ARTISTI PLASTICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Castigatorul celei de a III-a editii a concursului ARS LONGA, VITA BREVIS

Ultimele subiecte
» Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2017
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  EmptyVin Ian 06, 2017 10:09 am Scris de arbexartdecor

» SARBATORI SI SARBATORITI
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  EmptyLun Ian 02, 2017 11:01 pm Scris de crina

» Poezii Katalina
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  EmptyLun Noi 14, 2016 9:40 am Scris de katalina

» Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2016
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  EmptyJoi Ian 14, 2016 3:30 pm Scris de arbexartdecor

» Arbex Art Decor te invita la expozitia de pictura ''Natura cu Fluturi''
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  EmptySam Oct 31, 2015 6:16 pm Scris de arbexartdecor

» O noua tabara de pictura pentru incepatori
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  EmptyVin Sept 11, 2015 12:40 pm Scris de arbexartdecor

» Hai sa ne-ntalnim 14 iunie
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  EmptyMier Iun 17, 2015 10:57 pm Scris de crina

» Tabara de pictura Hobby Art - Apuseni
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  EmptyJoi Iun 04, 2015 3:03 pm Scris de arbexartdecor

» Indian
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  EmptySam Mai 02, 2015 8:44 pm Scris de termitawoodworks

» Pirografie I. Tibor
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  EmptySam Mai 02, 2015 8:39 pm Scris de termitawoodworks

» lucrare
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  EmptySam Mai 02, 2015 8:25 pm Scris de termitawoodworks

» pirografie
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  EmptyMier Apr 29, 2015 1:05 pm Scris de Vizitator

eMAG

Abstract
PARTENERI

Link Exchange
Comunitatea Artistilor Plastici Amatori Top66 Statistici
Promovare Gratuita - Top123

Change language forum

Impresii despre ,,Portofolii Marius"

+2
crina
GEORGE
6 participanți

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  Empty Impresii despre ,,Portofolii Marius"

Mesaj  GEORGE Joi Noi 18, 2010 8:56 am

Frumoasa prezentare de desene, demna pentru un mare creator .
Am speranta ca ne vei m-ai surprinde si cu alte expuneri ! Very Happy

Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Joi Noi 18, 2010 12:38 pm, editata de 1 ori
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK

Sus In jos

Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  Empty Re: Impresii despre ,,Portofolii Marius"

Mesaj  Vizitato Joi Noi 18, 2010 9:53 am

..............

Ultima editare efectuata de catre Marius in Joi Sept 15, 2011 12:16 am, editata de 1 ori

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  Empty Re: Impresii despre ,,Portofolii Marius"

Mesaj  crina Joi Noi 18, 2010 10:46 am

Domne',frumoase rau desenele astea simple Shocked ale domniei voastre.
Ma innebuneste 'coana' Nefertiti tongue
crina
crina

Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta

Sus In jos

Mesaj  GEORGE Joi Noi 18, 2010 11:49 am

Marius a scris:-Mai incet colega cu aceasta demnitate ,,a marelui creator".

Asta-i parerea mea si te rog sa mi-o respectii ! Twisted Evil
Impresesia ta despre tine poate ca nici nu vreau sa o cunosc . Oricum dai dovada de o reala ,,modestie" Very Happy
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  crina Sam Noi 20, 2010 6:26 pm

Marius a scris:Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  634010843384535226
Ce titlu are aceasta lucrare? Mi se pare f interesanta:)
De ce toate lucrarile tale au cate una sau mai multe dungi orizontale?
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Sam Noi 20, 2010 6:59 pm

...............

Ultima editare efectuata de catre Marius in Joi Sept 15, 2011 12:17 am, editata de 1 ori

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  GEORGE Sam Noi 20, 2010 7:01 pm

crina a scris:
De ce toate lucrarile tale au cate una sau mai multe dungi orizontale?

Iar m-a starnit Crina si inainte de a raspunde Marius, dati-mi voie sa raspund eu la aceasta intrebare .
Cred ca este vorba de ,,stiinta conceptiei" . V-ati intrebat vre-odata de ce si cum, ne-am nascut !
Eu va pot spune ca din punctul meu de vedere facem parte din ,,calculul probabilitatilor" al universului(un fel de 6 din 49) . V-ati gandit vre-odata ca am fost alesi din milioane la puterea ,,n" de frati si surori care nu au avut sansa noastra de a trece prin aceasta viata .
Daca va uitati atent la acea creatie artistica sunt mai multe reprezentari ale sufletelor care asteapta un semn divin pentru a incepe viata, dar numai unul il primeste .
Lucrarea este un indemn la ,,reflexie si meditatie" !
Poate ca nu mi-am gasit cuvintele potrivite, dar cred ca am trecut acea bariera pentru a percepe o creatie, dar stati linistiti inca nu m-am dilit, am incercat sa dau o expicatie logica .
Sunt foarte curios ce explicatie da Marius, dar sunt sigur ca si Crina sta la cotitura, sau si alti membri ? Twisted Evil
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Sam Noi 20, 2010 7:35 pm

............

Ultima editare efectuata de catre Marius in Joi Sept 15, 2011 12:17 am, editata de 1 ori

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Sam Noi 20, 2010 7:45 pm

,,,,,,,,,,,

Ultima editare efectuata de catre Marius in Joi Sept 15, 2011 12:18 am, editata de 1 ori

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Sam Noi 20, 2010 7:50 pm

..........

Ultima editare efectuata de catre Marius in Joi Sept 15, 2011 12:18 am, editata de 1 ori

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  crina Sam Noi 20, 2010 8:01 pm

GEORGE a scris:V-ati intrebat vre-odata de ce si cum, ne-am nascut !

Ma intreb asta fiecare zi tongue

V-ati gandit vre-odata ca am fost alesi din milioane la puterea ,,n" de frati si surori care nu au avut sansa noastra de a trece prin aceasta viata .

Mai degraba...NESANSA decat sansa Twisted Evil Suntem retrimisi pe pamant pt a ne indrepta pacatele,a invata lectiile.Cei care stau la rand in tabloul lui Marius,fac parte dintre cei care au fost repetenti si chiulangii dintr-o alta viata si sunt retrimisi la"scoala de corectie" Twisted Evil Twisted Evil
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  GEORGE Sam Noi 20, 2010 8:08 pm

Marius a scris:Aceasta lucrare la modul cel mai sincer,ezitam de multe ori sa o expun virtual fiind oarecum neancrezator in felul in care privitorul o va analiza conceptual .

Sa inteleg ca nu ai vrut sa te cobori la nivelul nostru ! Evil or Very Mad
Am glumit ! Vezi tu aceasta greseala o fac toti . Avem retineri sa prezentam o lucrare de frica ca nu va fi bine primita de privitori . Complet fals ! Din acest motiv am separat comentariile de portofolii . Toti ne spunem parerea, dar asta nu inseamna ca detinem adevarul absolut ! Parerea mea !
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  crina Sam Noi 20, 2010 8:37 pm

Adevarul e ca aceasta lucrare a atras f mult atentia si indruma spre meditatie...
Macar sa te intrebi:"ce a vrut sa zica cu asta???" scratch
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  GEORGE Sam Noi 20, 2010 8:48 pm

crina a scris:Mai degraba...NESANSA decat sansa Twisted Evil Suntem retrimisi pe pamant pt a ne indrepta pacatele,a invata lectiile.Cei care stau la rand in tabloul lui Marius,fac parte dintre cei care au fost repetenti si chiulangii dintr-o alta viata si sunt retrimisi la"scoala de corectie" Twisted Evil Twisted Evil

Mai Crina de cate ori vrei sa-ti spun ca trebuie sa vorbesti in ,,termeni artistici" .
De ex. ;
- in loc de repetenti ai fi putut spune ,,studiosi"
- in loc de chiulangi ai fi putut spune ,,absenti"
- in loc de scoala de corectie ai fi putut spune ,,reevaluare educationala" .

Dar chiar daca ar fi ,,o cosmogenie a universului " sau ,, a fi sau a nu fi" sau ,, o creatie embrionala" suntem oameni si am avut sansa sa ne nastem oameni si nu ii inteleg niciodata pe cei care renunta voluntar la aceasta viata . Dar daca nu ne-am fi nascut oameni, am fi putut fi foarte bine animale (asta nu inseamna ca unii, nu si sunt ! Twisted Evil ) sau plante sau oricare vietate de pe planeta . Na ca am ajuns si filozof ! Twisted Evil
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Sam Noi 20, 2010 9:13 pm

...............

