ARTISTI PLASTICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Castigatorul celei de a III-a editii a concursului ARS LONGA, VITA BREVIS

Ultimele subiecte
» Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2017
TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 EmptyVin Ian 06, 2017 10:09 am Scris de arbexartdecor

» SARBATORI SI SARBATORITI
TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 EmptyLun Ian 02, 2017 11:01 pm Scris de crina

» Poezii Katalina
TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 EmptyLun Noi 14, 2016 9:40 am Scris de katalina

» Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2016
TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 EmptyJoi Ian 14, 2016 3:30 pm Scris de arbexartdecor

» Arbex Art Decor te invita la expozitia de pictura ''Natura cu Fluturi''
TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 EmptySam Oct 31, 2015 6:16 pm Scris de arbexartdecor

» O noua tabara de pictura pentru incepatori
TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 EmptyVin Sept 11, 2015 12:40 pm Scris de arbexartdecor

» Hai sa ne-ntalnim 14 iunie
TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 EmptyMier Iun 17, 2015 10:57 pm Scris de crina

» Tabara de pictura Hobby Art - Apuseni
TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 EmptyJoi Iun 04, 2015 3:03 pm Scris de arbexartdecor

» Indian
TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 EmptySam Mai 02, 2015 8:44 pm Scris de termitawoodworks

» Pirografie I. Tibor
TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 EmptySam Mai 02, 2015 8:39 pm Scris de termitawoodworks

» lucrare
TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 EmptySam Mai 02, 2015 8:25 pm Scris de termitawoodworks

» pirografie
TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 EmptyMier Apr 29, 2015 1:05 pm Scris de Vizitator

eMAG

Abstract
PARTENERI

Link Exchange
Comunitatea Artistilor Plastici Amatori Top66 Statistici
Promovare Gratuita - Top123

Change language forum

TATE MODERN COLLECTION

+4
Eugen MALIC
Aconti
Adi Sabau
GEORGE
8 participanți

Pagina 4 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

In jos

TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 Empty Re: TATE MODERN COLLECTION

Mesaj  GEORGE Joi Oct 07, 2010 9:45 am

crina a scris:Uffff..... Rolling Eyes Nu am mai facut teme de cand eram la scoala in halul asta No
Faci tu ce faci si ne "fortezi"sa ne scolim,sa devenim autodidacti....
Hmmmm...,ai fler de psihopedagog si,probabil,cunosti si niscaiva tehnici de manipulare Evil or Very Mad

Uite Crina despre ce este vorba .
Site'ul asta poate ca este citit si de oameni care au studii superiore in domeniu, critici de arta, mari galeristi de arta, artisti de geniu(in viata) dar pe care noi nu-i cunoastem deoarece ni s-a interzis sa le pomenim numele pe acest forum pentru ca le stricam imaginea si reputatia . Noi vrem sa le demonstram ca pe langa o salata de vinete, o fasole sau un peste prajit am auzit si de pictori celebri expusi in marile galeri ale lumii . Nu vreau sa fiu rautacios dar pun pariu ca nici ei nu-i cunosc, cu toata scoala lor . Twisted Evil
Toti acestia pomeniti mai sus ar putea sa intre pe forum si sa spuna ;
Uite mai prostilor pentru ca sunteti niste needucati sa va explic eu despre ce este vorba si cu ce se mananca arta si istoria ei,...s.a.m.d.
Te-ai intrebat vre-odata de ce nu intra nici un ,,asa zis intelectual" sa vorbeasca cu noi !
Sa-ti spun eu, de ce ! Pentru ca nu vor sa coboare la nivelul nostru . Evil or Very Mad
Ma opresc aici deoarece mai incep sa spun alte prostii Twisted Evil
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK

Sus In jos

Mesaj  GEORGE Joi Oct 07, 2010 10:36 am

crina a scris:

Cei nascuti in 1923 si 1928 sa-i mai spuna cine-o vrea ca eu am obosit Neutral

A mai ramas ;
1932
1921-2008
1912-2004

Dupa ce vor fi ghiciti si acestia din urma, va voi spune cum va continua jocul .
Castigatorul acestui joc cu siguranta va avea o mare surpriza deoarece mai trebuie sa indeplineasca inca o conditie pentru a intra in posesia marelui trofeu . Twisted Evil
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  AncaManuela Joi Oct 07, 2010 11:19 am

GEORGE a scris:
Toti acestia pomeniti mai sus ar putea sa intre pe forum si sa spuna ;
Uite mai prostilor pentru ca sunteti niste needucati sa va explic eu despre ce este vorba si cu ce se mananca arta si istoria ei,...s.a.m.d.
Te-ai intrebat vre-odata de ce nu intra nici un ,,asa zis intelectual" sa vorbeasca cu noi !
Sa-ti spun eu, de ce ! Pentru ca nu vor sa coboare la nivelul nostru . Evil or Very Mad
Ma opresc aici deoarece mai incep sa spun alte prostii Twisted Evil

Haide, George, daca n-ai nu stiu ce studii inalte, esti needucat ? Am vazut eu specimene care sunt ''educati'' da' nu stiu sa lege doua vorbe.
''Sa se coboare la nivelul nostru?'' zici. Da' ce, ei au idee care e nivelul nostru? Cred ca aici, pe forum sunt niste ''resurse umane'' de nici nu banuiesc ''ei''. Eu una sunt incantata sa fiu aici, printre voi, ma simt in largul meu, imi place ce fel de oameni am gasit aici, sunteti intr-adevar resursa mea de omenie, talent, frumos, bun simt. Asta consider eu INALTA SOCIETATE.
Hai... ca v-am ridicat in slavi de o sa vi se suie la cap. king
AncaManuela
AncaManuela

Numarul mesajelor : 172
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 49
Localizare : Vaslui

Sus In jos

Mesaj  crina Joi Oct 07, 2010 2:51 pm

Bravo,Anca,ne-ai razbunat pe toti Razz cheers
Si George are dreptate;daca "studiem" in particular,cum ne permite timpul,putem deveni mai valorosi decat multi cu scoala Wink
Plus de asta,o facem si cu placere Smile
crina
crina

Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta

Sus In jos

Mesaj  crina Joi Oct 07, 2010 2:58 pm

GEORGE a scris:
De aici ai ghicit doar pe Very Happy ;
Ernst Ludwig Kirchner (1880–1938)
- Joan Miró (1893-1983)
Léger (Joseph Fernand Henri Léger) 1881 - 1955
Georges Braque (1882 - 1963)

Doamneeee,dar ce se potrivesc anii la atat de multi pictori!!!! Rolling Eyes
Mai in gluma mai in serios,sa vezi ce de "carte"invat eu;asa imi trebuie daca nu am facut-o cand trebuia tongue
Dupa ce terminam cu.....treaba asta,pe care ai propus-oiti voi propune si eu ceva;daca tot esti "invatacelul"nostru.
Scutesc si eu banii de cursuri si de profesori in particular tongue
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  crina Joi Oct 07, 2010 2:59 pm

Laughing Laughing Laughing
Ai vazut ce am facut??????????????????
Am pastrat acoladele,asa cum m-ai invatat lol! lol! lol!
Le-am pastrat,dar....prost Rolling Eyes
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  GEORGE Joi Oct 07, 2010 8:34 pm

crina a scris: Laughing Laughing Laughing
Ai vazut ce am facut??????????????????
Am pastrat acoladele,asa cum m-ai invatat lol! lol! lol!
Le-am pastrat,dar....prost Rolling Eyes

Daca ai mai multe acolade, pastreaza doar acolada care te intereseaza de la inceputul si sfarsitul citatului .
Hai ca esti pe drumul cel bun ! Very Happy
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 Empty Magda Cordell

Mesaj  GEORGE Joi Oct 07, 2010 9:13 pm

crina a scris:
Dupa ce terminam cu.....treaba asta,pe care ai propus-o iti voi propune si eu ceva;daca tot esti "invatacelul" nostru.
Scutesc si eu banii de cursuri si de profesori in particular tongue

Uite cum facem Crina ! Eu sunt ,,profesor universitar" si predau Istoria si teoria artelor iar tu vei fi ,,asistenta mea" tot universitara . Pentru ca am vazut ca sti sa cauti materiale si sti sa le si postezi vom face in felul urmator . Eu postez pictorul cu una sau mai multe lucrari din expozitia ,,Tate Modern " iar tu atasezi materialul despre pictorul respectiv . Pentru ca sa nu fie obositor vom posta in fiecare seara cate un pictor celebru . Daca si alti membri doresc sa ni se alature sa-si anunte prezenta si ii fac si pe ei asistenti universitari pentru ca am foarte multe posturi disponibile .

Astazi o voi prezenta pe Magda Cordell . ( Nu radeti Smile orice asemanare cu anumite cuvinte din limba romana se exclud ) . Alaturi de creatia acestei artiste voi expune si prezentarea originala din expozitie .

TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 Dsc01185t

TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 Dsc01186o

Asistenta mea Crina va prezenta un material cu viata si opera acestei artiste Twisted Evil
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 Empty Magda Cordell McHale

Mesaj  crina Vin Oct 08, 2010 3:36 am

TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 2qvr055

artist şi savant, sa nascut pe 24 iunie 1921. Ea a murit pe 21 februarie 2008, în vârstă de 86 ani

Magda Cordell(Lustigova) s-a nascut intr-o familie de negustori de cereale, în Ungaria,a fugit in Egipt si Palestina,unde s-a refugiat
în timpul celui de-al doilea război mondial pentru a scăpa de persecuţiile naziste. Aici, ea a găsit de lucru ca translator pentru secrete britanice şi a întâlnit prima oară pe soţul ei, Frank Cordell , de asemenea, lucra pentru serviciile secrete britanice.
Dupa razboi, se intoarce la Londra

Magda Cordell a fost un artist,futurist si educator, căsătorita cu Frank Cordell, directorul muzical al EMI,. ea a fost o figură regulate la Institutul format nou de Artă Contemporană, Londra, precum şi un membru fondator al Grupului Independent. Grupul Independent, sau IG, cum a fost numit, este cel mai bine cunoscut pentru faptul că a lansat Pop Art.
De-a lungul anilor 1950 şi 1960 Cordell explorat interesul ei în procesele de creaţie şi iconografie corporale într-o serie de mari dimensiuni, picturi monumentale şi-media monoprints mixte. Rayner Banham a inclus o fotografie de "Figura" (1955), în articolul său "Brutalismul Nou" în Architectural Review (decembrie 1955), alături de munca de Nigel Henrderson, Eduardo Paolozzi şi Smithsons.

Cordell a avut o expoziţie de colaje şi monotipuri la ICA în 1955 şi cu picturile ei de la Hanovra Gallery, Londra, în 1956. Ea a colaborat cu Richard Hamilton şi John McHale în "Aceasta este ziua de maine" la Galeria de Arta Whitchapel, Londra, în 1956.
La sfarsitul anilor ’60 a divortat de Cordell , s-a căsătorit mai târziu cu John McHale şi s-au mutat în America în 1961.

Ea şi soţul ei au devenit rapid o parte integrantă a avangardei artistice din mediul Institutului de Artă Contemporană . Ei au fost implicaţi activ în Grupul Independent (IG) (1952-1956)

În 1968, s-au mutat la Binghamton, New York, unde au pus bazele Centrului de Studii integrativa la Universitatea de Stat din New York.

După moartea lui John McHale în 1978, Magda McHale a fost invitat la Buffalo, New York a fost numita Profesor Emerit, la Universitatea din Buffalo, Statele Unite ale Americii
(principalul obiectiv al centrului a fost tendinţelor globale, schimburi inter-generaţii în gândire şi impactul noilor tehnologii asupra culturii contemporane), precum şi un membru al Academiei Mondiale de Artă şi Ştiinţă şi munca ei se desfăşoară în mai multe colecţii publice majore, inclusiv Tate Gallery, Londra şi Albright-Knox, Buffalo, New York.

Picturile sale au un character sensual,agresiv si primitivist.In reprezentarea femeii nu este preocupata de notiunile traditionale de frumusete, descrie forme feminine distorsionate ce reflecta capacitatea de rezistenta a corpului uman si ideea ca exista in fiinta umana un instinct salbatic de fecunditate si energie,in stare latenta.Descrie angoasa de la mijlocul secolului 20.
Stilul sau de lucru este expressiv si puternic influentat de Arta Bruta si de pictori precum Jean Dubuffet si Vols.
________________________________________________________________________________________ la sfârşitul anilor 1980, Magda s-a mutat la Departamentul de Planificare (mai târziu Departamentul de Planificare Urbană şi Regională).
În anul 2000 ea a înzestrat Fellowship McHale la Şcoala de Buffalo Universitatea de Arhitectura si Planificare pentru a susţine activitatea de proiectare, care speculeaza cu privire la impactul noilor tehnologii. [2]

Magda Lustigova,Cordell,McHall intotdeauna îmbrăcata elegant, cu un accent maghiar , o prezenta teatrala cu o tigara între degete, s-a remarcat ca o femeie exotica. In ultimii ani ,din ce in ce mai fragila,neavand copii a fost ingrijita de ex-studentii si prietenii ei.
A murit la Buffalo ,New York,la 21 februarie 2008,la varsta de 86 de ani.
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  crina Vin Oct 08, 2010 3:46 am

Asistenta ta ,Crina,te roaga,sa faci bine si sa gasesti artisti cu biografii in limba romana,pt ca,mi-am mancat o noapte intreaga cautand cea mai buna titrare si incercand sa dau cea mai corecta interpretare acestei artiste,pe care,desi o apreciez pt cariera ei,NU IMI PLACE DELOC CUM PICTEAZA affraid No
Daca vei continua in acest mod,domnule profesor universitar,imi depun demisia,pt ca,eu nu mai am timp sa mai pictez,nu mai spun ca mai trebuie sa si gospodaresc,ca ma dau ai mei afara din casa Rolling Eyes
Multumesc pt intelegere.
Si....apropo,nici un nou candidat la postul de asistent scratch Question Question Question
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  GEORGE Vin Oct 08, 2010 8:03 am

crina a scris:Asistenta ta ,Crina,te roaga,sa faci bine si sa gasesti artisti cu biografii in limba romana,pt ca,mi-am mancat o noapte intreaga cautand cea mai buna titrare si incercand sa dau cea mai corecta interpretare acestei artiste,pe care,desi o apreciez pt cariera ei,NU IMI PLACE DELOC CUM PICTEAZA affraid No
Daca vei continua in acest mod,domnule profesor universitar,imi depun demisia,pt ca,eu nu mai am timp sa mai pictez,nu mai spun ca mai trebuie sa si gospodaresc,ca ma dau ai mei afara din casa Rolling Eyes
Multumesc pt intelegere.
Si....apropo,nici un nou candidat la postul de asistent scratch Question Question Question

De ras am mai ras eu in viata, Very Happy dar sa-mi de-a lacrimile, nu prea Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy .
Lasand gluma la o parte, acum cred ca ti-ai dat seama Crina draga, cat a muncit un om sa creeze atatea sectiuni despre arta, pentru ca voi sa aveti unde sa va documentati . Nu ! nu este vorba de mine este vorba de prietenul meu (virtual bineinteles) Eugen Malic . Daca el nu ar fi existat, nici acest forum nu ar fi existat si nici noi nu ne-an fi cunoscut . Din acest motiv dati-mi voie pe aceasta cale sa-i multumesc foarte mult si sa-i transmit toata stima si respectul meu .
Iata cateva exemple ;
https://artisti-plastici.forumgratuit.ro/mari-pictori-romani-f42/
https://artisti-plastici.forumgratuit.ro/mari-pictori-straini-f20/
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 Empty Anunt importat ! Cautam urgent asistent universitar

Mesaj  GEORGE Vin Oct 08, 2010 8:32 am

crina a scris:
Multumesc pt intelegere.

Crina demisia este acceptata, insa cu preaviz . Vei sta alaturi de mine pana voi gasi un nou asistent Twisted Evil . Dar nu-ti fa griji sunt foarte multi care vor sa-ti ia locul Very Happy . Poate sa dureze doar doua trei zile, sau poate doua trei saptamani, dar sigur voi gasi asistent in doua trei luni, sau poate chiar in doi trei ani . Pana atunci Crina esti pedepsita sa ramai alaturi de mine ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  GEORGE Vin Oct 08, 2010 12:57 pm

Asteptam si parerea celorlalti despre aceasta artista sau despre cei care vor urma . Trebuie sa-i respectam munca Crinei pentru ca la noapte nu isi va mai pierde timpul in cautarea materialului pentru documentare si sincer sa fiu, nu as vrea sa se supere pe noi ! Evil or Very Mad
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  crina Vin Oct 08, 2010 2:49 pm

" Dar nu-ti fa griji sunt foarte multi care vor sa-ti ia locul . Poate sa dureze doar doua trei zile, sau poate doua trei saptamani, dar sigur voi gasi asistent in doua trei luni, "
Fooaarteee incurajator....!!! Multumesc,m-am mai linistit

Rolling Eyes Rolling Eyes

crina
crina

Sus In jos

Mesaj  crina Vin Oct 08, 2010 2:54 pm

Picturile sale au un character sensual,agresiv si primitivist.In reprezentarea femeii nu este preocupata de notiunile traditionale de frumusete, descrie forme feminine distorsionate ce reflecta capacitatea de rezistenta a corpului uman si ideea ca exista in fiinta umana un instinct salbatic de fecunditate si energie,in stare latenta.Descrie angoasa de la mijlocul secolului 20.
Stilul sau de lucru este expressiv si puternic influentat de Arta Bruta si de pictori precum Jean Dubuffet si Vols.

Dar ,te rog sa-mi spui daca am dat o interpretare corecta la "incalceala"aia de titrare dintre multele gasite pe net.Doamneeeee,ca prost mai traduc!! Rolling Eyes
Eu cel putin,recunosc ca nu stapanesc limba engleza... Neutral
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  crina Vin Oct 08, 2010 3:24 pm

TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 29zy1oo

Femeie

Serios?! scratch
Si eu sunt...televizor tongue

Scuza-ma,George,ca am postat una dintre lucrari,dar daca tu nu o faci.....
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  GEORGE Vin Oct 08, 2010 6:04 pm

crina a scris: Dar ,te rog sa-mi spui daca am dat o interpretare corecta la "incalceala"aia de titrare dintre multele gasite pe net.Doamneeeee,ca prost mai traduc!! Rolling Eyes
Eu cel putin,recunosc ca nu stapanesc limba engleza... Neutral

Vrei sa spui ca tu ai tradus tot materialul Question Evil or Very Mad
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  GEORGE Vin Oct 08, 2010 6:07 pm

crina a scris:

Scuza-ma,George,ca am postat una dintre lucrari,dar daca tu nu o faci.....

Ce sa te scuz, nu esti tu asistenta mea Exclamation Twisted Evil
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 Empty Asger Jorn 1914 - 1973

Mesaj  GEORGE Vin Oct 08, 2010 9:50 pm

TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 Dsc01187f

TATE MODERN COLLECTION - Pagina 4 Dsc01188f

Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Vin Oct 08, 2010 10:06 pm, editata de 1 ori
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  crina Vin Oct 08, 2010 9:56 pm

Fii mai atent,profesore,la sensul frazei:

o interpretare corecta la "incalceala"aia de titrare dintre multele gasite pe net.Doamneeeee,ca prost mai traduc!!
Eu cel putin,recunosc ca nu stapanesc limba engleza...

Concluzia:
am spicuit din incalcelile de traduceri gasite pe net;asa sunt traducerile pe google,zici ca traduce un chinez,din limba engleza in romana si ca ar citi de la dreapta a stanga,asa sunt de proaste si de neinteles traducerile Rolling Eyes

Doamneeeee,ca prost mai traduc!!

Ei (de pe google)traduc prost nu EU;eu as fi tradus bine daca as fi fost poliglota sau macar bilingva,dar,dupa cum nu sunt.....,nu-mi ramane decat sa imi bat capul cu......"prostii-glotii"astia Evil or Very Mad

Eheheeeee....... Laughing ,ce te-ai gandit tu si pt o fractiune de secunda?!
"Mamaaaaaaa,ce desteapta e astaaaa....,peste ce "inteligenta"am dat....

tongue
Sorry....,n-ai noroc.... Twisted Evil

Dar,uite,o sa iti trimit un text sa imi spui si ce si cat intelegi si cum ai interpreta tu.
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  crina Vin Oct 08, 2010 10:03 pm

." Deşi ultima parte a vieţii ei a fost public dedicat cercetării ei în sociologie şi "futurist", ea însăşi s-a privit ca un pictor în primul rând
lucrări artistice McHale au fost caracterizate de configurare expresiv şi puternic influenţate de Arta Brut de pictori continentale, cum ar fi Jean Dubuffet şi Wols. Ca o voce feminină rară în acest moment, preocuparea McHale cu forma de sex feminin explorate întrebări existenţiale. Ei suprafete texturate, impasto descriu forme distorsionate că puţin o dată să reflecte capacitatea de rezistenţă a corpului uman şi descrie angoasa la mijlocul secolului 20. McHale de lucru a fost recunoscut în articole şi expoziţii de zi, iar influent critic Reyner Banham inclus o ilustrare de munca ei sa în 1955 articolul "Brutalismul Nou", în Revista de arhitectura. McHale prezentat ei monotipuri şi colaje într-o expoziţie 1955, la Institutul de Artă Contemporană (ICA) şi picturile ei la Galeria Hanovra în 1956, cu expoziţii mai târziu la Universitatea din Buffalo. [2]

Contemporan locuit critici pe calităţile de lucrări "senzual, agresiv şi primitivist. "Ei reprezentare a femeilor nu este preocupat cu noţiunile tradiţionale de frumusete sau a valorilor culturale tradiţionale. . . Rezultatul poate fi monstruos şi fără compromisuri, dar în acest vârstă de corsete, cosmetice, automatizare şi sex celuloid, ea ne-ar putea face nici un rău să fi şocat înapoi în realizarea că există încă latent în fiinţa umană un instinct sălbatic, fecunditatea şi de energie ". [2] În ciuda acestui fapt vista nou de arta, ea a rămas în propria munca ei unswayed de libertăţile şi alura de imagini populare şi menţinut angajamentul ei pentru figuranţi."

Daca ma chinuiam sa traduc ei,din engleza,oricum iesea mai bine traducerea Twisted Evil
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  crina Vin Oct 08, 2010 10:07 pm

Dar de traducerea asta ce zici?Cum as fi putut ei interpreta asta?
Mi-a fost rusine.... Embarassed
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  crina Vin Oct 08, 2010 10:09 pm

Întotdeauna îmbrăcat elegant, cu un accent maghiar grele şi, de obicei, cu o ţigară teatral a avut loc între degetele ei, Magda McHale s-au remarcat ca un exotic pe fundalul prostituată de decădere din partea de capital.
crina
crina

Sus In jos

Mesaj  GEORGE Vin Oct 08, 2010 10:19 pm

crina a scris:."Daca ma chinuiam sa traduc ei,din engleza,oricum iesea mai bine traducerea Twisted Evil

Textul din limba engleza a fost pus pe un program de traducere in limba romana .
Eu zic sa nu ne mai batem capul, daca nu-i tradus inseamna ca nu este cunoscut Very Happy ! Eu voi posta lucrarea si prezentarea originala in Limba engleza . Daca gasim vre-un material tradus bine, il vom posta, dar daca nu, nu ! Nu vreau sa-mi pun asistenta la munci suplimentare . Razz

Ultima editare efectuata de catre GEORGE in Vin Oct 08, 2010 10:35 pm, editata de 1 ori
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  GEORGE Vin Oct 08, 2010 10:30 pm

crina a scris:
Eheheeeee....... Laughing ,ce te-ai gandit tu si pt o fractiune de secunda?!
"Mamaaaaaaa,ce desteapta e astaaaa....,peste ce "inteligenta"am dat....

Sincer sa fiu asa am crezut Very Happy . Dar daca era chiar asa iti propuneam sa fi asistenta mea aici la Londra, pentru ca eu nu stapanesc bine nici limba romana Twisted Evil .
GEORGE
GEORGE
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos