Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Impresii despre ,,Portofolii pictura " George
+7
euuuuu
andmar
crina
AncaManuela
Adi Sabau
marinic
GEORGE
11 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Impresii despre ,,Portofolii pictura " George
Adi Sabau a scris:Grabeste-te! Intr-adevar, timpul se comprima ..
Sincer sa fiu aceasta graba ar trebui sa ma sperie! o sa incerc sa ma grabesc mai incet !
Maine voi posta o lucrare 125/75 si ma pregatesc pentru una de 1500/75 care cred ca este apogeul,... deocamdata .
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Buna treaba, ai reusit sa postezi, nu pare a fi grea aceasta tehnica totul depinde de cum fluidizezi culorile ...o sa incerc si eu odata...
marinic- Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 30/09/2010
Varsta : 66
Localizare : Bucuresti
marinic a scris:Buna treaba, ai reusit sa postezi, nu pare a fi grea aceasta tehnica totul depinde de cum fluidizezi culorile ...o sa incerc si eu odata...
Nimic nu este greu atata timp cat sti ce ai de facut !
Mult succes Mariana !
GEORGE- Admin
getasart a scris:Felicitari ;Foarte greu acest gen de arta; iti trebuie foarte mare imaginatie;si celui care le priveste si celui care le realizeaza;Am incercat sa intru in fiecare; dar nu am si pretentia ca am inteles toate tablourile;
Multumesc pentru felicitari D.na Geta . Trebuie sa recunosc ca nici eu nu le inteleg, dar imi place sa le fac !
GEORGE- Admin
George imi place foarte mult tabloul de la avatar, colorile sunt cele reale ,...sau sunt influentate de mediul in care este fotografiat
marinic a scris:George imi place foarte mult tabloul de la avatar, colorile sunt cele reale ,...sau sunt influentate de mediul in care este fotografiat
De foarte multe ori am vrut sa va spun ca aparatul de fotografiat distorsioneaza foarte mult realitatea . Va garantez eu ca in realitate toate lucrarile arata mult mai bine . Traiesc intr-o Galerie de Arta, toti pereti sunt plini cu tablouri, dar mai am foarte multe in conservare . Tot mai sper sa reusesc sa gasesc un loc de expunere in conditiile pe care le vreau numai eu . Tuturor spor la noi creatii !
GEORGE- Admin
GEORGE a scris:getasart a scris:Felicitari ;Foarte greu acest gen de arta; iti trebuie foarte mare imaginatie;si celui care le priveste si celui care le realizeaza;Am incercat sa intru in fiecare; dar nu am si pretentia ca am inteles toate tablourile;
Multumesc pentru felicitari D.na Geta . Trebuie sa recunosc ca nici eu nu le inteleg, dar imi place sa le fac !
E clar!
Te indrepti - fara scapare - spre T.M.C. ... !!!!!!! ..
P.S. Vezi ca vin din urma .. am descoperit partial reteta .. ..
Adi Sabau a scris: E clar!
Te indrepti - fara scapare - spre T.M.C. ... !!!!!!! ..
P.S. Vezi ca vin din urma .. am descoperit partial reteta .. ..
Nu imi este frica Adi . Important este cine da primul lovitura, dar ma bucur ca te preocupa fenomenul si sa sti ca daca descoperi ceva nu vei imi vei fi rival, ci colaborator . Mult succes !
GEORGE- Admin
Adi Sabau a scris: E clar ! Te indrepti - fara scapare - spre T.M.C. ... !!!!!!! ..
Ai accentuat acest T.M.C, iar acum nu mi-l mai pot scoate din cap, mi-a venit in minte o alta tampenie . Sa realizez o lucrare de 10/1.8 metri . Aceasta este marimea maxima a panzei care se gaseste de cumparat la fondul plastic . Pentru acest lucru m-am gandit la o instalatie si voi lucra ,,in rate" adica pe portiuni . Daca voi putea turna si un filmulet relizarea ar fi completa ! Daca voi crea o asemenea grandioasa lucrare sa sti Adi ca esti principalul vinovat . Numai tu esti de vina si te voi acuza de ,,instigator la marea creatie artistica" !
GEORGE- Admin
O idee geniala ..!!!!!
Doar ca va trebui sa-ti muti atelierul intr-un hangar ... ..
Adi Sabau a scris:O idee geniala ..!!!!!
Nu trebue !
Ideia mea ar fi sa fac doua tambururi in stanga si in dreapta unei mese. Voi lucra pe portiuni a cate 125/180 cm . Plec cu prima lucrare voi lasa sa se usuce o trag pe tamburul din stanga mesei si trec la a doua lucrare . Voi lega prima lucrare de a doua in asa fel incat sa pastrez desenul si cromatica . Si tot asa pana termin panza . Daca vreau sa o expun, fac cadru la fata locului si prind panza . Simplu nu-i asa ! !
