o echipa de cleaning care poate face acest lucru.
Astept o comanda ferma!
Multumesc!
Imi cer scuze dar echipa de clineri a fost foarte ocupata saptamana asta, asa ca de-abia astazi si-a gasit timp . Acum pentru ca este foarte curat va invit sa intrati in expozitie.
https://artisti-plastici.forumgratuit.ro/t1085-portofoliu-pictura-kizy#10447
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Re: Impresii despre ,,Portofoliu pictura Kizi"
Foarte frumos portofoliu. Ma impresioneaza, in special, portretele, pentru cat sunt de reusite si pentru numarul lor. Eu stiu ca, a lucra portrete e cel mai greu in ale picturii, mai ales cand vrei sa si semene cu modelul. Felicitari kizy
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
Multumesc mult George !
Multumesc Crina ! parerea mea este ca orice gen al picturii este greu, fie ca e portret peisaj,compozitie sau natura statica,dar pe primul loc ,ca grad de dificultate, mi se pare ca este compozitia.Si ca dovada,ca mi se pare grea compozitia,nu am pictat nici una.
Tin sa va anunt ca am mai postat un vas cu flori inceput acum trei ani.
Multumesc Crina ! parerea mea este ca orice gen al picturii este greu, fie ca e portret peisaj,compozitie sau natura statica,dar pe primul loc ,ca grad de dificultate, mi se pare ca este compozitia.Si ca dovada,ca mi se pare grea compozitia,nu am pictat nici una.
Tin sa va anunt ca am mai postat un vas cu flori inceput acum trei ani.
kizy- Numarul mesajelor : 109
Data de inscriere : 04/12/2011
Varsta : 66
Localizare : bucuresti
Pai ce e compozitia? Cum se defineste compozitia in pictura? Cine da raspunsul corect?!
[quote="crina"]Pai ce e compozitia? Cum se defineste compozitia in pictura? Cine da raspunsul corect?! [/quot
M-ai prins !acum hai s-o dreg am si eu o compozitie dar numai cu un personaj,mi se par dificile cele cu mai multe personaje
Compozitia este un gen al picturii care infatiseaza unul sau mai multe personaje in cursul unei actiuni.Intalnim compozitie istorica(trateaza subiecte istorice),compozitie religioasa (cuprinde scene inspirate din Biblie)si compozitie de gen,care trateaza subiecte din viata de toate zilele.
M-ai prins !acum hai s-o dreg am si eu o compozitie dar numai cu un personaj,mi se par dificile cele cu mai multe personaje
Compozitia este un gen al picturii care infatiseaza unul sau mai multe personaje in cursul unei actiuni.Intalnim compozitie istorica(trateaza subiecte istorice),compozitie religioasa (cuprinde scene inspirate din Biblie)si compozitie de gen,care trateaza subiecte din viata de toate zilele.
Poate am inteles eu gresit, dar compozitia in pictura nu se refera srict la personaje.,, Intr-un spatiu plastic, prin organizarea elementelor de limbaj plastic (puncte, linii, culori, forme) dupa anumite principii, se creeaza o forma unitara numita compozitie plastica
cu alte cuvinte o campozitie reprezinta tot ceea ce este pictat de la pata plata,la pata picturala, linii, pucte...etc totul'' .
cu alte cuvinte o campozitie reprezinta tot ceea ce este pictat de la pata plata,la pata picturala, linii, pucte...etc totul'' .
marinic- Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 30/09/2010
Localizare : Bucuresti
Hei, alooo..., opriti-va ca m-ati ametit Marinic, crezi ca predai la scoala? Numai acolo preda mult si nu intelegeam nimic, fiindca incepeam sa ma plictisesc, sa casc si sa caut guma pe sub masa
Eu cred ca o compozitie in pictura inseamna o lucrare dupa capul tau, tema ti-o alegi, cu personaje, cu oale, cu mere, peisaje...orice. Nu am studiat pe internet, fiindca mi-e lene s-o fac, e prea cald si-mi fierbe deja creierul Dar ma gandesc eu... , ca nu s-ar mai numi compozitie daca am "plagia" dar sa ne inspiram un piculet, putem???
