Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Impresii despre ,,Portofolii Marius"
+2
crina
GEORGE
6 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Impresii despre ,,Portofolii Marius"
Frumoasa prezentare de desene, demna pentru un mare creator .
Am speranta ca ne vei m-ai surprinde si cu alte expuneri !
Am speranta ca ne vei m-ai surprinde si cu alte expuneri !
Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Joi Noi 18, 2010 12:38 pm, editata de 1 ori
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Re: Impresii despre ,,Portofolii Marius"
..............
Ultima editare efectuata de catre Marius in Joi Sept 15, 2011 12:16 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Domne',frumoase rau desenele astea simple ale domniei voastre.
Ma innebuneste 'coana' Nefertiti
Ma innebuneste 'coana' Nefertiti
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
Marius a scris:-Mai incet colega cu aceasta demnitate ,,a marelui creator".
Asta-i parerea mea si te rog sa mi-o respectii !
Impresesia ta despre tine poate ca nici nu vreau sa o cunosc . Oricum dai dovada de o reala ,,modestie"
GEORGE- Admin
Ce titlu are aceasta lucrare? Mi se pare f interesanta:)Marius a scris:
De ce toate lucrarile tale au cate una sau mai multe dungi orizontale?
...............
Ultima editare efectuata de catre Marius in Joi Sept 15, 2011 12:17 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
crina a scris:
De ce toate lucrarile tale au cate una sau mai multe dungi orizontale?
Iar m-a starnit Crina si inainte de a raspunde Marius, dati-mi voie sa raspund eu la aceasta intrebare .
Cred ca este vorba de ,,stiinta conceptiei" . V-ati intrebat vre-odata de ce si cum, ne-am nascut !
Eu va pot spune ca din punctul meu de vedere facem parte din ,,calculul probabilitatilor" al universului(un fel de 6 din 49) . V-ati gandit vre-odata ca am fost alesi din milioane la puterea ,,n" de frati si surori care nu au avut sansa noastra de a trece prin aceasta viata .
Daca va uitati atent la acea creatie artistica sunt mai multe reprezentari ale sufletelor care asteapta un semn divin pentru a incepe viata, dar numai unul il primeste .
Lucrarea este un indemn la ,,reflexie si meditatie" !
Poate ca nu mi-am gasit cuvintele potrivite, dar cred ca am trecut acea bariera pentru a percepe o creatie, dar stati linistiti inca nu m-am dilit, am incercat sa dau o expicatie logica .
Sunt foarte curios ce explicatie da Marius, dar sunt sigur ca si Crina sta la cotitura, sau si alti membri ?
GEORGE- Admin
............
Ultima editare efectuata de catre Marius in Joi Sept 15, 2011 12:17 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
,,,,,,,,,,,
Ultima editare efectuata de catre Marius in Joi Sept 15, 2011 12:18 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
..........
Ultima editare efectuata de catre Marius in Joi Sept 15, 2011 12:18 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
GEORGE a scris:V-ati intrebat vre-odata de ce si cum, ne-am nascut !
Ma intreb asta fiecare zi
V-ati gandit vre-odata ca am fost alesi din milioane la puterea ,,n" de frati si surori care nu au avut sansa noastra de a trece prin aceasta viata .
Mai degraba...NESANSA decat sansa Suntem retrimisi pe pamant pt a ne indrepta pacatele,a invata lectiile.Cei care stau la rand in tabloul lui Marius,fac parte dintre cei care au fost repetenti si chiulangii dintr-o alta viata si sunt retrimisi la"scoala de corectie"
Marius a scris:Aceasta lucrare la modul cel mai sincer,ezitam de multe ori sa o expun virtual fiind oarecum neancrezator in felul in care privitorul o va analiza conceptual .
Sa inteleg ca nu ai vrut sa te cobori la nivelul nostru !
Am glumit ! Vezi tu aceasta greseala o fac toti . Avem retineri sa prezentam o lucrare de frica ca nu va fi bine primita de privitori . Complet fals ! Din acest motiv am separat comentariile de portofolii . Toti ne spunem parerea, dar asta nu inseamna ca detinem adevarul absolut ! Parerea mea !
GEORGE- Admin
Adevarul e ca aceasta lucrare a atras f mult atentia si indruma spre meditatie...
Macar sa te intrebi:"ce a vrut sa zica cu asta???"
Macar sa te intrebi:"ce a vrut sa zica cu asta???"
crina a scris:Mai degraba...NESANSA decat sansa Suntem retrimisi pe pamant pt a ne indrepta pacatele,a invata lectiile.Cei care stau la rand in tabloul lui Marius,fac parte dintre cei care au fost repetenti si chiulangii dintr-o alta viata si sunt retrimisi la"scoala de corectie"
Mai Crina de cate ori vrei sa-ti spun ca trebuie sa vorbesti in ,,termeni artistici" .
De ex. ;
- in loc de repetenti ai fi putut spune ,,studiosi"
- in loc de chiulangi ai fi putut spune ,,absenti"
- in loc de scoala de corectie ai fi putut spune ,,reevaluare educationala" .
Dar chiar daca ar fi ,,o cosmogenie a universului " sau ,, a fi sau a nu fi" sau ,, o creatie embrionala" suntem oameni si am avut sansa sa ne nastem oameni si nu ii inteleg niciodata pe cei care renunta voluntar la aceasta viata . Dar daca nu ne-am fi nascut oameni, am fi putut fi foarte bine animale (asta nu inseamna ca unii, nu si sunt ! ) sau plante sau oricare vietate de pe planeta . Na ca am ajuns si filozof !
GEORGE- Admin
...............
Ultima editare efectuata de catre Marius in Joi Sept 15, 2011 12:19 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Uite,despre asta imi place mie sa vorbesc(printre alte subiecte de ordin"cosmologic" sau filozofic
Eu ma indoiesc ca ne-am putea naste animale intr-o viata viitoare sau plante,pt ca,in geneza e un 'pasaj' care spune ca in ziua a 6 a , Dumnezeu a zis: „Să dea pământul vieţuitoare după soiul lor, vite, târâtoare şi fiare pământeşti, după soiul lor."
Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ.”
Deci,daca EL nu a amestecat soiurile,de ce sa le amestecam noi? Dar,George are dreptate;oamenii le cam amesteca
Si de aceea cred ca,nici spiritele reincarnate din oameni,nu se vor naste animale sau plante in viata urmatoare.N-ar avea sens evolutia omului si omul a evoluat spiritual,dar si "tehnic" E mai frumusel decat acum milioane de ani
Eu nu sunt darwin=ista sa cred ca omul a fost maimuta.Sunt simpatice ele,dar...,daca ar fi asa,de ce de milioane de ani,nici o maimuta nu a mai evoluat?
Sau,oamenii le-a stricat genele bietelor maimute?!
Eu ma indoiesc ca ne-am putea naste animale intr-o viata viitoare sau plante,pt ca,in geneza e un 'pasaj' care spune ca in ziua a 6 a , Dumnezeu a zis: „Să dea pământul vieţuitoare după soiul lor, vite, târâtoare şi fiare pământeşti, după soiul lor."
Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ.”
Deci,daca EL nu a amestecat soiurile,de ce sa le amestecam noi? Dar,George are dreptate;oamenii le cam amesteca
Si de aceea cred ca,nici spiritele reincarnate din oameni,nu se vor naste animale sau plante in viata urmatoare.N-ar avea sens evolutia omului si omul a evoluat spiritual,dar si "tehnic" E mai frumusel decat acum milioane de ani
Eu nu sunt darwin=ista sa cred ca omul a fost maimuta.Sunt simpatice ele,dar...,daca ar fi asa,de ce de milioane de ani,nici o maimuta nu a mai evoluat?
Sau,oamenii le-a stricat genele bietelor maimute?!
In alta ordine de idei,fi-ti atenti la fraza asta:Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră;
Care"noastra"???
Cati Dumnezei au participat la facerea lumii?
Dupa cum se vede treaba,religia ar pierde teren daca omul ar fi mai atent la texte
Pt mine nu e un soc,pt ca eu,oricum am alta varianta despre crearea omului
Care"noastra"???
Cati Dumnezei au participat la facerea lumii?
Dupa cum se vede treaba,religia ar pierde teren daca omul ar fi mai atent la texte
Pt mine nu e un soc,pt ca eu,oricum am alta varianta despre crearea omului
"Sarpe de incredere" auzi?!
Eu ,personal,nu as avea incredere intr-un sarpe,dar Cleopatra.....treaba ei.A avut si a sfarsit tragic
Oare tu ai fost.Marius,sarpele "de la san" care i-a provocat moartea Cleopatrei???
Interesant proiect !
Marius, ai inceput un proiect interesant si ai convingerea ca il voi urmarii cu un real interes ! Sunt convins ca toti membrii ,,sunt cu ochii pe tine" !
Mult succes !
Mult succes !
GEORGE- Admin
şters
Ultima editare efectuata de catre Quasimodo in Mar Sept 13, 2011 11:18 pm, editata de 1 ori
Quasimodo- Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 19/11/2010
Sunt extrem de impresionata de felul in care apare femeia in lucrarile tale, Marius. Pare a fi centrul universului, creatia si evolutia de care vorbeati voi acum ceva timp. Ar trebui sa fim magulite ca avem printre noi un poet atat de erudit al imaginii feminine. E o galerie nepretuita de imagini.
Ultima editare efectuata de catre AncaManuela in Mier Noi 24, 2010 10:34 am, editata de 1 ori
AncaManuela- Numarul mesajelor : 172
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 49
Localizare : Vaslui
-Cu stima,multumesc pentru aceste cuvinte frumoase,Manuela.
Vizitato- Vizitator
Cum reusesti,frate,sa creezi frumusetile astea de lucrari....!!!
Eu cu intraga familie stam si ne uitam uluiti,la ele
Artist,ce mai.....!
Eu cu intraga familie stam si ne uitam uluiti,la ele
Artist,ce mai.....!
aaaaa...... sincer, habar nu am,cred ca prietena noastra ,,Arta'' este vinovata, acestei ambitii artistice.In privinta consideratiei de ,,artist'' nu ma aventurez cu astfel de prestante, oferind loc celor care se considera prin cuvant artisti adevarati.
Vizitato- Vizitator
Marius, sunt absolut impresionata! Calul acela e fantastic. Cu toata modestia ta, sa stii ca ai tot respectul meu ca artist.
AncaManuela- Numarul mesajelor : 172
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 49
Localizare : Vaslui
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Impresii despre ,,Portofolii Pictura" Adi Sabau
» Impresii despre ,,Portofolii pictura " George
» Impresii despre ,,Portofolii Pictura" AncaManuela
» Impresii despre ,,Portofolii Pictura si Grafica" Iancu
» Impresii despre portofolii desen si pictura Roxanax
» Impresii despre ,,Portofolii pictura " George