Acum inteleg eu de ce casca ochii lumea la acele creatii gigantice de la TMC . Ei nu admira creatia in sine se gandesc cum a lucrat artistul o panza asa mare !
GEORGE- Admin
...uite cum mai aude omul cate ceva ...
BIG BANG cred ca ai vrut sa zici, dar esti cam nehotarat, totusi. Ori vrei inceputul, ori sfarsitul (world's end)
Acrilic+ulei? Nu se cojeste? . Pe care ai "pus-o" prima?
Acrilic+ulei? Nu se cojeste? . Pe care ai "pus-o" prima?
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
crina a scris:BIG BANG cred ca ai vrut sa zici, dar esti cam nehotarat, totusi. Ori vrei inceputul, ori sfarsitul (world's end)
Cum le intuesti tu pe toate, Crina ! ,...ma gandeam la clipa in care ne va suna ceasul, si ,,Big-bang" se potriveste, dar era prea macabru asa ca am lasat o raza de lumina, o speranta !
Totusi din lucrare nu-ti poti da seama de directia terei . Daca se indreapta spre acea nebuloasa(gaura neagra cum ii speneai tu) cu siguranta va fi sfarsitul , dar daca se indeparteaza poate fi un nou inceput . Depinde doar de noi unde dorim sa mergem!
crina a scris:Acrilic+ulei? Nu se cojeste? . Pe care ai "pus-o" prima?
Tot fondul este in ,,Acrilic" iar nucleul (interiorul cercului)este in ulei . Aura este data cu spray pe baza de acrilic, iar pamantul este in relief facut din materialul meu ,,Geoplastart tip 2" . Toate tehnicile in ,,una".
GEORGE- Admin
Asa da! imi place lucrarea, se vede aportul artistului si merita un pret destul de ridicat
Iti doresc ,George!...si chiar ar fi bine pentru prestanta artistica sa gandesti spre o serie de prezentari in diverse publicatii ,fie de arta,decor ambiental sau chiar in ziarul de dimineata al Londrei.In acest fel vei deveni un adevarat artist!Prea putin conteaza admiratia a celor 5 colegi din casa forumului!Fir, intins!
andmar- Numarul mesajelor : 31
Data de inscriere : 16/09/2011
Imi place ideea, cu 'nebuloasa", e reusita si lucrarea, adica pe gustul meu, desi nu ma dau in vant dupa abstractionism Faceam comparatie intre aceasta lucrare si celelalte dinainte care au culori f vii. "Nebuloasa" are culori mai calde, mai "asezate" sau poza e fcuta la lumina becului, fara blitz?!
Apropo de "iesit in relief' (cred ca o sa iti copiez sfera pamantului) cineva a venit sa imi comande un portret al copilului sau, pe o panza de cel putin 1,5 m inaltime Si asta nu e tot, vrea ca vopseaua sa fie iesita in relief. Prima mea reactie a fost sa il intreb daca il fac pe un cal alb, cu sabia la brau.... S-a uitat cam urat la mine. Apoi mi-a zis ca tablourile mici nu se cauta. I-am spus ca si pretul va fi pe masura muncii si a materialului bagat in relieful ala. Adica foarte mare si totusi f mic comparativ cu cele de la galeriile vizitate de mine. Am zis un pret estimativ, foarteeee cu bun simt, imi parea, deja, rau ca l-am zis prea mic, dar efectul a fost mare A inceput sa-si framante mainile, in principiu a fost de acord sa imi trimita poza copilului, dar....., e cam liniste pe mailul meu
Ce parere aveti, se mai "poarta" acest relief la picturile in ulei sau acrilic? Cat vopsea intra? Multa, presupun si la criza de astazi..., iar daca ii pui la socoteala, clientului, materialele si ii mai ceri si manopera..... In concluzie, cred ca mi-am pierdut clientul
Apropo de "iesit in relief' (cred ca o sa iti copiez sfera pamantului) cineva a venit sa imi comande un portret al copilului sau, pe o panza de cel putin 1,5 m inaltime Si asta nu e tot, vrea ca vopseaua sa fie iesita in relief. Prima mea reactie a fost sa il intreb daca il fac pe un cal alb, cu sabia la brau.... S-a uitat cam urat la mine. Apoi mi-a zis ca tablourile mici nu se cauta. I-am spus ca si pretul va fi pe masura muncii si a materialului bagat in relieful ala. Adica foarte mare si totusi f mic comparativ cu cele de la galeriile vizitate de mine. Am zis un pret estimativ, foarteeee cu bun simt, imi parea, deja, rau ca l-am zis prea mic, dar efectul a fost mare A inceput sa-si framante mainile, in principiu a fost de acord sa imi trimita poza copilului, dar....., e cam liniste pe mailul meu
Ce parere aveti, se mai "poarta" acest relief la picturile in ulei sau acrilic? Cat vopsea intra? Multa, presupun si la criza de astazi..., iar daca ii pui la socoteala, clientului, materialele si ii mai ceri si manopera..... In concluzie, cred ca mi-am pierdut clientul
crina a scris:Imi place ideea, cu 'nebuloasa", e reusita si lucrarea, adica pe gustul meu, desi nu ma dau in vant dupa abstractionism Faceam comparatie intre aceasta lucrare si celelalte dinainte care au culori f vii. "Nebuloasa" are culori mai calde, mai "asezate" sau poza e fcuta la lumina becului, fara blitz?!
Intradevar intra ceva material!Mergi pe maniera pointilista(divizionism sau neoimpresionism...George Seurat)!Efectul este mare.
andmar a scris:Prea putin conteaza admiratia a celor 5 colegi din casa forumului!Fir, intins!
Cum adica!? Pai, noi "lansam" artistul, aici e rampa.
crina a scris:andmar a scris:Prea putin conteaza admiratia a celor 5 colegi din casa forumului!Fir, intins!
Sa fim seriosi,Crina!Nu cred ca te vei baza pe feedback-ul meu!Daca te incalzesc comentariile mele, de lemn(f.reusita;exceptional,etc)atunci , este ok!Artistul pentru a fi cunoscut si cumparat trebuie sa caute solutii de promovare(expozitii,vernisaje,work-shopuri,prezentari mass-media).
Nu poti fi la infinit,,Piticul din gradina''.O transformare fiind benefica si in Harap-Alb.
Am glumit, iti dai seama, dar...nu se stie niciodata cine te poate remarca pe site Vorba...vorbei "Nu uita sa zambesti in orice ocazie, pentru ca nu poti stii cine se va indragosti de zambetul tau" Asa ca, nu se poate stii cand si cine ma va aprecia ca artist si sa vezi trai pe vatrai
andmar a scris:Iti doresc ,George!...si chiar ar fi bine pentru prestanta artistica sa gandesti spre o serie de prezentari in diverse publicatii ,fie de arta,decor ambiental sau chiar in ziarul de dimineata al Londrei.In acest fel vei deveni un adevarat artist!
Trebuie sa fac o rectificare . Cred ca ai vrut sa spui ca ,,In acest fel vei deveni celebru!" pentru ca ,,un adevarat artist" sunt.
GEORGE- Admin
crina a scris:andmar a scris:Prea putin conteaza admiratia a celor 5 colegi din casa forumului!Fir, intins!
Gura artistei Crina ,,adevar graeste"! Pai nu de pe acest forum sa lansat cel mai mare artist plastic in viata Adi Sabau care a deschis expozitii personale pe banda rulanta si dupa ce a ajuns celebru a cam uitat de noi
GEORGE- Admin
GEORGE a scris:crina a scris:andmar a scris:Prea putin conteaza admiratia a celor 5 colegi din casa forumului!Fir, intins!
Gura artistei Crina ,,adevar graeste"! Pai nu de pe acest forum sa lansat cel mai mare artist plastic in viata Adi Sabau care a deschis expozitii personale pe banda rulanta si dupa ce a ajuns celebru a cam uitat de noi
Sunt expo.personale faurite prin forte proprii atat financiar cat si psihologic!Sa fim realisti,George!Nu cred ca l-am ajutat noi ,,cu paine si sare''.Chiar daca era apreciat sau nu!...instinctul sau artistic personal a fost indrumat spre un acest drum al Meccai artistice!Forum este intradevar un factor benefic!
GEORGE a scris:andmar a scris:Iti doresc ,George!...si chiar ar fi bine pentru prestanta artistica sa gandesti spre o serie de prezentari in diverse publicatii ,fie de arta,decor ambiental sau chiar in ziarul de dimineata al Londrei.In acest fel vei deveni un adevarat artist!
Trebuie sa fac o rectificare . Cred ca ai vrut sa spui ca ,,In acest fel vei deveni celebru!" pentru ca ,,un adevarat artist" sunt.
..Am gresit!Aveti perfecta dreptate!Imi cer scuze in fata domniei dv!
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Impresii despre ,,Portofolii Pictura" Adi Sabau
» Impresii despre ,,Portofolii Pictura" AncaManuela
» Impresii despre ,,Portofolii Desen si pictura" Crina
» Impresii despre ,,Portofolii Pictura si Grafica" Iancu
» Impresii despre portofolii desen si pictura Roxanax
» Impresii despre ,,Portofolii Pictura" AncaManuela
» Impresii despre ,,Portofolii Desen si pictura" Crina
» Impresii despre ,,Portofolii Pictura si Grafica" Iancu