Ei, lasati ca, acusica intra Daniel si ne lamureste, dupa ce ne trage o mustruluiala pt cat de unculti suntem si ne mai si consideram artisti
Eu cred ca o compozitie in pictura inseamna o lucrare dupa capul tau, tema ti-o alegi, cu personaje, cu oale, cu mere, peisaje...orice. Nu am studiat pe internet, fiindca mi-e lene s-o fac, e prea cald si-mi fierbe deja creierul Dar ma gandesc eu... , ca nu s-ar mai numi compozitie daca am "plagia" dar sa ne inspiram un piculet, putem???
Ei, lasati ca, acusica intra Daniel si ne lamureste, dupa ce ne trage o mustruluiala pt cat de unculti suntem si ne mai si consideram artisti
kizy a scris:M-ai prins !acum hai s-o dreg am si eu o compozitie dar numai cu un personaj,mi se par dificile cele cu mai multe personaje
Daca tot te-am prins, expune-l!
GEORGE- Admin
crina a scris: Dar ma gandesc eu... , ca nu s-ar mai numi compozitie daca am "plagia" dar sa ne inspiram un piculet, putem???
Crina vad ca ti-i cam dor de lup pe care cred ca l-am inebunit iar cu aceasta compozitie.
Dupa parerea mea compozitia este culegerea de informatii din diverse domenii pe care incerci sa le transpui pe panza intr-un mod artistic unic si cat mai personal.
GEORGE- Admin
Crina tu ai adresat intrebarea si tot tu te superi?Daca acum iti fierbe creierul de la caldura,citeste la iarnacrina a scris:Hei, alooo..., opriti-va ca m-ati ametit Marinic, crezi ca predai la scoala? Numai acolo preda mult si nu intelegeam nimic, fiindca incepeam sa ma plictisesc, sa casc si sa caut guma pe sub masa
Eu ma refeream la compozitia ca gen al picturii pe langa peisaj,portret si natura statica.marinic a scris: Poate am inteles eu gresit, dar compozitia in pictura nu se refera srict la personaje.,, Intr-un spatiu plastic, prin organizarea elementelor de limbaj plastic (puncte, linii, culori, forme) dupa anumite principii, se creeaza o forma unitara numita compozitie plastica
Compozitia plastica este ce ati spus si tu si ceilalti,organizarea elementelor de limbaj plastic(punctul,linia,forma plana,valoarea si culoarea) , cu ajutorul mijloacelor de expresie(contrastul,ritmul,armonia,proportia,echilibrul,simetria,asimetria,suprapunerea,juxtapunerea).
Pata plata se intalneste in artele decorative,culoarea este asezata uniform.
Daca pana acum eram corigenta, acum am ramas repetenta. Clar.
marinic a scris: Poate am inteles eu gresit, dar compozitia in pictura nu se refera srict la personaje.,, Intr-un spatiu plastic, prin organizarea elementelor de limbaj plastic (puncte, linii, culori, forme) dupa anumite principii, se creeaza o forma unitara numita compozitie plastica
Un raspuns corect!... amiabil, te felicit!
Ultima editare efectuata de catre Daniel in Vin Iul 27, 2012 5:54 am, editata de 2 ori
GEORGE a scris:crina a scris: Dar ma gandesc eu... , ca nu s-ar mai numi compozitie daca am "plagia" dar sa ne inspiram un piculet, putem???
Crina vad ca ti-i cam dor de lup pe care cred ca l-am inebunit iar cu aceasta compozitie.
Dupa parerea mea compozitia este culegerea de informatii din diverse domenii pe care incerci sa le transpui pe panza intr-un mod artistic unic si cat mai personal.
Multumesc,George!...posibil, da sau nu.Pur si simplu, aproape ca ma face sa zambesc!...la care diplomatia,tardiv,nu o pot mentine.
Ultima editare efectuata de catre Daniel in Vin Iul 27, 2012 6:50 am, editata de 1 ori
Trecand printr-o mica paranteza!...pana si femeia este o compozitie.Fie privind prin imanenta sau prin transcedentalitatea ei(...de la creatia lui Adam).
...O legenda povesteste.
Ca la inceputul lumii cand Dumnezeu s-a hotarat sa creeze femeia el vazu ca epuizase toate materialele in barbat si ca nu mai dispunea de nimic...
In fata dilemei si dupa o profunda meditatie, iata ce a facut...
A luat rotunzimea lunii,suavele curbe ale valurilor,tandra adevarata a zorelelor,miscarea tremurala a frunzelor,silueta zvelta a palmierului,tenta delicata a florilor,privirea indragostita a cerbului si veselia razelor de soare,timiditatea randunicii,vanitatea paunului,suavitatea lebedei,duritatea diamantului,blandetea porumbelului,cruzimea tigrului,ardoarea focului si raceala zapezii.
El a amestecat ingredientele atat de diverse a format femeia si a daruit-o barbatului.
Dupa o saptamana,barbatul vine si spune: Doamne,creatura pe care mi-ai daruit-o,ma face nefericit,ea imi cere toata atentia mea,nu ma lasa niciodata singur,vorbeste mult,plange fara motiv,ma face sa sufar....
Ti-o inapoiez,nu mai vreau sa traiesc cu ea...
-Bine,raspunse Dumnezeu si a luat femeia.
Dupa o saptama,barbatul revine si spune:
Doamne,ma simt singur de cand ti-am dat inapoiat creatura pe care ai facut-o pentru mine,ea canta si juca alaturi de mine,ea ma privea cu tandrete,privirea ei ma mangaia,ea radea si rasul ei era ca o muzica,ea era frumoasa si atingerea ei era dulce.
Doamne te implor ,da-mi-o inapoi,nu mai pot trai fara ea...
...O legenda povesteste.
Ca la inceputul lumii cand Dumnezeu s-a hotarat sa creeze femeia el vazu ca epuizase toate materialele in barbat si ca nu mai dispunea de nimic...
In fata dilemei si dupa o profunda meditatie, iata ce a facut...
A luat rotunzimea lunii,suavele curbe ale valurilor,tandra adevarata a zorelelor,miscarea tremurala a frunzelor,silueta zvelta a palmierului,tenta delicata a florilor,privirea indragostita a cerbului si veselia razelor de soare,timiditatea randunicii,vanitatea paunului,suavitatea lebedei,duritatea diamantului,blandetea porumbelului,cruzimea tigrului,ardoarea focului si raceala zapezii.
El a amestecat ingredientele atat de diverse a format femeia si a daruit-o barbatului.
Dupa o saptamana,barbatul vine si spune: Doamne,creatura pe care mi-ai daruit-o,ma face nefericit,ea imi cere toata atentia mea,nu ma lasa niciodata singur,vorbeste mult,plange fara motiv,ma face sa sufar....
Doamne,ma simt singur de cand ti-am dat inapoiat creatura pe care ai facut-o pentru mine,ea canta si juca alaturi de mine,ea ma privea cu tandrete,privirea ei ma mangaia,ea radea si rasul ei era ca o muzica,ea era frumoasa si atingerea ei era dulce.
Frumoasa descriere Marius, dealtfel observasem ca muza ta este femeia ))
marinic- Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 30/09/2010
Localizare : Bucuresti
marinic a scris:Frumoasa descriere Marius, dealtfel observasem ca muza ta este femeia ))
....Multumesc,Mariana!...o curiozitate de moment.
Ultima editare efectuata de catre Daniel in Dum Iul 29, 2012 6:24 am, editata de 1 ori
Daniel a scris:
...O legenda povesteste.
Mai Marius stii ce am constatat eu,...tu esti ca si acea femeie. In ciuda faptului ca de multe ori am dori sa traim fara tine, cateodata constatam ca ne lipsesti si am dori sa fi alaturi de noi. Iti sta foarte bine cand esti rational si transmiti mesaje pozitive dar nu inteleg in ruptul capului de ce uneori esti asa de agresiv si cauti sa aduci unele jigniri semenilor tai.
GEORGE- Admin
Fiecare dintre noi, avem o personalitate, cel putin dubla. Depinde care parte domina Ce zicea de Bachus??? De la degustarea de vinuri ti se trage poetismul firii tale, draga Daniel?
Cand e agresiv, Daniel e dominat de Ares, zeul razboiului
Cand e agresiv, Daniel e dominat de Ares, zeul razboiului
Subiecte similare
» Impresii despre ,,Portofoliu pictura Mariana"
» Impresii despre: "Portofoliu pictura Aconti"
» Impresii despre ,,Portofoliu pictura" PANTIRU GABRIELA
» Impresii despre ,,Portofoliu Pictura pe sticla si ceramica"
» Impresii despre "portofoliu" Catalina