Ultima editare efectuata de catre Marius in Joi Sept 15, 2011 12:19 am, editata de 1 ori

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  crina Sam Noi 20, 2010 9:14 pm

Uite,despre asta imi place mie sa vorbesc(printre alte subiecte de ordin"cosmologic" sau filozofic Smile
Eu ma indoiesc ca ne-am putea naste animale intr-o viata viitoare sau plante,pt ca,in geneza e un 'pasaj' care spune ca in ziua a 6 a , Dumnezeu a zis: „Să dea pământul vieţuitoare după soiul lor, vite, târâtoare şi fiare pământeşti, după soiul lor."
Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ.”
Deci,daca EL nu a amestecat soiurile,de ce sa le amestecam noi? Dar,George are dreptate;oamenii le cam amesteca Twisted Evil
Si de aceea cred ca,nici spiritele reincarnate din oameni,nu se vor naste animale sau plante in viata urmatoare.N-ar avea sens evolutia omului si omul a evoluat spiritual,dar si "tehnic" E mai frumusel decat acum milioane de ani Twisted Evil
Eu nu sunt darwin=ista sa cred ca omul a fost maimuta.Sunt simpatice ele,dar...,daca ar fi asa,de ce de milioane de ani,nici o maimuta nu a mai evoluat?
Sau,oamenii le-a stricat genele bietelor maimute?! Twisted Evil
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  crina Sam Noi 20, 2010 9:19 pm

In alta ordine de idei,fi-ti atenti la fraza asta:Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră;
Care"noastra"??? scratch
Cati Dumnezei au participat la facerea lumii?
Dupa cum se vede treaba,religia ar pierde teren daca omul ar fi mai atent la texte tongue
Pt mine nu e un soc,pt ca eu,oricum am alta varianta despre crearea omului Twisted Evil
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  crina Sam Noi 20, 2010 10:12 pm

lol! lol! lol!
"Sarpe de incredere" auzi?!
Eu ,personal,nu as avea incredere intr-un sarpe,dar Cleopatra.....treaba ei.A avut si a sfarsit tragic Twisted Evil
Oare tu ai fost.Marius,sarpele "de la san" care i-a provocat moartea Cleopatrei??? Twisted Evil
crina
crina

Sus In jos

Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  Empty Interesant proiect !

Mesaj  GEORGE Dum Noi 21, 2010 10:37 am

Marius, ai inceput un proiect interesant si ai convingerea ca il voi urmarii cu un real interes ! Sunt convins ca toti membrii ,,sunt cu ochii pe tine" ! Very Happy
Mult succes !
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Quasimodo Mar Noi 23, 2010 6:59 am

şters

Ultima editare efectuata de catre Quasimodo in Mar Sept 13, 2011 11:18 pm, editata de 1 ori

Quasimodo

Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 19/11/2010

Sus In jos

Mesaj  AncaManuela Mier Noi 24, 2010 9:06 am

Sunt extrem de impresionata de felul in care apare femeia in lucrarile tale, Marius. Pare a fi centrul universului, creatia si evolutia de care vorbeati voi acum ceva timp. Ar trebui sa fim magulite ca avem printre noi un poet atat de erudit al imaginii feminine. E o galerie nepretuita de imagini.

Ultima editare efectuata de catre AncaManuela in Mier Noi 24, 2010 10:34 am, editata de 1 ori
AncaManuela
AncaManuela

Numarul mesajelor : 172
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 49
Localizare : Vaslui

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Mier Noi 24, 2010 10:06 am

-Cu stima,multumesc pentru aceste cuvinte frumoase,Manuela.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  crina Dum Dec 12, 2010 4:26 pm

Cum reusesti,frate,sa creezi frumusetile astea de lucrari....!!! Shocked
Eu cu intraga familie stam si ne uitam uluiti,la ele Smile
Artist,ce mai.....! Very Happy
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Dum Dec 12, 2010 5:02 pm

aaaaa...... sincer, habar nu am,cred ca prietena noastra ,,Arta'' este vinovata, acestei ambitii artistice.In privinta consideratiei de ,,artist'' nu ma aventurez cu astfel de prestante, oferind loc celor care se considera prin cuvant artisti adevarati.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  AncaManuela Lun Dec 13, 2010 6:15 am

Marius, sunt absolut impresionata! Calul acela e fantastic. Cu toata modestia ta, sa stii ca ai tot respectul meu ca artist.
AncaManuela
AncaManuela

Numarul mesajelor : 172
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 49
Localizare : Vaslui

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum