ARTISTI PLASTICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Castigatorul celei de a III-a editii a concursului ARS LONGA, VITA BREVIS

Ultimele subiecte
» Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2017
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  - Pagina 3 EmptyVin Ian 06, 2017 10:09 am Scris de arbexartdecor

» SARBATORI SI SARBATORITI
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  - Pagina 3 EmptyLun Ian 02, 2017 11:01 pm Scris de crina

» Poezii Katalina
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  - Pagina 3 EmptyLun Noi 14, 2016 9:40 am Scris de katalina

» Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2016
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  - Pagina 3 EmptyJoi Ian 14, 2016 3:30 pm Scris de arbexartdecor

» Arbex Art Decor te invita la expozitia de pictura ''Natura cu Fluturi''
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  - Pagina 3 EmptySam Oct 31, 2015 6:16 pm Scris de arbexartdecor

» O noua tabara de pictura pentru incepatori
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  - Pagina 3 EmptyVin Sept 11, 2015 12:40 pm Scris de arbexartdecor

» Hai sa ne-ntalnim 14 iunie
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  - Pagina 3 EmptyMier Iun 17, 2015 10:57 pm Scris de crina

» Tabara de pictura Hobby Art - Apuseni
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  - Pagina 3 EmptyJoi Iun 04, 2015 3:03 pm Scris de arbexartdecor

» Indian
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  - Pagina 3 EmptySam Mai 02, 2015 8:44 pm Scris de termitawoodworks

» Pirografie I. Tibor
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  - Pagina 3 EmptySam Mai 02, 2015 8:39 pm Scris de termitawoodworks

» lucrare
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  - Pagina 3 EmptySam Mai 02, 2015 8:25 pm Scris de termitawoodworks

» pirografie
Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  - Pagina 3 EmptyMier Apr 29, 2015 1:05 pm Scris de Vizitator

eMAG

Abstract
PARTENERI

Link Exchange
Comunitatea Artistilor Plastici Amatori Top66 Statistici
Promovare Gratuita - Top123

Change language forum

Impresii despre ,,Portofolii Marius"

+2
crina
GEORGE
6 participanți

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  - Pagina 3 Empty Re: Impresii despre ,,Portofolii Marius"

Mesaj  Vizitato Dum Dec 26, 2010 9:11 am

Marius a scris:-De ce, am ales acest proiect !?!...Privind aceasta fotografie, am descoperit, o legatura interioara, la care m-a marcat,calcand in picioare evolutia umana,prin care a atras inconstient ,urmari lipsite de stare si spirit.

Eu cred Marius ca nu ai descoperit o legatura interioara, tu de fapt ai descoperit ceea ce noi descoperim deseori dar nu ne dam seama sau mai bine spus nu dam importanta, ai descoperit de fapt ,,frumusetea interiaora" a fiintei umane . Vezi tu unii oameni sunt frumosi pe din'afara, alti sunt pe din'auntru . Rareori aceste insusiri le are omul ,,pa'mandoua !
Parerea mea !
Ar fii interesant de aflat de fapt,...ce apreciem mai mult la un om ;
- frumusetea exterioara
- frunusetea interiaora
- pe amandoua .
Spuneti-va si voi parerea !

Acest mesaj este o provocare pentru toti membri forumului . Twisted Evil

Poate ca am exagerat ceva mai mult cu a mea descriere Twisted Evil

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Impresii despre ,,Portofolii  Marius"  - Pagina 3 Empty Re: Impresii despre ,,Portofolii Marius"

Mesaj  GEORGE Dum Dec 26, 2010 9:21 am

Marius a scris:
Poate ca am exagerat ceva mai mult cu a mea descriere Twisted Evil

Nu stiu de ce te simti mereu vinovat pentru ceea ce simti si ceea ce scrii la un moment dat . Nu ai exagerat cu nimic, ai deschis doar un subiect, care dupa parerea mea este destul de interesant si ar trebui dezvoltat . Abia astept parerea celorlalti ! Laughing
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK

Sus In jos

Mesaj  crina Dum Dec 26, 2010 2:55 pm

GEORGE a scris: Vezi tu unii oameni sunt frumosi pe din'afara, alti sunt pe din'auntru . Rareori aceste insusiri le are omul ,,pa'mandoua !
Parerea mea !
Ar fii interesant de aflat de fapt,...ce apreciem mai mult la un om ;
- frumusetea exterioara
- frunusetea interiaora
- pe amandoua .
Spuneti-va si voi parerea ! Twisted Evil

