Ultimele subiecte
eMAG
Abstract
Change language forum
Impresii despre ,,Portofolii pictura " George
+7
euuuuu
andmar
crina
AncaManuela
Adi Sabau
marinic
GEORGE
11 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Felicitari!
Ultimul tablou postat este cu adevarat sortit celebritatii.
E fantastic de expresiv si are multe de spus.
Succes in continuare!
E fantastic de expresiv si are multe de spus.
Succes in continuare!
euuuuu- Numarul mesajelor : 127
Data de inscriere : 05/08/2009
Varsta : 48
Localizare : Romania
GEORGE- Admin
- Numarul mesajelor : 2871
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : LONDON - UK
Re: Impresii despre ,,Portofolii pictura " George
Felicitari,George!...ambitia mai presus de orice si multa bunavointa.In orice caz nu esti singur.
Sunt frumoase, incearca si cu culori mai vii, sau vrei sa aiba tonul acela de invechit
marinic- Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 30/09/2010
Varsta : 66
Localizare : Bucuresti
marinic a scris:Sunt frumoase, incearca si cu culori mai vii, sau vrei sa aiba tonul acela de invechit
Iti promit ca voi incerca Mariana, poate ca in urmatoarele zile,... cine stie Nu vreau sa-mi gasesc o scuza dar unele lucrari postate au fost pe jumatate gata si vor suferii cat de curand unele modificari sau adaugiri. Le-am postat pentru ca batea vantul pe forum si am vrut sa mai umplu golurile. Tonul invechit l-am invatat de la Crina pe care am incercat sa o copi, dar vad ca m-ati prins asa ca in cateva zile voi veni cu un nou stil,...
Deocamdata va pot spune ca am pus la pct. un alt material de pictura care se numeste ,,Geoplastart 4" intr-o alta tehnica,...sper sa va placa!
GEORGE- Admin
...sa incerc sa ghicesc ce vei face ...un buchet de flori, trandafiri
marinic a scris:...sa incerc sa ghicesc ce vei face ...un buchet de flori, trandafiri
Ai ghicit Mariana! Trandafirul este o provocare pentru incepatori, numai ca trandafirii mei vor fi in relief. Voi posta segvential, trandafir dupa trandafir. Initial am vrut sa postez petala cu petala, dar ar fi durat foarte mult!
GEORGE- Admin
Din experienta practica de 18ani in domeniul fabricarii hartiei prin omogenizarea culorii cu masa de material, timpul garantat s-a marit de la 1an la 3ani!
Trebuie evitat pe cat posibil panotarea creatiilor in spatiile cu ventilare artificiala(aer conditionat) pentru a nu compromite in timp lucrarea(mucegai).
Aracetul fragmenteaza hartia in timp!
Renunta la aracet si prepara masa de material cu amidon!Fragmentarea hartiei v-a fi evitata in timpul uscarii artificiale100-150'C.Amidonul detine mai bune caracteristici din punct de vederea a rezistentei, se v-a evita ingalbenirea hartiei ,mentine culoarea din masa materialului,etc.
Prepararea amidonului este esentiala,se va evita formarea de aglomerari .Temperatura apei sa fie mare atunci cand omogenizarea v-a avea loc!
Trebuie evitat pe cat posibil panotarea creatiilor in spatiile cu ventilare artificiala(aer conditionat) pentru a nu compromite in timp lucrarea(mucegai).
Renunta la aracet si prepara masa de material cu amidon!Fragmentarea hartiei v-a fi evitata in timpul uscarii artificiale100-150'C.Amidonul detine mai bune caracteristici din punct de vederea a rezistentei, se v-a evita ingalbenirea hartiei ,mentine culoarea din masa materialului,etc.
Prepararea amidonului este esentiala,se va evita formarea de aglomerari .Temperatura apei sa fie mare atunci cand omogenizarea v-a avea loc!
Ultima editare efectuata de catre Daniel in Mier Ian 18, 2012 8:35 pm, editata de 1 ori
Daniel a scris:Din experienta practica de 18ani in domeniul fabricarii hartiei prin omogenizarea culorii cu masa de material, timpul garantat s-a marit de la 1an la 3ani!
Nu stiu despre ce hartie vorbesti pentru ca nu am mai folosit asa ceva in ultimul si penultimul material conceput de mine.
S-ar putea sa ai dreptate Marius si mi-as bate capul sa inlocuesc aracetul cu amidonul in cazul in care studii de specialitate ar confirma cele spuse de tine, Pe de alta parte dupa cum am mai spus eu studiez propietatile materialelor facute si concepute de mine in timp si nu le iau gata facute din magazinele de specialitate. Dar daca ma vei intreba peste o suta, doua de ani iti pot infirma sau confirma ipoteza ridicata de tine.
GEORGE- Admin
Gherghinele alea imi plac la nebunie, cu vaza si fara vaza Cred ca gherghine sunt sau crizanteme...
Trandafirii vor fi intre sapte si noua bucati cu bobocii lor
Bafta la ...creatii, observ ca esti f inspirat in ultima vreme
crina- Numarul mesajelor : 1268
Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 63
Localizare : constanta
Imi cer scuze George ca am adus in discutie si acel mic istoric enciclopedic ,,stiati ca! dar am trecut prin ele,m-am identificat cu ele.
Asa si cu tratarea panzei cu lavabil,multi o practica dar chimia invinge in timp,in 2ani intreaga compozitie o v-a gasi inafara ramei precum in bancul artistic ,, vaca la pascut''
Daniel a scris:Asa si cu tratarea panzei cu lavabil,multi o practica dar chimia invinge in timp,in 2ani intreaga compozitie o v-a gasi inafara ramei precum in bancul artistic ,, vaca la pascut''
Mai Marius, nu stiu de ce te preocupa asa de tare rezistenta in timp a unui tablou atata timp cat piata artistica este plina cu falsuri, printuri, etc. iar cota de piata a unui tablou original este foarte scazuta spre nimic. Dupa mine un tablou trebuie sa tina cat tine valoarea banului castigat prin vanzarea lui.
GEORGE- Admin
GEORGE a scris:Daniel a scris:Asa si cu tratarea panzei cu lavabil,multi o practica dar chimia invinge in timp,in 2ani intreaga compozitie o v-a gasi inafara ramei precum in bancul artistic ,, vaca la pascut''
Mai Marius, nu stiu de ce te preocupa asa de tare rezistenta in timp a unui tablou atata timp cat piata artistica este plina cu falsuri, printuri, etc. iar cota de piata a unui tablou original este foarte scazuta spre nimic. Dupa mine un tablou trebuie sa tina cat tine valoarea banului castigat prin vanzarea lui.
Bravo, bravo, super tare, ce bine ai zis
Parerea mea este sa mai introduci pe undeva inca un trandafir sau boboc sa fie un numar impar de flori...astept cu nerabdare sa vad cum ii vei colora, probabil se va apropiea de pictura in cutit pe care eu o ador.
marinic a scris:Parerea mea este sa mai introduci pe undeva inca un trandafir sau boboc sa fie un numar impar de flori...astept cu nerabdare sa vad cum ii vei colora, probabil se va apropiea de pictura in cutit pe care eu o ador.
Eu nu stiu cine a spus sau de unde ai tras tu concluzia ca vor fi un numar par sau impar de trandafiri. La inceput chiar am lansat o provocare si am intrebat,... chiti trandafiri vor fi in final?
Apropo! Nici eu nu stiam pana acum daca numarul este par sau impar! Acum stiu!
GEORGE- Admin
crina a scris:Gherghinele alea imi plac la nebunie, cu vaza si fara vaza Cred ca gherghine sunt sau crizanteme...
Dupa cum vezi, eu am si raspuns la provocare, inca de acum cateva zile
De ce numar impar de flori? Florile se ofera in mod traditional femeilor, iar numarul este impar pentru ca persoana care le primeste este considerata si ea o floare si intregeste buchetul. Este un compliment. La noi, acest obicei a cam dat-o in superstitie.
crina a scris:
...Dupa cum vezi, eu am si raspuns la provocare, inca de acum cateva zile
De ce numar impar de flori? Florile se ofera in mod traditional femeilor, iar numarul este impar pentru ca persoana care le primeste este considerata si ea o floare si intregeste buchetul. Este un compliment. La noi, acest obicei a cam dat-o in superstitie.
Mai asteapta cateva zile si vei afla daca ai dreptate sau nu! Ai putea totusi sa te hotarasti, ...sapte ori noua
Chestia cu numarul impar de flori il stiam doar atunci cand se daruiesc, dar nu si intr-un tablou. Culmea este ca nu am tinut cont de asa ceva, dar se pare ca s-a nimerit!
Ok, pentru a fi cavaler voi oferii cate un trandafir tuturor membrelor active de pe acest forum.
GEORGE- Admin
Oooo. ce gentleman....!!! Multumim. Eu zic sapte trandafiri, 2 boboci si o caruta de frunze
Ha, ha...,am ghicit.9 trandafiri, cu boboci, fara, dar sunt 9 si caruta de frunze:cheers:
Foarte interesante lucrarile ! Felicitari !! Cat despre numarul de trandafiri, impar in primul rand restul tine de artistul din tine !!
greekman- Numarul mesajelor : 76
Data de inscriere : 14/07/2010
Varsta : 50
greekman a scris:Foarte interesante lucrarile ! Felicitari !! Cat despre numarul de trandafiri, impar in primul rand restul tine de artistul din tine !!
Multumesc Greekman, m-ai atins la coarda sensibila! Artistul din mine este cu totul altul decat personajul ,,George" de zi ci zi! Datorita prejudecatilor nu pot sa dau frau liber imaginatiei,...motivul l-am mai discutat!
GEORGE- Admin
Eeee, asta voiam sa spun si eu intr-o zi, dar nu e bine Un artist nu trebuie sa aiba prejudecati, mai ales atunci cand creaza. Si un artist nu trebuie niciodata judecat. Se critica lucrarea tehnic, dar niciodata artistic. Asa ma gandesc eu ca ar trebuie sa fie
crina a scris:Eeee, asta voiam sa spun si eu intr-o zi, dar nu e bine Un artist nu trebuie sa aiba prejudecati, mai ales atunci cand creaza. Si un artist nu trebuie niciodata judecat. Se critica lucrarea tehnic, dar niciodata artistic. Asa ma gandesc eu ca ar trebuie sa fie
Vezi tu Crina un cuvant nu poate exprima o stare, de foarte multe ori observ ca sunt unii care iti arunca cuvinte fara acoperire, iar acest lucru este nociv pentru elanul nostru artistic. Din acest motiv cred ca ai observat ca eu imi infiintez cate o sectiune, imi expun cate un proiect si nimeni si nimic nu ma face sa renunt sau sa-l abandonez pana nu-l duc la bun sfarsit! Un artist se exprima prin ceea ce creaza nu prin cuvinte, din acest motiv sunt de acord cu tine sa nu mai comentam lucrarile expuse.
GEORGE- Admin
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Impresii despre ,,Portofolii Pictura" Adi Sabau
» Impresii despre ,,Portofolii Pictura" AncaManuela
» Impresii despre ,,Portofolii Desen si pictura" Crina
» Impresii despre ,,Portofolii Pictura si Grafica" Iancu
» Impresii despre portofolii desen si pictura Roxanax
» Impresii despre ,,Portofolii Pictura" AncaManuela