Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Impresii despre ,,Portofolii Desen si pictura" Crina
+7
Pintilie Ionela
AncaManuela
marinic
lily ursu
craiovaeug
crina
GEORGE
11 participanți
Pagina 2 din 5
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Impresii despre ,,Portofolii Desen si pictura" Crina
Cred ca este fericita ca i-ai facut un asa tablou, ca si fiica mea cu toate ca nu prea am reusit-o .
marinic- Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 30/09/2010
Varsta : 66
Localizare : Bucuresti
M-am certat o ora cu ea, asta seara; tine, neaparat, sa ii dau tabloul , altfel ma ameninta ca ma da in judecata fiindca i-am folosit imaginea. In ultima instanta, a ramas sa stranga bani si sa imi plateasca munca ), daca vrea tabloul acasa, ca degeaba nu i-l dau. I-am mai facut un portret pictura si vreo 3 in creion, dar ea e...."tiganca".....
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
Bravo,Crina!Frumoasa compozitie.Felicitari si la cat mai multe.
Vizitato- Vizitator
Multumesc. Asemenea, Marius ))
Crina, ma impresionezi ca de obicei. Ti-am mai spus-o si repet, imi place aerul acela rustic pe care il degaja lucrarile tale. N-am mai avut ocazia sa te felicit pentru ''Carul cu boi'', dar o fac acum, imi place si compozitia cu ''Fata din vie'', dar mai ales m-a impresionat ultima lucrare pe care ai dedicat-o celui pe care-l iubesti( cred c-am sa-ti fur ideea).
AncaManuela- Numarul mesajelor : 172
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 49
Localizare : Vaslui
Multumesc pentru apreciere,Anca. Sunt foarte incantata de faptul ca lucrarile mele plac . Cu portretul...., cred ca e cadoul cel mai potrivit la zile aniversare ) Iar cu micile mele lucrari cu tema religioasa "am fericit niste madame de varste rezonabile" care le-au postat pe pereti, la locuri de cinste
Crina, faci tu ce faci si vrei sa ne fie dor de mare, cazinoul acela numai tu poti sa-l redai asa de bine, cum am vazut si in cealalta pictura.
Se pare ca nu doar te documentai ci mai aveai putin sa-l termini Imi place cum a iesit
Multumesc mult, Mariana, draguta ca intotdeauna, dar si tu "m-ai dat gata" cu trandafirii aia
Reducere la tacere
Ideea este superba,expresia la fel nu-mi dau seama despre tuse,interesant si pe panza daca reusesti sa te exprimi la fel si in culoare.ai mult talent
Pintilie Ionela- Numarul mesajelor : 122
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 43
Localizare : Piatra Neamt
Nu imi dau seama la care lucrare te referi, oricum, multumesc pt apreciere, e o onoare, mai ales ca vine din partea unui artist, care (am observat din prezentarile de pana acum) are experienta, talent si e f. apreciat. Felicitari !
Salutare
Era vorba despre Reducere la tacere,este interesant mesajul,am invatat ceva de la mentorul meu si aceea ca atunci cand mergi la un vernisaj,se intampla sa nu-ti amintesti nimic interesant,placut, ce are valoare artistica,doar ce socheaza,in momentul in care gasesti aceea sclipire acel ceva despre care poti apoi sa vorbesti,sa-ti aduci aminte ,poti spune ca acel vernisaj a fost un succes,in rest e talent,dar nimic mai mult,sunt multi talentati ,dar acel ceva care sa te scoata din anonimat ,care te caracterizeaza este greu sa-l descoperi.In lucrarile tale acel ceva este Reducere la tacere,daca reusesti sa perseverezi,sa mergi pe ideea de mesaj artistic,vei avea un real succes,abia acum iti pui amprenta in lucrariletale.Stii artistii mari spuneau despre ei ca in toata cariera nu au pictat decat doua trei tablouri,cand ei au realizat sute,dar in istoria artei raman doar cateva reprezentative care le ridica si pe celelalte.Eu inca nu-mi gasesc stilul,si mi se intampla sa nu ma multumeasca ceea ce realizez,sunt inca in cautari.Mult succes!
Desi sunt un amator si nu am, inca, nici o performanta, ma ghidez, totusi, dupa acelasi principiu enuntat de tine; e vorba despre acel "ceva" care impresioneaza, socheaza, asa cum ai spus si care transmite un mesaj. Ma bucur ca si altcineva de pe aici impartaseste cu mine aceasta idee. Cine zice ca e usor sa transmiti prin arta plastica un mesaj, care sa fie perceput in esenta lui, se insala, mai ales ca, oamenii, sunt indivizi diferiti si ca atare, inteleg diferit. De exemplu, am avut privitori care s-au oripilat la vederea desenului, privindu-ma susceptibil, doar, doar or vedea pe fata mea, semne de nebunie :))) Ba cineva m-a intrebat daca "tipa din desen" reprezinta un fachir care inghite sarma ghimpata. M-a amuzat chestia asta, dar m-a si intristat in acelasi timp. Ar fi fost inutil sa le spun ca , aproape toti suntem in situatia "fachirei", fiindca, daca le-as fi spus, as fi riscat sa beau cafeaua singura :)))
Fii tu insati..
Sa nu-ti pese de ceea ce spun ceilalti,le place doar ceea ce inteleg,am aceeasi dilema,tind spre Bacovia mai mult dar in pictura,nu stiu de ce dar ma fascineaza lupta dintre bine si rau,vezi tabloul religios Gura Iadului,peisaje mai tenebre...o fi starea de moment sau nu,asa ma exprim eu artistic,cine aspus ca artistii sunt si intregi la minte?daca am fi normali nu am mai fi artisti.Fa intotdeauna ceea ce simti,in arta nu exista granite.Ca femeie ma regasesc in Reducere la tacere.
Pintilie Ionela a scris: ma fascineaza lupta dintre bine si rau .. vezi tabloul
... Mai gandeste-te! .. viata e o iluzie .. O pacaleala!
Noi, nici unul, nu vorbim cu vorbele noaste! .. .. .
E Adi, he he he! Buna, Adi! Nu te supara, ca noi nu suntem noi :D
Salutare
Felicitari pt. Car cu boi cat si celelalte tablouri inspirate din viata la tara,micul pastor...dupa ce am inceput icoana pe sticla am inceput sa ma documentez despre arta naiva,vezi Rousseau vamesul,el era fascinat de jungla...arta naiva moderna se vinde bine si este apreciata si peste hotare,tu ai inclinatie spre acest curent,ai talent si nu numai,transmiti emotii,sentimente,felicitari.
Multumesc, Ionela. In legatura cu pictura mea, mi-ai dat o idee cum sa ma imbogatesc :D :D :D
desene
crina a scris:He,he,he....,ce zi frumoasa mi-ai facut!!!
Mai frumoasa decat e.
Thank you very much!
Frumoase personaje,frumoase desene,mult talent.
Succes in continuare
kiz
kizy- Numarul mesajelor : 109
Data de inscriere : 04/12/2011
Localizare : bucuresti
Multumesc, Kizy si bine ai venit pe forumul nostru. Asteptam sa vedem si portofoliul tau
Sunt foarte reusite desenele tale Crina! Nu crezi ca ar trebui sa semnezi cu numele tau? poate cineva care vedea un tablou va dori sa afle cate ceva despre tine si te va cauta dupa semnatura, nu te ve gasi. Eu spre exemplu am obiceiul sa ma uit pe tablouri pe unde ma duc apoi caut pictorii dupa semnatura pe google sa le vad galeriile. Am cautat odata un pictor ce semna cu Picassa dar nu l-am gasit avea un tablou pe care eu il mai vazusem la un grec, dar cine stie al cui o fi fost originalul.
Minunat tabloul La malul marii Crina, a meritat efortul! Acum poti sa spui cu ce se lucreaza mai usor? cu acrilic sau ulei? Mult spor in continuare, sa le termini si pe celelalte!
De departe... cu ulei se lucreaza mai usor. Eu am bajbait fiindca sunt incepatoare si am pictat, mai mult, dupa ureche si ce am mai spicuit pe aici pe internet, informatii despre tehnica in ulei. Cand ma gandesc ca am de pictat doua lucrari portrete, incepute.... imi vine sa fug de-acasa. Dar le dau eu de cap, ce naiba...Ori ele, ori eu...
Aaaaa... si mai trebuie sa incep inca o lucrare, aia propusa de George, dupa un filmulet de pe internet. N-am uitat
Foarte reusit peisajul marin.Nu mi se pare ca ai pictat"dupa ureche",stii bine ce faci sau faci bine ce stii Astept cu nerabdare portretele in ulei,dat fiind ca sunt un fan al portretelor tale in creion
kizy- Numarul mesajelor : 109
Data de inscriere : 04/12/2011
Localizare : bucuresti
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Impresii despre portofolii desen si pictura Roxanax
» Impresii "Portofolii Pictura si Desen"
» Impresii despre ,,Portofolii Pictura" Adi Sabau
» Impresii despre ,,Portofolii pictura " George
» Impresii despre ,,Portofolii Pictura" AncaManuela
» Impresii "Portofolii Pictura si Desen"