Ohoooo,am putea elabora o intreaga teza pe marginea acestui subiect si tot nu am reusi sa spunem tot.
De exemplu,oamenii inzestrati de la natura cu multe calitati fizice ar zice ca apreciaza frumusetea exterioara,cei mai putin inzestrati fizic ar zice ca cea interioara.
Parerea me,clasandu-ma in cea de-a doua categorie,zic ca e bine sa fie cate ceva din amandoua si ca frumusetea interioara,cu tot ce implica ea e cea mai de pret. Smile Bineinteles ca,nu stiu daca as putea trai langa Quasimodo(cel de la notre-damme,nu cel de pe forum)oricat de mult i-as aprecia eu frumusetea. Twisted Evil
Si mai e o chestie:frumusetea e relativa,ca timpul lui Einstein:nu-i frumos ce e frumos,e frumos ce-mi place mie.Si poate sa imi placa persoana care mi se potriveste,care ma completeaza,care imi mangaie sufletul,nu persoana care pozeaza in reviste.
Pe de alta parte,personal,urasc barbatii frumosi;aceia sunt plini de ei si adesea prosti.Au o vanitate iesita din comun,afiseaza in doni juani,cei cu 1000 de femei.Bleah! Mad
Eu vreau un barbat al meu,nu al tuturor,nu al camerelor de filmat. Twisted Evil
Sunt mai multe de spus,mai astept si parerea altora.Acum ma pregatesc ca am musafiri.
O zi buna tuturor,la multi ani,din nou! santa
crina
crina

Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta

Sus In jos

Mesaj  marinic Lun Dec 27, 2010 11:38 am

Frumusetea exterioara paleste daca cea interiora nu exista, iar frumusetea interioara da stralucire si farmec celei exterioare(... daca ti-a mai dat si mama natura un strop cat de mic...e si mai bine) Frumusetea interioara este rodul unei lucrari a mai multor persoane... ceva de la Domnul, ceva de la parinti dar cel mai mult de la persoana in sine si cat de mult isi doreste acest lucru . Va dau un exemplu,.. fetita mea,.. atunci cand nu este multumita de cate ceva estetic ca nu-i sta parul bine ,ca parca rochia are ceva, in fine ca nu se mai vede frumoasa incep sa discut cu ea diverse subiecte, o provoc sa-mi dea sfaturi, si atunci o trimit in fata oglinzii sa vada ce fata luminoasa are si cum ii sclipesc ochii ,..frumusetea tine de sufletul omului .

marinic

Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 30/09/2010
Varsta : 66
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj  crina Lun Dec 27, 2010 11:41 am

Mariussss?????? Shocked
Total diferit in aceasta poza decat in cea de dinainte.Care e mai reala??? santa (intreaba ,nimeni altcineva decat, curioasa Crina)
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  lily ursu Mar Dec 28, 2010 8:35 am

Te felicit Marius pentru ,,Ingerasul Domnului'' cu siguranta in final aceasta lucrare va fi speciala.si cum...,,finis coronat opus'' nu ma indoiesc ca va fi uimitoare.Mult succes in continuare!
lily ursu
lily ursu

Numarul mesajelor : 150
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 56
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Mar Dec 28, 2010 9:29 am

Onorat,Lily.Multumesc .

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  crina Mier Ian 05, 2011 11:22 pm

Rasuceste imaginea,domnu' Marius tongue
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  crina Lun Ian 10, 2011 5:10 pm

Uratzei mai suntem la nastere.... affraid
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Lun Ian 10, 2011 5:27 pm

crina a scris:Uratzei mai suntem la nastere.... affraid

da asa este....

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  marinic Joi Ian 13, 2011 8:33 am

Nu pot sa cred ca in pirografie poate iesi asa ceva !.. esti un adevarat artist Marius !..eu nu vazusem pana acum pirogravate dacat niste contururi de imgini facute pe placaj de cineva care se mandrea nespus cu talentul sau .Te felicit !

marinic

Sus In jos

Mesaj  marinic Sam Feb 12, 2011 2:27 pm

Marius nu vrei sa ne dai cateva detalii despre noua ta lucrare ? este frumoasa si pe mine ma intereseaza tot ce tine de nibunia asta de culori ,... acum o sa te sacai si pe tine cu intrebarile ca pe George, si sper sa nu te superi.

marinic

Sus In jos

Mesaj  marinic Mar Mar 08, 2011 1:50 pm

Marius, eu nu am cuvinte sa exprim admiratia pentru ceea ce faci tu Exclamation nu-mi vine sa cred ca o pirografie poate arata astfel, e pur si simplu o fotagrafie .Trebuie sa faci ceva pentru a nu irosi acest talent Exclamation

marinic

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum